Το ΔΠΘ γιορτάζει μαζί μας!

D4678F3F-B12C-4F74-A108-6D88AF6D3302

 

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ​​ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

 

Διεύθυνση:​​ Λ. Δημοκρατίας 306

Τ.Κ.​​ 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο:​​ 2551350203

e-mail:gtip@alexpolis.gr

 

 

 

Αλεξανδρούπολη,​​ 5/12/2019

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:​​ Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο γιορτάζει μαζί μας!

 

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε φέτος στη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη παρέα μας τους Καθηγητές, τις φοιτήτριες και τους φοιτητές της Σχολής​​ Επιστημών​​ Αγωγής του Δ.Π.Θ., που για​​ πρώτη φορά​​ φέτος συμμετέχουν ουσιαστικά στις παιδαγωγικές εκδηλώσεις για παιδιά.

Με τη​​ γνώση και τη​​ δημιουργική τους φαντασία οι διδάσκοντες της θεατρικής παιδείας, της μουσικής και των εικαστικών κ.κ Συμεών Παπαδόπουλος, Μυρσίνη Λαντζουράκη, Ευαγγελία Κοψαλίδου,​​ Αικατερίνη Μαυρομαρά-Λαζαρίδου​​ και Μαριάννα Παυλίδου με τις φοιτήτριες και τους φοιτητές τους, ​​ θα διοργανώσουν και θα​​ παρουσιάσουν στα παιδιά, ​​ βιωματικά,​​ αφηγηματικά​​ θεατρικά​​ εργαστήρια, με χριστουγεννιάτικα παραμύθια, μελωδίες και τραγούδια, θεατρική παράσταση, εικαστικές δράσεις, ζωγραφική και κατασκευές.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ​​ Γιάννης Ζαμπούκης και η Δημοτική Αρχή ​​ χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε θερμά τους διδάσκοντες και τους συνεργάτες τους για τη​​ νέα αυτή συνεργασία που εμπλουτίζει πολύ σημαντικά τις εορταστικές εκδηλώσεις και ομορφαίνει​​ με ιδιαίτερο τρόπο την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.