Στο Δ.Σ. του ΕΟΕΣ ΕΛΙΚΑΣ ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης

D4678F3F-B12C-4F74-A108-6D88AF6D3302

 

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ​​ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

 

Διεύθυνση:​​ Λ. Δημοκρατίας 306

Τ.Κ.​​ 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο:​​ 2551350203

e-mail:gtip@alexpolis.gr

 

 

 

Αλεξανδρούπολη,​​ 9/03/2020

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:​​ Στο Δ.Σ.​​ του ΕΟΕΣ ΕΛΙΚΑΣ ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης

Στη​​ συνεδρίαση του ΕΟΕΣ ΕΛΙΚΑΣ στις εγκαταστάσεις​​ του ΚΕΔΕΚ στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης ως​​ Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου,​​ μετά την εκλογή του​​ κατά τις εργασίες της 4ης​​ Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκαν​​ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή δεκάδων​​ εκπροσώπων των φορέων μελών του.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ.​​ Δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, διαδεχόμενος τον Γιάννη Μπουτάρη,​​ ο​​ επίσης​​ αντιπρόεδρος​​ Statty Statev εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Εθνικής και Παγκόσμιας Οικονομίας,​​ ο​​ Γρηγόρης​​ Ζαρωτιάδης Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών και​​ ο​​ Λευτέρης Τοπάλογλου Διευθυντής της​​ ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η ανάπτυξη συνεργασίας με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) και η​​ διεύρυνση των δράσεων του ΕΛΙΚΑΣ μέσα από εκπαιδευτικές συναντήσεις και τη διοργάνωση επιστημονικού συνεδρίου.

Ο ΕΛΙΚΑΣ αποτελεί το πεδίο συνεργασίας δέκα Δήμων, δυο Περιφερειακών​​ Ενώσεων Δήμων, τριών Πανεπιστημίων, δυο Επιμελητηρίων και δυο φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών​​ και επιχειρεί να ενισχύσει​​ τη θεσμική, διαρκή​​ και​​ ισότιμη​​ εδαφική​​ διασυνοριακή συνεργασία​​ στη ΝΑ Ευρώπη στο πλαίσιο της τετραπλής έλικας.

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.