Ένταξη στο «Φιλόδημος ΙΙ» η κατασκευή ραμπών ΑΜΕΑ σε σχολεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης

cid:D4678F3F-B12C-4F74-A108-6D88AF6D3302 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ C:\Users\administrator\Desktop\100.jpg

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ​​ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διεύθυνση:​​ Λ. Δημοκρατίας 306

Τ.Κ.​​ 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο:​​ 2551350203

e-mail:​​ gtip@alexpolis.gr

 

 

Αλεξανδρούπολη,​​ 09/10/2020

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:​​ Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών,​​ στο πλαίσιο της Πρόσκλησης IX, η πράξη​​ «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες​​ του Δήμου Αλεξανδρούπολης».

Mε απόφαση της Ειδικής Γραμματέως του​​ Υπουργείου​​ Εσωτερικών, εγκρίθηκε η ένταξη​​ και η χρηματοδότηση του έργου:​​ «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Αλεξανδρούπολης»​​ συνολικού προϋπολογισμού 164.300,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)​​ στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»,​​ με φορέα υλοποίησης τον​​ Δήμο Αλεξανδρούπολης Ν. Έβρου.

Με το έργο αυτό θα γίνει τοποθέτηση ραμπών σε σχολικές μονάδες, προκειμένου αυτές να είναι προσβάσιμες και φιλικές σε άτομα με κινητικά προβλήματα. 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.