Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης παραχωρεί προς χρήση στο Π.Γ.Ν.Α τη Δημοτική Πινακοθήκη Αλεξανδρούπολης για ιατρικό κέντρο εξέτασης ασθενών για κορωνοϊό

cid:D4678F3F-B12C-4F74-A108-6D88AF6D3302

 

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ​​ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διεύθυνση:​​ Λ. Δημοκρατίας 306

Τ.Κ.​​ 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο:​​ 2551350203

e-mail:​​ gtip@alexpolis.gr

 

Αλεξανδρούπολη, 18/3/2020

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:​​ Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης παραχωρεί προς χρήση στο Π.Γ.Ν.Α τη Δημοτική Πινακοθήκη Αλεξανδρούπολης για ιατρικό κέντρο εξέτασης ασθενών για​​ κορωνοϊό

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη μετά από δημοσίευμα στον τοπικό τύπο περί εγκατάστασης οικίσκου έξω από τα επείγοντα περιστατικά του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης για την εξέταση ασθενών για​​ κορωνοϊό.

Ο​​ Δήμαρχος επιθυμώντας να στηρίξει την τεράστια προσπάθεια του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού και να μειώσει ταυτόχρονα την ταλαιπωρία των πολιτών, γνωστοποίησε επισήμως στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Βαγγέλη Ρούφο, ​​ την απόφασή​​ του να παραχωρήσει τον χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Αλεξανδρούπολης επί της οδού Τζαβέλλα 2, προκειμένου να επιτελέσουν ευκολότερα το έργο τους οι γιατροί και οι νοσηλευτές και να αποφεύγεται ο συνωστισμός και η μεγάλη συγκέντρωση πολιτών.

Ο χώρος διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές σε χώρους υγιεινής, προσβασιμότητας ΑμεΑ κ.α. και είναι έτοιμος προς χρήση.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.