Πέντε οχήματα προσφορά τοπικών αντιπροσωπειών αυτοκινήτων παρέλαβε ο Δήμoς Αλεξανδρούπολης για τις ανάγκες του Πολυκοινωνικού

cid:D4678F3F-B12C-4F74-A108-6D88AF6D3302

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ​​ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διεύθυνση:​​ Λ. Δημοκρατίας 306

Τ.Κ.​​ 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο:​​ 2551350203

e-mail:​​ gtip@alexpolis.gr

 

 

Αλεξανδρούπολη, 7/4/2020

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:​​ Πέντε​​ οχήματα​​ προσφορά​​ τοπικών αντιπροσωπειών αυτοκινήτων​​ παρέλαβε ο Δήμoς​​ Αλεξανδρούπολης​​ για τις ανάγκες του Πολυκοινωνικού

 

Τέσσερα αυτοκίνητα​​ προσφορά των εταιριών​​ PAPAZOGLOU​​ AUTOGROUP​​ (2),​​ Opel​​ Mac​​ Motors​​ SA​​ (1)​​ και της​​ εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτων​​ Hertz​​ (1)​​ παρέλαβε σήμερα ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης από τους αντιπροσώπους​​ τους​​ που εδρεύουν στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Οι​​ τοπικές​​ αντιπροσωπείες αυτοκινήτων ανταποκρίθηκαν​​ άμεσα​​ σε​​ σχετική πρόσκληση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης​​ να διαθέσουν​​ οχήματα​​ για την κάλυψη των κοινωνικών δομών του Δήμου​​ όσο διάστημα διαρκεί η έκτακτη ανάγκη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ είχε προηγηθεί η παραλαβή ενός ακόμη οχήματος από την εταιρία ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ​​ ύστερα από σχετική πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ.

Τα αυτοκίνητα θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών​​ του​​ Πολυκοινωνικού και ιδιαίτερα του​​ προγράμματος​​ “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”, το οποίο​​ λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, καθ’ όλο το​​ χρονικό διάστημα που ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υλοποιεί δράσεις στήριξης των ευπαθών ομάδων, των ηλικιωμένων και των δημοτών που έχουν πραγματική ανάγκη.

 

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.