Φόρος τιμής στους προκατόχους του η ορκωμοσία του επανεκλεγέντος δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ​​ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διεύθυνση:​​ Λ. Δημοκρατίας 306

Τ.Κ.​​ 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο:​​ 2551350121

e-mail:​​ gtip@alexpolis.gr

 

 

Αλεξανδρούπολη,​​ 18/12/2023

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:​​ Φόρος τιμής στους προκατόχους του η ορκωμοσία του επανεκλεγέντος δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη

Στην κατάμεστη, προσφάτως ανακαινισμένη αποθήκη νο2 στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023​​ η ορκωμοσία του Δημάρχου, των τακτικών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Προέδρων​​ και Συμβούλων​​ των​​ Δημοτικών​​ κοινοτήτων του Δήμου Αλεξανδρούπολης, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπολεως και Σαμοθράκης κ. Ανθίμου, θεσμικών φορέων, αρχών και πλήθους κόσμου.

Η τελετή απέδιδε φόρο τιμής σε όλους τους διατελέσαντες Δημάρχους Αλεξανδρούπολης, Φερών και Τραϊανούπολης στους οποίους αναφέρθηκε ονομαστικά ο επανεκλεγείς δήμαρχος, ο οποίος​​ κατά την ομιλία του​​ τόνισε μεταξύ άλλων:​​ 

«..Στέκομαι μπροστά σας σήμερα με βαθύ αίσθημα ευγνωμοσύνης αλλά κυρίως ευθύνης καθώς αναλαμβάνω εκ νέου το αξίωμα του δημάρχου σε συνέχεια αλλά ταυτόχρονα και ως ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας για την οποία δεσμεύομαι να εργαστώ.

Υπόσχομαι μ α ζ ί​​ 

να δημιουργήσουμε πολιτικές που αντανακλούν τις ανάγκες, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες όλων μας, διασφαλίζοντας ότι κανείς δεν θα μείνει πίσω. Μόνο μέσα από​​ τη συνεργασία και τη συλλογική προσπάθεια θα ξεπεράσουμε τις προκλήσεις και θα επιτύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Ας συνεχίσουμε λοιπόν αυτό το ταξίδι μαζί,

με αισιοδοξία, εργατικότητα και κοινή δέσμευση για την οικοδόμηση ενός δήμου που οι μελλοντικές γενιές θα είναι περήφανες για την προίκα που θα κληρονομήσουν.

Σας ευχαριστώ και σας καλώ να προχωρήσουμε και να εργαστούμε χέρι-χέρι για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τα παιδιά μας.

Από σήμερα και για την επόμενη πενταετία με χαρά, τιμή και ευγνωμοσύνη αναλαμβάνω τον ρόλο του πρώτου ανάμεσα σε ίσους! Γιατί αισθάνομαι πρώτα άνθρωπος και μετά Δήμαρχος».