Η Αρμονία Του Ρυθμού Κώστας Αναστασιάδης

Κώστας Αναστασιάδης
Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ
Ήχος = Κίνηση = Ρυθμός = Ζωή

Στη βιωματική διδασκαλία ρυθμολογίας ο Κώστας Αναστασιάδης στο διήμερο αυτό σεμινάριο μας ξεναγεί σε μια τοιχογραφία παραδοσιακών και μοντέρνων ρυθμών που λειτουργεί ως πολύτιμη πύλη για απόδραση στο παρελθόν, με σκοπό την έκφραση μας στο παρόν μέσα από την κατανόηση του χρόνου, τις αντιθέσεις του ρυθμού με βάση την τετρακτύν.
Το εργαστήριο είναι ανοικτό προς όλες τις τέχνες!
Τηλέφωνο για Πληροφορίες και Δήλωση Συμμετοχής: 6976519060
Θέσεις Περιορισμένες.

———————————————————-

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
(Τυμπανιστής, Συνθέτης)
Ο drummer Κώστας Αναστασιάδης, έχοντας όλ’ αυτά τα χρόνια συμπράξει με ετερόκλητα μουσικά σχήματα στην παγκόσμια σκηνή, αναδεικνύει και υποστηρίζει πλέον με την ώριμη αυτοσχεδιαστική του δεξιοτεχνία, τoν μοναδικά ιδιαίτερο παλμό του μέσα στο χώρο του χρόνου.
Έχοντας διακριθεί με τον έπαινο του ¨Μοναδικά Ιδιαίτερου Στυλίστα¨ (Unique Individual Stylist Award ) που εγκαινιάστηκε από το P.I.T. (Percussion Institute of Technology) στο Los Angeles της California) ειδικά για να αποδοθεί τιμή στις καινοτόμες δεξιότητές του, ο Κώστας Αναστασιάδης ως ανήσυχος ερευνητής που σέβεται ωστόσο τις ρίζες του, μελετά και αναζητά την παράδοση και την εξέλιξη της, δημιουργώντας ένα φρέσκο κράμα διαθέσεων του ήχου.