ΠΑΙΔΙΚΟΣ 1000 μέτρων

ΩΡΑ EKΚINΗΣΗΣ:  11.05 π.μ.                                    

ΑΦΕΤΗΡΙΑ:  Είσοδός Πάρκου Προσκόπων

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Φάρος

ΑΠΟΣΤΑΣΗ:       1000 μέτρα

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:    Δωρεάν

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ :  Θα γίνει σε 4 μπλόκ ανάλογα με την ηλικία των παιδιών

   1ο μπλοκ : παιδιά γεν. 2011

   2ο μπλοκ: παιδιά  γεν. 2012

   3ο μπλοκ:  παιδιά γεν.  2013

   4ο μπλοκ:  παιδιά 2014 και μικρότερα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τρέχουν με συνοδεία γονέα\κηδεμόνα

Σε κάθε μπλοκ θα υπάρχει αλυσίδα εθελοντών μπροστά από τα παιδιά για να διασφαλιστεί ο χαρακτήρας του αγώνα καθώς είναι αγώνας διασκέδασης και συμμετοχής ( fun run) , δεν θα υπάρχει ανάδειξη νικητών καθώς νικητές είναι όλα τα παιδιά με την συμμετοχή τους, δεν θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση ούτε κατάταξη όσων τερματίσουν.  Όλα τα παιδιά θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο με τον τερματισμό τους.

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι γονείς\κηδεμόνες των παιδιών, ή τα παιδιά με απαραίτητη τη συνοδεία των γονέων\κηδεμόνων τους, παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το απαραίτητο υλικό για τον αγώνα από το Κέντρο Παραλαβής της διοργάνωσης μία ημέρα πριν από τον αγώνα.

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΔΡΟΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

  Οι γονείς\κηδεμόνες πρέπει να φροντίσουν για την έγκαιρη μετάβαση των παιδιών στο χώρο εκκίνησης του αγώνα. Τα παιδιά πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εκκίνησης 40΄ πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή το αργότερο στις 10.25πμ. Εκεί θα τα παραλάβουν στελέχη της διοργάνωσης και θα τα προετοιμάσουν για τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Οι γονείς\κηδεμόνες θα πρέπει να υπολογίσουν το χρόνο που θα χρειαστούν για να βρίσκονται στον τερματισμό και στον ειδικό χώρο που θα υπάρχει εκεί για την παραλαβή των παιδιών.

 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ:

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του αγώνα, καθώς και οι γονείς-κηδεμόνες ανηλίκων αθλητών, που θα συμμετάσχουν στον αγώνα, θα υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξετασθεί ιατρικώς και είναι υπεύθυνοι οι ίδιοι για την καλή τους σωματική υγεία.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2011, 2012΄και  2013, επίσης μπορούν να τρέξουν και παιδιά γεν. το  2014 και μικρότερα  αλλά ΜΟΝΟ με συνοδεία γονέα\κηδεμόνα  Θα γίνεται υποχρεωτικά  δήλωση παρουσίας  στην Γραμματεία στον  χώρο της εκκίνησης παρουσία γονέα\κηδεμόνα.  

 

Για τους συμμετέχοντες  –  Οδηγίες –Παρατηρήσεις:

 

Α) Διαχείριση ιματισμού: Από γονείς\κηδεμόνες  και συνοδούς  αγωνιζόμενων

Β) Ιατρική κάλυψη : Ιατρείο θα υπάρχει στον τερματισμό ,  με ένα ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.

Γ)  Παροχές:  στον τερματισμό νερά -αναμνηστικό\συλλεκτικό μετάλλιο

Δ) Παραλαβή παιδιών :  σε καθορισμένο χώρο μετά τον τερματισμό  που θα υποδείξει η οργανωτική  επιτροπή για την  παραλαβή των  παιδιών