ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, στις 14/03/2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00

​​ 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ

Αλεξανδρούπολη​​ ​​ 08-03-2019

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ​​ 

Αριθ. Πρωτ. :​​ 7.100

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ​​ 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

 ​​ ​​​​ Καλούνται τα μέλη ​​ του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης,​​ όπως στις​​ 14/03/2019​​ ημέρα​​ Πέμπτη​​ και ώρα​​ 18:00​​ προσέλθουν στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε​​ Τακτική​​ Συνεδρίαση (9η), για συζήτηση και​​ λήψη απόφασης ​​​​ για τα​​ παρακάτω θέματα:

 

 • Αιτήσεις-Ενημερώσειs.(Ενημέρωση από νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας του έργου «Αντικατάσταση των παλιών λαμπτήρων φωτισμού στο Δήμο Αλεξανδρούπολης με νέους τύπου​​ LED​​ και ενημέρωση για την εξοικονόμηση κόστους ηλεκτρικού ρεύματος του δημοτικού φωτισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης»).​​ 

 • Επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.​​ (Εισηγ. κ. Δήμαρχος)

 • Έγκριση Πεπραγμένων της Επιτροπής​​ Ποιότητας Ζωής για το έτος 2018.​​ (Εισηγ. κ. Δήμαρχος)

 • Έγκριση​​ σύναψης Σύμβασης του Δήμου Αλεξανδρούπολης με το ΑΣΤΙΚΟ Α.Ε. για τη​​ δωρεάν μετακίνηση των δημοτών από το χώρο στάθμευσης του Γηπέδου Κοσμάς προς το Κέντρο και αντίστροφα.​​ (Εισηγ. κ. Δήμαρχος)

 • Δυνατότητα εκχώρησης δικαιώματος αποζημίωσης στο​​ Δήμο Αλεξανδρούπολης ως επισπεύδων της εκτέλεσης της Πράξης Προσκύρωσης, Τακτοποίησης & Αναλογισμού αποζημίωσης της οδού Παπαφλέσσα Ο.Τ. 229/231. Καταβολή της αποζημίωσης στους βαρυνόμενους ιδιοκτήτες και βεβαίωση στους οφειλέτες με χρηματικούς καταλόγους.​​ (Εισηγ. κ. Δήμαρχος)

 • Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής υπηρεσιών από το Δ.Σ.​​ (Εισηγ. κ. Παντελίδης Γ.)​​ 

 • ​​ Aνακοίνωση Ορισμού Επιτροπής Παραλαβής και Ελέγχου Ποιότητας των υλικών για το έργο «Ανάπλαση Δυτικής Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Αλεξανδρούπολης».​​ (Εισηγ. κ. Κουκουράβας Γ.)

 • Έγκριση μελέτης ​​ και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση διδακτηρίων Δήμου Αλεξανδρούπολης».​​ (Εισηγ. κ. Κουκουράβας Γ.)

 

 • Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής​​ – οριστικής παραλαβής του έργου​​ «Συντηρήσεις – επισκευές σχολικών κτιρίων».​​ (Εισηγ. κ. Κουκουράβας Γ.)

 

 • Έγκριση διενέργειας προμήθειας «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για πρόσβαση ΑΜΕΑ σε παραλίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης». (Εισηγ. κ. Κουκουράβας Γ.)

 • Έγκριση της​​ 19/2019​​ απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ.​​ «Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Περιβάλλοντος του Δήμου Αλεξανδρούπολης», ''ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ'', σχετικά με την «Τροποποίηση του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Δράσης​​ Στοχοθεσία οικονομικών αποτελεσμάτων των Δήμων και νπδδ έτους 2019».​​ (Εισηγ.​​ κ.​​ Γερακόπουλος Χ.)

 

 

 

Η παρούσα να επιδοθεί στον /στην κ.

και να τοιχοκολληθεί στην εξώθυρα του Δημαρχείου

Ο​​ Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 

Κωνσταντίνος Γκοτσίδης​​