Φλοίσβος : “Ένας υπέροχος γείτονας”

Με σύμμαχο τον καλό καιρό προβάλουμε στον Φλοίσβο, από σήμερα Πέμπτη 20/8 και μέχρι την Κυριακή 23/8 στις 22.00 , την ταινία “Ένας υπέροχος γείτονας”
Η σκηνοθέτης Μάριελ Χέλερ μας παρουσιάζει μία βιογραφική αγιογραφία και ταυτόχρονα ένα γλυκόπικρο δράμα χαρακτήρων. Από τη μία πλευρά ο καλόκαρδος τηλεοπτικός παρουσιαστής παιδικών προγραμμάτων Φρεντ Ρότζερς που τον ενσαρκώνει ο “δικός μας” Τομ Χανκς και από την άλλη ένας τραχύς, σκεπτικιστής, είρωνας αλλά πολυβραβευμένος δημοσιογράφος, ο Λόιντ Βόγκελ (τον υποδύεται ο Μάθιου Ρις) που θα προσπαθήσει να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από αυτή την γλυκερή μάσκα καλοσύνης του πρώτου.
Τα δύο διαμετρικά αντίθετα προφίλ θα συγκρουστούν αλλά στη συνέχεια θα έλθει η προσέγγιση των δύο αντρών που θα αποδειχθεί λυτρωτική.
Η ταινία, από τις μεγάλες επιτυχίες της χρονιάς, απευθύνεται σε όλους. Χωρίς να είναι μελό, φλερτάρει με το καθαρόαιμο συναίσθημα και είναι βέβαιο ότι θα σας συγκινήσει όλους.
Ο Τομ Χανκς κερδίζει σίγουρα άλλη μία οσκαρική υποψηφιότητα (για β΄ ρόλο αυτή τη φορά)
Ο Φλοίσβος έχει φορέσει τα καλά του και σας περιμένει.
Σας υπενθυμίζουμε ότι εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία για τον covid-19.
Παρακαλούμε για την ασφάλεια και προστασία όλων
– Κατά την είσοδο και έξοδο να τηρείτε αποστάσεις 1,5 μέτρου.
– Να μην μετακινείτε τα καθίσματα
– Η χρήση μάσκας είναι προαιρετική