ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΡΙΤΗ 05.04.2022 και ώρα 13:00 μέσω τηλεδιάσκεψης

 

Εθνόσημο_εγχρωμο​​ 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Αλεξανδρούπολη​​ 31/03/2022

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ​​ Αριθ. Πρωτ. ​​ :​​ 10441

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

Πληροφορίες​​  ​​​​ : ​​ Ζ. Ντόλιου

Τηλέφωνο  ​​ ​​ ​​ ​​​​ : 2551350128,2551350140,2551350127

Ε-mail  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ :​​ ntolioulitsa@yahoo.gr​​ 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ​​ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΠΡΟΣ:

 ​​​​ 1.​​ κ. Κολγιώνη Δημήτριο​​ 

 ​​​​ 2.​​ κ.​​ Ιντζεπελίδου – Συτμαλίδου Ελένη

 ​​​​ 3.​​ κ.​​ Δέλκο Βασίλειο

 ​​​​ 4.​​ κ.​​ Δαστερίδη Ηλία

 ​​​​ 5.​​ κ.​​ Λαμπάκη Ευάγγελο

 ​​​​ 6.​​ κ. Γκοτσίδη Κωνσταντίνο

 ​​​​ 7.​​ κ.​​ Δευτεραίο Σάββα

 ​​​​ 8.​​ κ.​​ Αραμπατζή Κυριάκο

 

 ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

 ​​​​ 1.Γραφείο Δημάρχου

 

 ​​​​ 2.Αναπληρωματικά μέλη πλειοψηφίας

Α)​​ κ.​​ -----

Β)​​ κ.​​ Μιχαηλίδη Χαράλαμπο

Γ)​​ κ.​​ Βουρδόλη Θεόδωρο

 

 ​​​​ 3.Αναπληρωματικά μέλη ​​ μειοψηφίας

Α) ​​​​ κ. Φαλέκα Ιωάννη

Β) ​​​​ κ. Γερακόπουλο Χρήστο

Γ) ​​​​ κ. Δραμανίδου Νίκη​​ 

 

4.Εκπρόσωποι​​ Λοιπών​​ Δημοτικών Παρατάξεων​​ 

Α)​​ κ. Μυτιληνό Ευάγγελο​​ ​​ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ​​ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ​​ 

 

​​ ​​ 5.​​ κ.​​ Μπόγδη Ιωάννη , Γενικό Γραμματέα του Δήμου​​ Αλεξ/πολης

 ​​​​ 6.​​ κ. Μανουσόπουλο Σάββα,​​ Νομικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξ/πολης

 ​​​​ 7.​​ κ. Βασματζίδη Χρήστο, ​​ Νομικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξ/πολης

 ​​​​ 8.​​ Εισηγητές των θεμάτων:​​ 

 ​​​​ 

 ​​​​  ​​ ​​ ​​​​ Σας καλούμε να συμμετέχετε​​ ​​ την​​ ΤΡΙΤΗ​​ ​​ 05.04.2022​​ και ώρα ​​​​ 13:00,​​ στην​​ ​​ ΤΑΚΤΙΚΗ​​ συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής​​ του Δήμου Αλεξανδρούπολης,​​ σύμφωνα με:

 

  • την παρ. 6 , ​​ του άρθ. 75, του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 77 του N. 4555/18,

 

  • τις από 11.03.2020 ​​ και 30.03.2020 Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου,

 

  • τις αριθ. 18318/13.3.2020, 40/20930/31.03.2020, 163/33282/29.05.2020 ​​ 60249/22.09.2020 και με τις μέχρι τώρα σχετικές ΔΙΔΑΔ εγκυκλίους του ΥΠΕΣ, καθώς​​ και την τελευταία εκδοθείσα​​ ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ.​​ 17567/25-03-2022 (ΦΕΚ 1454​​ τ. Β΄),​​ για συζήτηση και λήψη ​​ αποφάσεων,​​ μέσω τηλεδιάσκεψης,​​ για τα​​ θέματα​​ ​​ της ημερήσιας συνημμένης διάταξης:

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Ο δημόσιος χαρακτήρας​​ της συνεδρίασης διασφαλίζεται από τη​​ δυνατότητα χορήγησης κωδικών ηλεκτρονικής σύνδεσης σε κάθε αιτούντα ενδιαφερόμενο ή​​ τη​​ δυνατότητα παρακολούθησης από ​​ εγκατεστημένο Η/Υ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.  ​​​​ 

 

 

  • ​​ Λήψη απόφασης περί εξειδίκευση πίστωσης για επιχορήγηση στον «ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΄΄ΕΘΝΙΚΟΣ΄΄ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ». (Εισηγ. κ. ​​ Λυμπερίδου Φανή)

  • Νομική υποστήριξη του αιρετού (κου Κουκουράβα Γ.), σε υπόθεση ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αλεξ/πολης την 12-04-2022. (Εισηγ. κ. Βασματζίδης Χ.)​​ 

  • Νομική υποστήριξη (κου Καναρίδη Ευάγγ.) υπαλλήλου Του Δήμου Αλεξανδρούπολης . (Εισηγ. κ. Καδόγλου Κ.)

  • Έγκριση δαπάνης και η διάθεση εξειδικευμένης πίστωσης για την συνδιοργάνωση με τον Σύνδεσμο Βετεράνων Αθλητών Στίβου της Αλεξανδρούπολης για τον «1ο Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου σε ορεινό έδαφος για βετεράνους αθλητές».(Εισηγ. κ. Σιδεράς Ευάγγ.)

  • Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών της υπ΄ αριθ. ​​ 40/2022 μελέτης και εξειδίκευση της πίστωσης για την προμήθεια 2 (δύο) σταθμών επισκευής ποδηλάτων και αναβάθμιση – συντήρηση των ήδη υπαρχόντων σταθμών.(Εισηγ. κ. Σιδεράς Ευάγγ.)

  • Έγκριση δαπάνης και η διάθεση εξειδικευμένης πίστωσης για την συνδιοργάνωση του forum με θέμα "100 χρόνια Σμύρνη, ανάμνηση και συλλογική μνήμη, μια ιστορική & ψυχαναλυτική προσέγγιση" με ημερομηνία διεξαγωγής forum 28 – 29 Μαΐου 2022. (Εισηγ. κ. Σιδεράς Ευάγγ.)

  • Έγκριση εξειδικευμένης πίστωσης για την συνδιοργάνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης <<3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αλεξανδρούπολης, AXD FILM FESTIVAL 2022>>. (Εισηγ. κ. Σιδεράς Ευάγγ.)

  • Έγκριση εξειδικευμένης πίστωσης για την συνδιοργάνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης με την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία για την 12η Διεθνή Μαθηματική Εβδομάδα (12th International Week Dedicated to Maths 2022) «Τα Μαθηματικά στην Διασυνδεδεμένη Κοινωνία της Γνώσης» που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 15 Μαΐου 2022 στο Νομαρχείο.(Εισηγ. κ. Σιδεράς Ευάγγ.)

  • Έγκριση μετακίνησης της Αντιδημάρχου ​​ Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Ενέργειας, Φυσικών Πόρων και Δημοτικής Ενότητας Τραϊανούπολης» κας Ιντζεπελίδου Ελένης, ​​ στην ​​ Αθήνα από  ​​​​ 6/4/2022 έως 8/4/2022 για συναντήσεις στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων .​​ (Εισηγ. κ. Σιδεράς Ευάγγ.)

  • Έγκριση Αποζημίωσης Ιδιοκτησίας και Καθορισμός Ποσού – Υπόθεση Μπουχρής Κυριακίδου. (Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)

  • Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και τον καθορισμό των όρων του διαγωνισμού για την «Παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών συντήρησης χώρων πρασίνου, κατασκήνωσης και κοιμητηρίων Δήμου Αλεξανδρούπολης». (Εισηγ. κ. Κουματζίδου Ν.)

  • Ανάκληση της αριθ. 863/2021 ΑΟΕ με θέμα «Έγκριση μελέτης και του τρόπου εκτέλεσης για την υπηρεσία “Υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην υλοποίηση του έργου RU: RBAN Second wave”».(Εισηγ. κ. Κουματζίδου Ν.)

  • Έγκριση μελέτης και του τρόπου εκτέλεσης για την υπηρεσία «Υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην υλοποίηση του έργου ​​ “RU:RBAN Second Wave». (Εισηγ. κ. Κουματζίδου Ν.)

  • Έγκριση ​​ παράτασης προθεσμίας για το έργο ’’Συντήρηση Διδακτηρίων Δήμου Αλεξανδρούπολης’’ σύμφωνα με τον καθορισμένο χρόνο περαίωσης ​​ που ορίζεται στην 1η ​​ Συμπληρωματική Σύμβαση του Έργου.(Εισηγ. κ. Μπάντας Αλ.)

  • Τροποποίηση της υπ΄αρ. 884/2021 απόφαση της Ο.Ε Δήμου Αλεξ/πολης: «Έγκρισης μελέτης, τρόπου εκτέλεσης, κριτηρίου ανάθεσης, συγκρότησης επιτροπής διενέργειας διαγ. ή διαπραγμάτευσης, και προσκαλούμενους οικονομικούς φορείς που θα συμμετάσχουν στην διαδικασία του έργου:¨Αποκατάσταση καταστροφών οδικού δικτύου και υποδομών Δημοτικής Ενότητας Αλεξανδρούπολης¨» ως προς το πέμπτο μέρος αυτής (5), δηλαδή τους προσκαλούμενους οικονομικούς φορείς που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης. (Εισηγ. κ. Καρκάνη Π.)

  • Τροποποίηση της υπ΄αρ. 882/2021 απόφαση της Ο.Ε Δήμου Αλεξ/πολης: «Έγκρισης μελέτης, τρόπου εκτέλεσης, κριτηρίου ανάθεσης, συγκρότησης επιτροπής διενέργειας διαγ. ή διαπραγμάτευσης, και προσκαλούμενους οικονομικούς φορείς που θα συμμετάσχουν στην διαδικασία του έργου:¨Αποκατάσταση καταστροφών οδικού δικτύου και υποδομών Δημοτικής Ενότητας Φερών¨» , ως προς το πέμπτο μέρος αυτής (5) δηλαδή, τους προσκαλούμενους οικονομικούς φορείς που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης.​​ (Εισηγ. κ. Καρκάνη Π.)

  • Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 166/2022 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορούσε την: “Έγκριση όρων μελέτης, τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας «Προμήθεια και τοποθέτηση ιστών οδοφωτισμού μετά από καταστροφή τους εξαιτίας τροχαίων ατυχημάτων (2022)»”.  ​​​​ (Εισηγ. κ. Καλοπανά Ευφ.) ​​ 

  • Έγκριση όρων μελέτης, τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας «Προμήθεια και τοποθέτηση ιστών οδοφωτισμού μετά από καταστροφή τους, εξαιτίας τροχαίων ατυχημάτων (2022)». ​​ ​​​​ (Εισηγ. κ. Καλοπανά Ευφ.)  ​​ ​​ ​​​​ 

  • Έγκριση 3ου​​ πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου του ανοικτού, διεθνούς, ηλεκτρονικού διαγωνισμού  για «Την προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου Αλεξανδρούπολης και των Νομικών​​ Προσώπων αυτού για το έτος 2022​​ (Τμήμα 4 Λιπαντικά  Α/Α συστήματος 153811)».​​ (Εισηγ. κ. Τζιντζής Σ.)

  • Έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου​​ Αλεξανδρούπολης, κ.​​ Ζαμπούκη Ιωάννη στη​​ Θεσσαλονίκη και τα Τρίκαλα, στις 12 και 13 Απριλίου για​​ συμμετοχή στο συνέδριο με θέμα «​​ CITIES​​ OF​​ THE​​ FUTURE,​​ SAFE​​ AND​​ SUSTAINABLE».​​ (Eισηγ. κ. Σιδεράς Ευαγγ.)​​ 

  • Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης για την δαπάνη «Πασχαλινή Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16/04/2022 και την Κυριακή 17/04/2022.​​ (Εισηγ. κ. Σιδεράς Ευαγγ.)

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούνται τα μέλη της Επιτροπής να ειδοποιήσουν εγκαίρως τους αναπληρωτές​​ τους προκειμένου να παρευρεθούν στη συνεδρίαση.​​ ​​ 

 

Ο​​ ​​ ΠΡΟΕΔΡΟΣ​​ ΤΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 ​​​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

​​ 

 

ΖΑΜΠΟΥΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ