ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ σε ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση την ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2019 και ώρα 12:00

 

Εθνόσημο_εγχρωμο​​ 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Αλεξανδρούπολη ​​ 02.07.2019

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ​​ Αριθ. Πρωτ. ​​ :​​ 19404

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

Πληροφορίες​​  ​​​​ : ​​ Ζ. Ντόλιου

Τηλέφωνο  ​​ ​​ ​​ ​​​​ : 2551350128,2551350127

Ε-mail  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ :​​ ntolioulitsa@yahoo.gr​​ 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ​​ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΠΡΟΣ:

 ​​​​ 1.​​ κ. Παντελίδη Γεώργιο​​ 

 ​​​​ 2.​​ κ.​​ Γερακόπουλο Χρήστο

 ​​​​ 3.​​ κ.​​ Μπίκο Χρήστο

 ​​​​ 4.​​ κ.​​ Ουζουνίδη Γεώργιο

 ​​​​ 5.​​ κ.​​ Τσονίδου – Σκεύα Ελισάβετ​​ 

 ​​​​ 6.​​ κ.​​ Τρέλλη Φανή​​ 

 ​​​​ 7.​​ κ.​​ Βουλγαρίδη Νικόλαο

 ​​​​ 8.​​ κ.​​ Θυμιανίδη Κωνσταντίνο

 

 ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

 ​​​​ 1.Γραφείο Δημάρχου

 

 ​​​​ 2.Αναπληρωματικά μέλη πλειοψηφίας

Α)​​ κ. Αετόπουλο Κυριάκο

Β) ​​​​ 

Γ)​​ 

 

 ​​​​ 3.Αναπληρωματικά μέλη ​​ μειοψηφίας

Α)​​ κ. Δευτεραίο Σάββα

Β)​​ κ.​​ 

 

​​ ​​ 4.​​ κ. Μπίκο Μιχαήλ,​​ Νομικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξ/πολης

 ​​​​ 5.​​ κ. Παπατζελίδη Δημοσθένη,​​ Νομικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξ/πολης

 ​​​​ 6.​​ κ. Βασματζίδη Χρήστο, Νομικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξ/πολης​​ 

 ​​​​ 7.​​ κ.​​ Ξανθόπουλο ​​ Χρυσόστομο ,​​ Γενικό Γραμματέα του Δήμου​​ Αλεξ/πολης

 ​​​​ 8.​​ Εισηγητές των θεμάτων: ​​ ​​​​ 

​​ 

 ​​​​  ​​ ​​ ​​​​ ​​ Σας καλούμε να προσέλθετε την​​ ΤΕΤΑΡΤΗ​​ 03.07.2019​​ και​​ ώρα ​​​​ 12:00, ​​​​ στο Δημαρχείο,​​ στο Γραφείο Δημάρχου​​ σε​​ ​​ ΕΚΤΑΚΤΗ​​ συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ​​ του Δήμου Αλεξανδρούπολης,​​ (σύμφωνα με την παρ. 6 , ​​ του άρθ. 75, του Ν. 3852/2010) ​​ ,​​ για συζήτηση και λήψη​​ αποφάσεων​​ για τα​​ θέματα​​ ​​ της ημερήσιας συνημμένης διάταξης:

 

 

 

1. «Λήψη απόφασης ΟΕ για απευθείας ανάθεση ως κατεπείγον της υπηρεσίας ναυαγοσωστικής κάλυψης πολυσύχναστων παραλιών Δήμου Αλεξ/πολης​​ 2019​​ , στον Τσαμπάζη Ευάγγελο –​​ Ναυαγοσωστική Βορείου Ελλάδος​​ - έως 30.09.2019»​​ (Εισηγ. κ. Κυρτσίδης Α.)

 

2.Τροποποίηση της 205/2019 απόφασης Ο.Ε. με θέμα​​ «Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και του τρόπου εκτέλεσης της κατασκευής τέντας κάλυψης φορτηγών με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης»​​ (Εισηγ. κ. Πολυμερούδης Αρ.)

 

3.Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης για «Προμήθεια Κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης των χώρων Κατασκήνωσης Μάκρης​​ έτους 2019»​​ (Εισηγ. κ. Παντελίδης Γ.)

 

4.​​ Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης για «Μεταφορά παιδιών για τις Κατασκηνώσεις Μάκρης έτους 2019»​​ (Εισηγ. κ. Παντελίδης Γ.)

 

5.Δικαστικός Συμβιβασμός με αίτημα Παναγιώτη Ζυγούρη επί αγωγής του ιδίου, κατά του Δήμου Αλεξανδρούπολης που θα δικαστεί στο Ειρηνοδικείο, ως μικροδιαφορά​​ (Εισηγ. κ. Παπατζελίδης Δ.)

 

 

 

 

Τα ανωτέρω θέματα ​​ θα συζητηθούν, ​​​​ εκτάκτως​​ ,​​ διότι,

 

1ο​​ :​​ Σύμφωνα με το ΠΔ 31/2018 και το πρακτικό του λιμεναρχείου είναι υποχρεωτική η ​​ ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών των Δήμων ​​ από 01.06.2019 έως 30.09.2019 –για την ασφαλή κολύμβηση των ​​ λουομένων και των επισκεπτών της πόλης​​ μας​​ ​​ και​​ είναι άμεση και επείγουσα η λήψη απόφασης της απευθείας ανάθεσης ως κατεπείγον ​​ της υπηρεσίας : ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών Δήμου Αλεξ/πολης 2019.

 

2ο​​ :​​ Είναι άμεση ανάγκη να ολοκληρωθεί η εν λόγω κατασκευή με τις απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές και να πραγματοποιηθεί​​ ο​​ έλεγχος του οχήματος από ΚΤΕΟ, προκειμένου να τεθεί σε κυκλοφορία.

 

3ο​​ και​​ 4ο​​ :​​ Η Κατασκήνωση της Μάκρης θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στις 8 Ιουλίου και είναι αναγκαία η λήψη των αποφάσεων, προκειμένου​​ να καταστεί εύρυθμη η​​ λειτουργία της.

 

5ο​​ :​​ Πρόκειται να εκδικαστεί σύντομα.

 

 

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούνται τα μέλη της Επιτροπής να ειδοποιήσουν εγκαίρως τους αναπληρωτές​​ τους προκειμένου να παρευρεθούν στη συνεδρίαση. ​​ 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

Ο​​ ​​ ΠΡΟΕΔΡΟΣ​​ ΤΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 

 

 

ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.