Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής

 

Εθνόσημο_εγχρωμο​​ 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Αλεξανδρούπολη ​​ 30/04/2020

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ​​ Αριθ. Πρωτ. ​​ : ​​​​ 12098

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

Πληροφορίες​​  ​​​​ : ​​ Ζ. Ντόλιου

Τηλέφωνο  ​​ ​​ ​​​​  ​​​​ : 2551350128,2551350127

Ε-mail  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ​​ :​​ ​​ ntoliou@alexpolis.gr

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ​​ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΠΡΟΣ:

 ​​​​ 1.​​ κ. Κολγιώνη Δημήτριο​​ 

 ​​​​ 2.​​ κ.​​ Κιζιρίδη Γεώργιο

 ​​​​ 3.​​ κ.​​ Δέλκο Βασίλειο

 ​​​​ 4.​​ κ.​​ Μιχαηλίδη Χαράλαμπο

 ​​​​ 5.​​ κ.​​ Λαμπάκη Ευάγγελο

 ​​​​ 6.​​ κ.​​ Κουκουράβα Γεώργιο​​ 

 ​​​​ 7.​​ κ.​​ Πασσιά Γεώργιο

 ​​​​ 8.​​ κ.​​ Μυτιληνό Ευάγγελο

 

 ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

 ​​​​ 1.Γραφείο Δημάρχου

 

 ​​​​ 2.Αναπληρωματικά μέλη πλειοψηφίας

Α)​​ κ. Βουρδόλη Θεόδωρο​​ 

Β)​​ κ. Ιντζεπελίδου – Συτμαλίδου Ελένη ​​ 

Γ)​​ κ.​​ Δαστερίδη Ηλία​​ 

Δ) κ.​​ Μουλατζίδου – Λαζαρίδου Δροσιά​​ 

 

 ​​​​ 3.Αναπληρωματικά μέλη ​​ μειοψηφίας

Α) ​​​​ κ. Ουζουνίδη Γεώργιο

Β) ​​​​ κ. Γερακόπουλο Χρήστο

Γ) ​​​​ κ. Αραμπατζή Κυριάκο

Δ) ​​​​ κ. Κουρτίδη Λάζαρο ​​ 

 

4.Εκπρόσωποι​​ Λοιπών​​ Δημοτικών Παρατάξεων​​ 

Α)​​ κ. Σάββα Δευτεραίο​​ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ​​ 

Β)​​ κ. Δημήτριο Λαζόπουλο​​ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

 

​​ ​​ 5.​​ κ. Μπίκο Μιχαήλ,​​ Νομικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξ/πολης

 ​​​​ 6.​​ κ. Παπατζελίδη Δημοσθένη,​​ Νομικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξ/πολης

 ​​​​ 7.​​ κ. Βασματζίδη Χρήστο, ​​ Νομικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξ/πολης

 ​​​​ 8.​​ κ.​​ Μπόγδη Ιωάννη​​ ,​​ Γενικό Γραμματέα του Δήμου​​ Αλεξ/πολης

 ​​​​ 9.​​ Εισηγητές των θεμάτων: ​​​​ 

​​ 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Καλούνται τα μέλη​​ της Οικονομικής Επιτροπής​​ ​​ του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπως ​​ συμμετέχουν​​ την ​​ ΔΕΥΤΕΡΑ 04-05-2020 και τις​​ ώρες, από : 09:00 έως 12:00 ​​​​ στην​​ 18η​​ ​​ Συνεδρίαση​​ της Οικονομικής Επιτροπής​​ του Δήμου Αλεξανδρούπολης, η οποία θα γίνει ​​ διά περιφοράς, σύμφωνα με:​​ 

  • σύμφωνα με την παρ. 6 , του άρθ. 75, του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 77 του N. 4555/18​​ 

  • την από 11.03.2020 ​​ Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών​​ συνεπειών της εμφάνισης του κορονοϊού​​ COVID-19 και της​​ ανάγκης περιορισμού της διάδοσής​​ του» (ΦΕΚ 55/τ.Α’/11.03.2020)

  • την από 30.03.2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού​​ COVID-19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις»​​ (ΦΕΚ 75/τ. Α’/30.03.2020)

  • τις αριθ. 18318/13-3-2020​​ (ΑΔΑ:9ΛΠΧ46ΜΤΛ6-1ΑΕ)​​ και 40/20930/31-03-2020​​ (ΑΔΑ: 6ΩΠΥ46ΜΤΛ6-50Ψ)​​ ​​ εγκυκλίους του ΥΠΕΣ .​​ 

Παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για ​​ την ψήφο σας ανά θέμα (Υπέρ, Κατά, Λευκό, Δήλωση παρόν),​​ την ​​ ΔΕΥΤΕΡΑ 04-05-2020 και τις ώρες, από : 09:00 έως 12:00​​ στο​​ email: ​​ email:​​ ntoliou@alexpolis.gr, για λήψη απόφασης των κάτωθι θεμάτων:

 

 

1.​​ Έγκριση αποτελέσματος πρώτου σταδίου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την  ​​​​ «Προμήθεια ανταλλακτικών, ελαστικών και επισκευαστικές εργασίες οχημάτων, αγροτικών μηχανημάτων και μηχανημάτων έργων για τα έτη 2020-2021, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής».​​ (Εισηγ. κ. ​​ Στεφανίδου Λ.)

2.Έγκριση μελέτης και απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας​​ υποστήριξης για πραγματοποίηση τηλεδιασκέψεων συλλογικών οργάνων στα πλαίσια των επειγόντων μέτρων κατά της διασποράς του κορονοιού​​ COVID-19.​​ (Εισηγ. κ.​​ Αραμπατζή Ευθ.)

3.Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης για  την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης εγκατεστημένων εφαρμογών λογισμικού της​​ Singular​​ Logic.​​ (Εισηγ. κ.​​ Αραμπατζή Ευθ.)

4.​​ Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης  της υπηρεσίας ​​ "​​ Συντήρηση και επισκευή εξοπλισμού πληροφορικής και δικτύων» .(Εισηγ. κ. Αραμπατζή Ευθ.)

 

5.Έγκριση ή μη πρακτικών ​​ εκμίσθωσης ​​ αγροτεμαχίων Φερών, Μοναστηρακίου και Μελίας της Δημοτικής Ενότητας Φερών.​​ (Εισηγ. κ.​​ Νάκου Μ.)

 

6.​​ Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών ​​ , του τρόπου εκτέλεσης και διάθεσης πίστωσης για ​​ προμήθεια ​​ ​​ διακόσμησης ​​ κήπων.​​ (Εισηγ. ​​​​ κ.​​ Κουματζίδου Ν.)

 

7.​​ ​​ Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης και του τρόπου εκτέλεσης για ​​​​ «Καταγραφή καθώς και οι προτάσεις ολοκληρωμένης Στρατηγικής Αναβάθμισης του πρασίνου της πόλης με στόχο την Αισθητική και Λειτουργική Αναβάθμιση του και βελτίωση του μικροκλίματος της πόλης». (Εισηγ. κ. Κουματζίδου Ν.)

 

8.​​ Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και τρόπου εκτέλεσης για : ​​ «Απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες σε σχολεία, κτίρια του δήμου και λοιπούς χώρους του δήμου Αλεξανδρούπολης.​​ (Εισηγ. κ. Κουματζίδου Ν.)

 

9.​​ Λήψη απόφασης ΟΕ έγκρισης των τεχνικών προδιαγραφών, της υπ΄΄ αριθμ 26/2020 μελέτης ,των όρων διακήρυξης διαγωνισμού και καθορισμού ​​ του τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας ¨ «ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ​​ ΕΤΩΝ 2021-2022-2023 – ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΔΕ ΦΕΡΩΝ ΕΤΟΥΣ ​​ 2021 - ΣΤΟΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΤΩΝ ​​ 2021 ,2023 ​​ - ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΤΩΝ 2021,2022,2023 »¨  ​​​​ (Εισηγ. ​​ κ. Κυρτσίδης Αργ.)

 

10.Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και τρόπου εκτέλεσης με απευθείας ανάθεση κατόπιν σχετικής πρόσκλησης ενδιαφέροντος ​​ για την προμήθεια δύο ( 2 ) ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση.(Εισηγ. κ. Πατλακίδης Κ.)

 

11.​​ Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και τρόπου εκτέλεσης με ανοικτό διαγωνισμό και κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη προσφορά βάσει τιμής για την προμήθεια απορριμματοφόρων κάδων.(Εισηγ. κ. Πατλακίδης Κ.)

 

12.Έγκριση της υπ’ αριθ. 81/10-04-2020 απόφασης της ΔΕΥΑΑ , με θέμα «Εγκριση υπαγωγής σε μειωμένο τιμολόγιο κατά​​ 50% καταναλωτών που υιοθετούν αδέσποτο ζώο από το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων συντροφιάς​​ Δήμου Αλεξανδρούπολης». Εισηγ.​​ κ. Μιχαηλίδης Χ.)

 

13.Έγκριση των όρων διακήρυξης και των τεχνικών προδιαγραφών της υπ’ αριθ. 32/2020 μελέτης, για την προμήθεια αδρανών υλικών λατομείου, σκυροδέματος και θερμού ασφαλτιμίγματοις 2020. ( Εισηγ. κ. ​​ Αραμπατζής Κ.)

 

14.​​ Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας «Σύνδεση Νηπιαγωγείου με το δίκτυο ύδρευσης στη συμβολή των οδών Ανδριανουπόλεως και 28ης​​ Οκτωβρίου». (Εισηγ. κ. Αραμπατζής Κ.) ​​ ​​​​ 

 

15.​​ Περικοπή αμοιβής αναδόχου του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΕΡΩΝ» λόγω ελαττωμάτων που εντοπίστηκαν μετά από δειγματοληπτικό επιτόπιο και εργαστηριακό έλεγχο του Εξειδικευμένου Συμβούλου Ποιοτικού Ελέγχου (Ε.Σ.Π.ΕΛ.).(Εισηγ. κ. Αραμπατζής Κ.)

 

16.Διαγραφή προστίμων αυθαίρετων κατασκευών που επιβλήθηκαν στον/στην κ. Σ.Γ. του Ι..​​ (Εισηγ. κ. Αραμπατζής Κ.)

 

17.​​ Έγκριση της 41/2020​​ απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. "Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Περιβάλλοντος του Δήμου Αλεξανδρούπολης", ''ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ'', σχετικά με την ''5η ​​ Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020''. (Εισηγ. κ. Τσιαούση Ελ.)

 

18.​​ Έγκριση της 42/2020​​ απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. "Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Περιβάλλοντος του Δήμου Αλεξανδρούπολης", ''ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ'', σχετικά με την ''Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης Α’ τριμήνου οικονομικού έτους 2020 ως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού​​ ''. (Εισηγ. κ. Τσιαούση Ελ.)

 

19.​​ Ανάκληση της με αριθ. 139/2020 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Ορισμός υπολόγου για έκδοση εντάλματος προπληρωμής ποσού 1.500,00 Ευρώ σε μόνιμο υπάλληλο του Δήμου Αλεξ/πολης για την προμήθεια των καρτών ψηφιακών ταχογράφων​​ ».(Εισηγ. κ. Ουσταδάκης Δ.)

 

20.Ορισμός υπολόγου για έκδοση εντάλματος προπληρωμής ποσού 1.500,00 Ευρώ σε μόνιμο υπάλληλο του Δήμου Αλεξ/πολης , (για την προμήθεια των καρτών ψηφιακών ταχογράφων).​​ (Εισηγ. κ. Ουσταδάκης Δ.)

 

21.​​ Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας​​ «Προμήθεια σειρήνων».​​ (Εισηγ. κ. Γιοβανάκης Θ.)​​ ​​ ​​ 

 

22.​​ Ορισμός υπολόγου για την έκδοση εντάλματος προπληρωμής για τις δαπάνες της τοποθέτησης ενός (1) στύλου​​ με ένα φωτιστικό σώμα ​​ στην οδό Πλωτινουπόλεως 50 καθώς και της τοποθέτησης ενός (1) στύλου​​ με ένα φωτιστικό σώμα ​​ στην οδό Τραπεζούντος 30 (πάροδος) στην Αλεξανδρούπολη »​​ .​​ (Εισηγ. κ. Γιοβανάκης Θ.)​​ ​​ ​​ 

23.​​ Καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας για τη​​ χορήγηση νέας​​ παροχής ρεύματος​​ του Κοινωνικού Κέντρου Λουτρού».​​ (Εισηγ. κ. Γιοβανάκης Θ.)​​ ​​ 

24.​​ Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και όρων μελέτης πλύσης και απολύμανσης κάδων απορριμμάτων, έγκριση του κατεπείγοντος των εργασιών για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών από την εμφάνιση του κορονοϊου​​ COVID-19, έγκριση της ανάθεσης των εργασιών. (Εισηγ. κ. Μάκρας Απ.)

 

25.​​ Λήψης απόφασης ΟΕ έγκρισης των τεχνικών προδιαγραφών, της υπ΄ αριθ. 3/2020 μελέτης ,​​ των όρων διακήρυξης διαγωνισμού και καθορισμού ​​ του τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας ¨ «ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ​​ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ»¨​​ .​​ (Εισηγ. κ. Πεϊχαμπέρη Π.)

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

 

Σημειώνεται​​ ότι:

 

  • Για τη ​​ δια περιφοράς ​​ συνεδρίαση, απαιτείται η συμμετοχή τουλάχιστον του 1/2 των​​ μελών της Οικονομικής Επιτροπής.

  • Τα μέλη που δεν θα αποστείλουν την ψήφο τους ​​ από τις 09:00 έως τις 12:00, θεωρούνται μη συμμετέχοντα (απόντα).

 

 

 ​​​​ 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Ο​​ ​​ ΠΡΟΕΔΡΟΣ​​ ΤΗΣ

   ​​ ​​ ​​​​  ​​ ​​​​ ​​ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ​​ ​​​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​  ​​​​ 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

 

 

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΖΑΜΠΟΥΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ