Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον Μάριο Φραγκούλη

cid:D4678F3F-B12C-4F74-A108-6D88AF6D3302 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ C:\Users\administrator\Desktop\100.jpg

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ​​ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διεύθυνση:​​ Λ. Δημοκρατίας 306

Τ.Κ.​​ 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο:​​ 2551350203

e-mail:​​ gtip@alexpolis.gr

 

 

Αλεξανδρούπολη,​​ 2/9/2020

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:​​ Ο​​ Δήμος Αλεξανδρούπολης υποδέχεται​​ τον​​ Μάριο Φραγκούλη​​ σε μια μοναδική συναυλία στο ανοιχτό θέατρο Αλτιναλμάζη​​ στην Αλεξανδρούπολη,​​ στις 14 Σεπτεμβρίου

 

Ο Μάριος Φραγκούλης συναντά το κοινό του σε μία σειρά συναυλιών που πραγματοποιεί​​ από τον Ιούλιο ως τον Σεπτέμβριο του 2020​​ στην Ελλάδα και την Κύπρο.​​ 

Αποχαιρετώντας πλέον​​ το καλοκαίρι, μεταφέρει ​​ με το τραγούδι του το μήνυμα της ελπίδας, της αγάπης και της ενότητας σαν λαός.

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 στο ανοιχτό θέατρο Αλτιναλμάζη, ο​​ Μάριος​​ Φραγκούλης​​ θα μας χαρίσει μαγικές στιγμές​​ με τραγούδια από τα άλμπουμ του, δίνοντας​​ έμφαση στην ‘Γαλάζια Λίμνη’ της Λίνας Νικολακοπούλου σε δικές του μουσικές συνθέσεις αλλά και πολλά ακόμα πολύ αγαπημένα τραγούδια από το τεράστιο ρεπερτόριό του, ελληνικό και ξένο.

Μαζί με τους αξιόλογους ερμηνευτές ​​ Μυρτώ Βασιλείου​​ και ​​ Βασίλη​​ Κούρτη,​​ θα υφάνουν ένα πρόγραμμα φτιαγμένο από έντονα συναισθήματα, έρωτα, κοινωνικές αντιλήψεις, γεμάτο μαγεία και δυνατούς ρυθμούς.

Ο Μάριος Φραγκούλης, ο αγαπημένος διεθνής τενόρος έχει συμπράξει με μερικές από τις πιο σημαντικές ορχήστρες στον πλανήτη συγκλονίζοντας το κοινό στη Σκάλα του Μιλάνου, στο Royal Albert Hall, στο Carnegie Hall καθώς και σε​​ αμέτρητες άλλες αίθουσες σε όλη την Αμερική, Ευρώπη, Αυστραλία, Ασία και Αφρική, επιστρέφει στην Ελλάδα με ένα πρόγραμμα που θα σας συναρπάσει.

 

Ώρα έναρξης : 21:00

Η είσοδος είναι ελεύθερη και απαιτείται ηλεκτρονική προκράτηση θέσης σε σύνδεσμο που θα ανακοινωθεί με νεότερη ανακοίνωση από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τηρουμένων των οδηγιών και συστάσεων της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων covid_19​​ του Υπουργείου Υγείας.

Πληροφορίες : 2551064173

 

 

 

Για ηλεκτρονική προκράτηση θέσης πατήστε στον σύνδεσμο  εδώ