9. ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΚΑΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΣΒΑΑ ΤΗΣ ΠΑΜΘ

 

https://www.alexpolis.gr/wp-content/uploads/2019/05/logo-%CE%95%CE%A3%CE%A0%CE%91-%CE%95%CE%9A%CE%A4.jpg

 

ΕΡΓΟ:

«ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΚΑΛΩΝ​​ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΣΒΑΑ​​ ΤΗΣ ΠΑΜΘ»

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα:​​ «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020»​​ 

Άξονας Προτεραιότητας:​​ «ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ​​ EKT».

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ:​​ 19/07/2019

 

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:​​ 70.000,00​​ € (με ΦΠΑ)

ΠΟΣΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ:​​ 58.409,20​​ €  ​​ ​​​​ (με ΦΠΑ)

ΑΡ.​​ ΜΕΛΕΤΗΣ:64/2020​​ 

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η πράξη αφορά ανάπτυξη δικτύου επικοινωνίας - συνεργασίας των τριών Εταιρικών Σχημάτων των Δήμων της ΠΑΜΘ, που διαχειρίζονται​​ και υλοποιούν ΣΒΑΑ στην περιοχή της ΠΑΜΘ, με συντονιστές – φορείς ολοκληρωμένων προγραμμάτων αστικής ανάπτυξης της​​ υπόλοιπης Ελλάδας, αλλά και με συντονιστές φορείς αντίστοιχων ολοκληρωμένων προγραμμάτων που υλοποιούνται στην Ευρωπαϊκή​​ Ένωση. Για την υλοποίηση της πράξης αφού σχεδιασθεί ο τρόπος οργάνωσης και λειτουργίας,​​ θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις​​ εργασίας των ομάδων των ΣΒΑΑ ΠΑΜΘ, Τεχνικές συναντήσεις με αντίστοιχα δίκτυα ή/και φορείς υλοποίησης ΣΒΑΑ άλλων περιοχών της​​ χώρας και συμμετοχή σε συναντήσεις δικτύου του εξωτερικού.

 

Η πράξη συμβάλλει στην αποτελεσματική υλοποίηση συνολικά της ΣΒΑΑ, στην ενίσχυση της αποτελεσματικής εφαρμογής και διαχείρισης των έργων στα πλαίσια του ΠΕΠ ΑΜΘ. Η υλοποίηση της πράξης θα εξυπηρετήσει στην ομαλή υλοποίηση όλων των​​ πράξεων της ΣΒΑΑ του Δ. Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να τηρηθούν τα​​ χρονοδιαγράμματα, να επιτευχθούν οι στόχοι​​ της​​ Στρατηγικής ΒΑΑ, οι δείκτες αποτελέσματος και οι στόχοι απορροφητικότητας.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.