Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Γιάννη Ζαμπούκη με τον Βουλευτή Ν. Έβρου Αναστάσιο Δημοσχάκη

cid:D4678F3F-B12C-4F74-A108-6D88AF6D3302

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ​​ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διεύθυνση:​​ Λ. Δημοκρατίας 306

Τ.Κ.​​ 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο:​​ 2551350203

e-mail:​​ gtip@alexpolis.gr

 

 

 

Αλεξανδρούπολη, 20/5/2020

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:​​ Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Γιάννη Ζαμπούκη με τον Βουλευτή Ν. Έβρου Αναστάσιο Δημοσχάκη

Με τον Βουλευτή​​ Ν. Έβρου​​ και επίτιμο αρχηγό της Ε.Α.​​ Αναστάσιο Δημοσχάκη συναντήθηκε χθες ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.

Κατά τη​​ συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας​​ του Δήμου Αλεξανδρούπολης​​ Γιάννης Μπόγδης και ο αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα, Δημήτρης Κολγιώνης​​ συζητήθηκε​​ η ανάγκη​​ άμεσης​​ μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης εκτός κεντρικού αστικού ιστού καθώς και​​ η​​ ανάγκη δημιουργίας ενός σύγχρονου Λιμενικού Μεγάρου εντός του χώρου του λιμένα για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών του.

Ο​​ αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών, ώστε να ​​ πληρωθούν άμεσα οι αποζημιώσεις του 2018 για τις ζημιές που είχαν υποστεί οι καλλιεργητές βαμβακιού, ενώ ακόμη τέθηκαν επί τάπητος​​ προτάσεις ενίσχυσης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή μας, με τη δημιουργία νέων θεματικών σε επίπεδο μεταπτυχιακών σπουδών.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.