Δελτίο Τύπου ΔΕΥΑΑ

 ​​ ​​​​ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ​​ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ​​ 

ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΔΗΜΟΥ​​ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Δ ​​ Ε ​​ Λ ​​ Τ ​​ Ι ​​ Ο  ​​ ​​ ​​​​ Τ ​​ Υ ​​ Π ​​ Ο ​​ Υ ​​ 

 

ΘΕΜΑ:​​ Η ΔΕΥΑΑ​​ κερδίζει το​​ “αργυρό μετάλλιο”​​ με το έργο​​ “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Δ.Ε. ΦΕΡΡΩΝ”​​ 

 

Ανακοινώθηκε ο οριστικός πίνακας αξιολογημένων προτάσεων​​ που κατατέθηκαν στο πλαίσιο​​ της πρόσκλησης «Επέκταση/αναβάθμιση υποδομών διαχείρισης πόσιμου ύδατος» από την ΕΥΔ Ε.Π. Περιφέρειας ΑΜΘ.

Η πρόταση χρηματοδότησης της ΔΕΥΑΑ για το έργο «Κατασκευή καταθλιπτικού αγωγού για την ενίσχυση Δ.Ε. Φερών» προϋπολογισμού 1.938.376 ευρώ​​ κατετάγη δεύτερη ​​ μεταξύ των είκοσι τριών που κατατέθηκαν.

Με το σημαντικό αυτό έργο θα τροφοδοτηθεί η πόλη των Φερών με διπλάσια ποσότητα νερού, και παράλληλα με το έργο αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου της πόλης που ήδη δημοπρατήθηκε και με το οποίο αναμένεται η μείωση των διαρροών, η πόλη των Φερών αλλά και οι οικισμοί Πόρος, Καβησός Δορίσκος και Μοναστηράκι δε​​ θα αντιμετωπίζουν πλέον πρόβλημα επάρκειας νερού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Η ΔΕΥΑΑ στην υπηρεσία του Δημότη!

 

 

 

Με εκτίμηση

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΑ

 

 

ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.