Κάλεσμα συμμετοχής πολιτών σε ντοκιμαντέρ κατά την περίοδο του lockdown από την κινηματογραφική ομάδα AXD Short Film Festival

#stigmeslockdown: Το​​ AXD​​ Short​​ Film​​ Festival​​ μας προσκαλεί όλους να γίνουμε συν-δημιουργοί ενός μοναδικού ντοκιμαντέρ!

Μπορεί αυτήν την περίοδο οι συνθήκες να μας κρατούν απομακρυσμένους, η έβδομη τέχνη όμως​​ έχει τη δύναμη να μας ενώνει.Ο καθένας μας έχει τη δική του ιστορία και όλοι μαζί μπορούμε να αποτυπώσουμε σε ένα ντοκιμαντέρ την πραγματικότητα στην εποχή της πανδημίας.

Καταγράψτε σ’ ένα βίντεο διάρκειας έως δύο λεπτών την δική σας εμπειρία και το​​ AXDSFF​​ θα συλλέξει τις στιγμές σας εν μέσω του​​ lockdown​​ σ’ ένα συμμετοχικό ντοκιμαντέρ. Πάρτε το κινητό σας και τραβήξτε σε βίντεο γεγονότα, στιγμές, προβληματισμούς που θέλετε να μοιραστείτε με τον υπόλοιπο κόσμο.

Πείτε μας τι έχει αλλάξει στη ζωή σας λόγω της​​ πανδημίας, δείξτε μας πώς περνάτε το χρόνο σας εν μέσω καραντίνας, διαδώστε τι σας βασανίζει, τι σας κάνει χαρούμενους…

Οι ιστορίες σας περιμένουν να ειπωθούν, απλώς πατήστε​​ rec, και στείλτε μας αυθόρμητα την δική σας αλήθεια όπως την βιώνετε μέσα​​ σας... στο σπίτι σας... στην οικογένειά σας... στη γειτονιά σας.

Στείλτε το βίντεο σας στο​​ stigmeslockdown@gmail.com​​ και γίνετε κομμάτι σε μία κινηματογραφική απεικόνιση της κοινωνίας σήμερα. Ας γράψουμε την ιστορία μαζι...Διότι είναι επιτακτική ανάγκη να​​ παραμείνουμε ενωμένοι και να ακουστούμε με κάθε τρόπο!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις επισκεφτείτε το​​ https://axdfilmfest.com/όροι-και-προϋποθέσεις/​​ και διαβάστε την ενότητα ’’Στιγμές​​ lockdown΄΄.​​