Σεμινάριο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για δημόσιους λειτουργούς και εκπροσώπους φορέων στον Δήμο Αλεξανδρούπολης

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ολοκληρωμένες Χωρικές Συνέργειες για την Υγεία και την Προστασία των Παιδιών II (Integrated Territorial Synergies for Children Health and Protection ΙΙ) – INTERSYC II», πραγματοποιεί, Σεμινάριο Ενημέρωσης για δημόσιους λειτουργούς και εκπρόσωπους φορέων για τις «Καλές πρακτικές διαχείρισης περιστατικών εξαφάνισης ανηλίκων και ενηλίκων» και την λειτουργία της Ευρωπαϊκής Γραμμής για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000, την οποία λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  24/7, 365 ημέρες με εξειδικευμένους ψυχολόγους.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 και ώρες 10.00 π.μ. – 13:00 μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης  σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8XdLjQM-P5nT8_i8nvz0EKNzob82Fb6uaxCMXu1LhwgREyA/viewform?usp=sharing ή αποστέλοντας email  στο thesspress@hamogelo.gr.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και παρέχεται βεβαίωσης συμμετοχής.

Ελευθερία Μωυσίδου

Τμήμα Εκδηλώσεων & Επικοινωνίας

 

ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ