Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης παραχωρεί προς χρήση στο Π.Γ.Ν.Α τη Δημοτική Πινακοθήκη Αλεξανδρούπολης για ιατρικό κέντρο εξέτασης ασθενών για κορωνοϊό

cid:D4678F3F-B12C-4F74-A108-6D88AF6D3302

 

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ​​ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διεύθυνση:​​ Λ. Δημοκρατίας 306

Τ.Κ.​​ 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο:​​ 2551350203

e-mail:​​ gtip@alexpolis.gr

 

Αλεξανδρούπολη, 18/3/2020

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:​​ Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης παραχωρεί προς χρήση στο Π.Γ.Ν.Α τη Δημοτική Πινακοθήκη Αλεξανδρούπολης για ιατρικό κέντρο εξέτασης ασθενών για​​ κορωνοϊό

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη μετά από δημοσίευμα στον τοπικό τύπο περί εγκατάστασης οικίσκου έξω από τα επείγοντα περιστατικά του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης για την εξέταση ασθενών για​​ κορωνοϊό.

Ο​​ Δήμαρχος επιθυμώντας να στηρίξει την τεράστια προσπάθεια του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού και να μειώσει ταυτόχρονα την ταλαιπωρία των πολιτών, γνωστοποίησε επισήμως στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Βαγγέλη Ρούφο, ​​ την απόφασή​​ του να παραχωρήσει τον χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Αλεξανδρούπολης επί της οδού Τζαβέλλα 2, προκειμένου να επιτελέσουν ευκολότερα το έργο τους οι γιατροί και οι νοσηλευτές και να αποφεύγεται ο συνωστισμός και η μεγάλη συγκέντρωση πολιτών.

Ο χώρος διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές σε χώρους υγιεινής, προσβασιμότητας ΑμεΑ κ.α. και είναι έτοιμος προς χρήση.