θεατρική παράσταση “Αγρια Δύση”

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, σας προσκαλεί το Σάββατο 04 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 20.30 στο Θέατρο Αλτιναλμάζη, όπου θα λάβει χώρα η θεατρική παράσταση «Αγρια Δύση» μια κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη ε σκηνοθεσία Αντώνη Κρόμπα. Μια κωμωδία γεμάτη γέλιο, πάθος για τη ζωή, τον έρωτα και την αγάπη για την Ελλάδα!

Μία κωμωδία Western με φόντο την Κρήτη γεμάτη γέλιο, πάθος για τη ζωή, τον έρωτα, την αγάπη και την Ελλάδα!

Μια δυναμική μάνα με τα δίδυμα παιδιά της κρατάει μια πανσιόν ώσπου καταφθάνει ένας μυστηριώδης πελάτης που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή όλων!

Ένας ανεκπλήρωτος καουμπόικος έρωτας, ένα τρελό κυνήγι θησαυρού, ένα κρυμμένο διαμάντι που βγάζει στη φόρα κρυμμένα μυστικά, ανατροπές, ίντριγκες, γέλιο και πολλή-πολλή τρυφερότητα.

Όλα αυτά στο Κρητικό γουέστερν του Θοδωρή Αθερίδη” Άγρια Δύση”!

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Η ηλεκτρονική προκράτηση θέσης είναι απαραίτητη συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην ακόλουθη φόρμα:

Σημειώνουμε ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στον χώρο της εκδήλωσης. Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι απαραίτητη κατά την είσοδο και έξοδο στον χώρο της εκδήλωσης.

Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, 1 ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Date

Σεπ 04 2021
Expired!

Time

08:30 - 22:30

Περισσότερες πληροφορίες

Φορμα προκράτησης θέσης
Θέατρο Αλτιναλμάζη

Τοποθεσία

Θέατρο Αλτιναλμάζη
Θέατρο Αλτιναλμάζη, Αλεξανδρούπολη
Φορμα προκράτησης θέσης