Διανομή βρώσιμων προϊόντων προς τις πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου Αλεξανδρούπολης

cid:D4678F3F-B12C-4F74-A108-6D88AF6D3302

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ​​ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διεύθυνση:​​ Λ. Δημοκρατίας 306

Τ.Κ.​​ 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο:​​ 2551350203

e-mail:​​ gtip@alexpolis.gr

 

Αλεξανδρούπολη,​​ 27/4/2020

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διανομή βρώσιμων προϊόντων προς τις πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Ξεκίνησε από τις Φέρες και θα συνεχιστεί τις επόμενες δύο ημέρες ​​ στην Αλεξανδρούπολη από το Πολυκοινωνικό, η 1η διανομή των προϊόντων των παραγωγών των λαϊκών αγορών προς τις πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου καθ΄ υπόδειξη και με τη συνδρομή της διοίκησης του συλλόγου πολυτέκνων.

Η 2η διανομή θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα και σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων από τους επαγγελματίες, ​​ με τις δύο διανομές θα ωφεληθούν συνολικά περίπου 500 πολύτεκνες οικογένειες.

Με εισήγηση του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη και απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αγόρασε ποσότητες βρώσιμων προϊόντων από τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών του Δήμου, με στόχο την οικονομική τους υποστήριξη λόγω της απώλειας του εισοδήματός τους, ​​ κατά το χρονικό ​​ διάστημα που παρέμειναν κλειστές οι λαϊκές αγορές στα πλαίσια της λήψης μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.