Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “PHILOXENIA”!

cid:D4678F3F-B12C-4F74-A108-6D88AF6D3302 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ C:\Users\administrator\Desktop\logos\101 ΧΡΟΝΙΑ.jpg

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ​​ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διεύθυνση:​​ Λ. Δημοκρατίας 306

Τ.Κ.​​ 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο:​​ 2551350173

e-mail:​​ gtip@alexpolis.gr

 

 

Αλεξανδρούπολη,​​ 11/11/2021

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:​​ Ο Δήμος​​ Αλεξανδρούπολης​​ συμμετέχει​​ στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “PHILOXENIA”!

Δυναμικό παρόν δίνει φέτος η Αλεξανδρούπολη στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “PHILOXENIA” στη Θεσσαλονίκη.

Στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της στρατηγικής για την τουριστική προβολή του, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει σε σημαντικά τουριστικά δρώμενα με κορυφαίο αυτό της PHILOXENIA 2021 .

Στο περίπτερο 15-04Α, τα στελέχη του Δήμου θα παρουσιάζουν στους επισκέπτες τις ομορφιές, τα αξιοθέατα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αλεξανδρούπολης ως τουριστικό προορισμό τεσσάρων εποχών.

Η Αλεξανδρούπολη συστήνεται στους επισκέπτες ως​​ τόπος φιλικός στην οικογένεια και στα παιδιά,​​ πιστοποιημένος ως BIKE FRIENDLY προορισμός,​​ παρουσιάζοντας ταυτόχρονα ένα από τα δυνατά της «όπλα», την παραδοσιακή θρακιώτικη κουζίνα.

Με απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, για την υποστήριξη των ​​ τοπικών επιχειρήσεων που ασχολούνται εξ αντικειμένου με τον τουρισμό, θα υπάρχει ​​ δυνατότητα διανομής του προωθητικού τους υλικού (φυλλάδια, χάρτες, ​​ καρτολίνια, mini-baners κλπ) προς τους επισκέπτες.

Με σύγχρονο ψηφιακό τρόπο και με την τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θα συστηθεί στους επισκέπτες και θα τους προσκαλέσει να αποκτήσουν μια πανέμορφη εμπειρία διακοπών σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς της Ελλάδας!