Συνάντηση της Αντιδημάρχου Ενέργειας με τον Προϊστάμενο Τμήματος Γεωθερμίας και Ιαματικών Φυσικών Πόρων του Ε.Α.Γ.Μ.Ε.

cid:D4678F3F-B12C-4F74-A108-6D88AF6D3302 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ C:\Users\administrator\Desktop\logos\101 ΧΡΟΝΙΑ.jpg

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ​​ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διεύθυνση:​​ Λ. Δημοκρατίας 306

Τ.Κ.​​ 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο:​​ 2551350173

e-mail:​​ gtip@alexpolis.gr

 

 

Αλεξανδρούπολη,​​ 16/07/2021

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συνάντηση της Αντιδημάρχου Ενέργειας, Φυσικών Πόρων κ Τραϊανούπολης​​ με τον Προϊστάμενο Τμήματος Γεωθερμίας και Ιαματικών Φυσικών Πόρων του Ε.Α.Γ.Μ.Ε.

Στις 29/6/2021, πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας της Αντιδημάρχου, Ενέργειας,​​ Φυσικών Πόρων και Τραϊανούπολης, Κας ​​ Ιντζεπελίδου- Συτμαλίδου Ελένης ​​ με τον κ. Αρβανίτη, Προϊστάμενο Τμήματος Γεωθερμίας και Ιαματικών Φυσικών Πόρων του Ε.Α.Γ.Μ.Ε. και επιστημονικό κλιμάκιο της υπηρεσίας, στον​​ Δήμο Αλεξανδρούπολης.

 

Ο κ. Αρβανίτης πρότεινε την ​​ σύναψη μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Ε.Α.Γ.Μ.Ε, προκειμένου να συνδράμουν στην​​ ανάπτυξη του γεωθερμικού πεδίου Αρίστηνου.

 

Η κ.​​ Αντιδήμαρχος χαιρέτισε την πρόταση του κ. Αρβανίτη και τόνισε ότι το γεωθερμικό πεδίο του Αριστεινου είναι από τα σημαντικότερα στην Ελλάδα και η ανάπτυξη του είναι προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής. Ως εκ τούτου η συνεργασία ​​ με το Ε.Α.Γ.Μ.Ε είναι επιθυμητή προς την εκπλήρωση του κοινού στόχου που είναι η ανάπτυξη της Γεωθερμίας.​​ 

 

Μετά την συνάντηση​​ ακολούθησε κοινή επίσκεψη στον​​ χώρο των έργων που ήδη εκτελούνται στην περιοχή.