Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου φωτίζουμε το δέντρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

cid:D4678F3F-B12C-4F74-A108-6D88AF6D3302 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ C:\Users\administrator\Desktop\100.jpg

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ​​ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διεύθυνση:​​ Λ. Δημοκρατίας 306

Τ.Κ.​​ 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο:​​ 2551350203

e-mail:​​ gtip@alexpolis.gr

 

 

Αλεξανδρούπολη,​​ 04/12/2020

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:​​ Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου φωτίζουμε το δέντρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 18.00, φωτίζουμε το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο στον αύλειο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Μια μικρή συμβολική χειρονομία μεγάλης σημασίας για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη, την αγάπη μας και την υποστήριξή μας προς τον υγειονομικό προσωπικό και τους ασθενείς που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης μας.

Σε μια σεμνή και λιτή εκδήλωση, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Άνθιμος, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βαγγέλης Ρούφος θα φωτίσουν το πρώτο δέντρο στον Δήμο μας.

Με μελωδίες βιολιών και παιδικών φωνών της χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης και μελωδίες από κάλαντα του κόσμου στο σαξοφώνου από τον Κωνσταντίνο Κάλλια, ​​ μεταφέρουμε την ατμόσφαιρα των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων από το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης σε κάθε γωνιά του δήμου μας, της Θράκης και όλης της Ελλάδας.