ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ την ΤΡΙΤΗ 27.04.2021 και ώρα 12:30, σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής μέσω τηλεδιάσκεψης

Εθνόσημο_εγχρωμο​​ 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Αλεξανδρούπολη​​ ​​ 23​​ /04/2021

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ​​ Αριθ. Πρωτ. ​​ :​​ 12765

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

Πληροφορίες​​  ​​​​ : ​​ Ζ. Ντόλιου

Τηλέφωνο  ​​ ​​ ​​ ​​​​ : 2551350128,2551350140,2551350127

Ε-mail  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ :​​ ntolioulitsa@yahoo.gr​​ 

 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ​​ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΠΡΟΣ:

 ​​​​ 1.​​ κ. Κολγιώνη Δημήτριο​​ 

 ​​​​ 2.​​ κ.​​ Κιζιρίδη Γεώργιο

 ​​​​ 3.​​ κ.​​ Δέλκο Βασίλειο

 ​​​​ 4.​​ κ.​​ Βουρδόλη Θεόδωρο

 ​​​​ 5.​​ κ.​​ Λαμπάκη Ευάγγελο

 ​​​​ 6.​​ κ. Γερακόπουλο Χρήστο

 ​​​​ 7.​​ κ.​​ Πασσιά Γεώργιο

 ​​​​ 8.​​ κ.​​ Μυτιληνό Ευάγγελο

 

 ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

 ​​​​ 1.Γραφείο Δημάρχου

 

 ​​​​ 2.Αναπληρωματικά μέλη πλειοψηφίας

Α)​​ κ.​​ -----

Β)​​ κ. Ιντζεπελίδου – Συτμαλίδου Ελένη ​​ 

Γ)​​ κ.​​ Δαστερίδη Ηλία​​ 

Δ) κ.​​ Μουλατζίδου – Λαζαρίδου Δροσιά​​ 

 

 ​​​​ 3.Αναπληρωματικά μέλη ​​ μειοψηφίας

Α) ​​​​ κ. Ουζουνίδη Γεώργιο

Β) ​​​​ -----

Γ) ​​​​ κ. Αραμπατζή Κυριάκο

Δ) ​​​​ κ. Κουρτίδη Λάζαρο ​​ 

 

4.Εκπρόσωποι​​ Λοιπών​​ Δημοτικών Παρατάξεων​​ 

Α)​​ κ. Σάββα Δευτεραίο​​ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ​​ 

Β)​​ κ. Δημήτριο Λαζόπουλο​​ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

 

​​ ​​ 5.​​ κ.​​ Μπόγδη Ιωάννη , Γενικό Γραμματέα του Δήμου​​ Αλεξ/πολης

 ​​​​ 6.​​ κ. Μανουσόπουλο Σάββα,​​ Νομικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξ/πολης

 ​​​​ 7.​​ κ. Βασματζίδη Χρήστο, ​​ Νομικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξ/πολης

 ​​​​ 8.​​ Εισηγητές των θεμάτων: ​​ ​​​​ 

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Σας καλούμε να συμμετέχετε​​ ​​ την​​ ​​ ΤΡΙΤΗ​​ ​​ 27.04.2021​​ και ώρα ​​​​ 12:30,​​ στην ​​​​ ΤΑΚΤΙΚΗ​​ συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ​​ του Δήμου​​ Αλεξανδρούπολης,​​ σύμφωνα με:​​ 

 

 

  • την παρ. 6 , ​​ του άρθ. 75, του Ν. 3852/2010,​​ όπως τροποποιήθηκε​​ από το άρθρο 77 του N. 4555/18,​​ 

 

  • τις από 11.03.2020 ​​ και 30.03.2020 Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου,

  • τις αριθ. 18318/13.3.2020, 40/20930/31.03.2020, 163/33282/29.05.2020 ​​ 60249/22.09.2020 και με τις μέχρι τώρα σχετικές ΔΙΔΑΔ εγκυκλίους του ΥΠΕΣ, καθώς και την τελευταία εκδοθείσα ΔΙΔΑΔ/Φ69/154/οικ.6020/05.04.2021​​ ​​ 

για συζήτηση και λήψη απόφασης​​ μέσω τηλεδιάσκεψης​​ για τα θέματα της ημερήσιας συνημμένης διάταξης:

 

 

  • Λήψη απόφασης : α) για την έγκριση της οικονομοτεχνικής μελέτης βιωσιμότητας για τη Σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού των Δήμων Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου & Σαμοθράκης β) για τη Σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού των Δήμων Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου & Σαμοθράκης, γ) για την έγκριση του σχεδίου Καταστατικού της εταιρείας, δ) για τη συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο Μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας , και ε) για την παροχή εξουσιοδοτήσεων για τις απαραίτητες διαδικαστικές ενέργειες (Εισηγ. κ. Κιζιρίδης)

  • Τροποποίηση της αριθ.​​ 326/2016​​ απόφαση της Οικονομικής​​ Επιτροπής «Έγκριση κανονισμού λειτουργίας Δημοτικών Αθλητικών​​ Εγκαταστάσεων​​ ως προς την μείωση​​ του αντιτίμου χρήσης ​​ κολυμβητηρίου στην κατηγορία των τρίτεκνων & πολύτεκνων ​​ (άρθρο ​​ 16 παρ. 16.8Β περ. 3)» (Εισηγ. κ. Βουρδόλης Θ.)

  • ​​ Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την προετοιμασία και σύνταξη φακέλων για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στην πρόσκλησή​​ ΑΤ14 του προγράμματος​​ Αντώνης​​ Τρίτσης 2020-2023”​​ (Εισηγ. κ. Βουρδόλης Θ.)

  • ​​ Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την προετοιμασία και σύνταξη φακέλων για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στην πρόσκλησή​​ ΑΤ12 του προγράμματος​​ Αντώνης​​ Τρίτσης 2020-2023”​​ (Εισηγ. κ.​​ Μαστορόπουλος Δ.)

  • ​​ Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την προετοιμασία και σύνταξη φακέλων για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στην πρόσκλησή​​ ΑΤ04​​ ​​ - «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ​​ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ», στον άξονα προτεραιότητας – «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»​​ (Εισηγ. κ. Δαστερίδης Ηλ.)

 

  • Έγκριση μελέτης και τρόπου εκτέλεσης για την «ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕΣΩ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ» (Εισηγ. κ. Καδόγλου Κ.)

  • Εισηγητική έκθεση Α’ τριμήνου του έτους 2021 προς την οικονομική επιτροπή, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού και ​​ του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης ( Ο.Π.Δ.) (Εισηγ.κ. Μανάργιας Γ.)

  • ​​ Επικαιροποίηση της 189/2021 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Έγκριση ​​ των τεχνικών προδιαγραφών της 5/2021 μελέτης του τμήματος​​ Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου, Προμηθειών και Αποθήκης για την " Παροχή υπηρεσιών προσβασιμότητας μέσω της νοηματικής γλώσσας σε εβδομαδιαία ανασκόπηση των ​​ δράσεων του Δήμου καθώς και σε δελτία τύπου τα οποία αφορούν τα Δημοτικά Συμβούλια, του Δήμου Αλεξανδρούπολης έτους 2021"» (Εισηγ.​​ κ. Κυρτσίδης Αρ.)

  • Έγκριση παράτασης απόδοσης λογαριασμού και απαλλαγής υπολόγου ​​ για την  ​​ ​​ ​​​​ περίπτωση τοποθέτησης δέκα (10) στύλων με δέκα φωτιστικά σώματα ​​ σε δρόμο που οδηγεί στο Νέο Αστυνομικό Τμήμα ​​ Φερών, με δαπάνη ​​ 11.574,16 € με Φ.Π.Α. ( Εισηγ. κ.​​ Μητρουλάκης Δ.)

  • Έγκριση παράτασης απόδοσης λογαριασμού και απαλλαγής υπολόγου ​​ για την περίπτωση τοποθέτησης τεσσάρων (4) στύλων με τέσσερα φωτιστικά σώματα στον οικισμό Λουτρού, με δαπάνη 4.629,66 € ​​ (Εισηγ. κ.​​ Μητρουλάκης Δ.)

  • Έγκριση παράτασης απόδοσης λογαριασμού και απαλλαγής υπολόγου ​​ για την περίπτωση τοποθέτησης τριών (3) στύλων με τρία φωτιστικά σώματα σε δρόμο του οικισμού Μαΐστρου που οδηγεί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, με δαπάνη 3.472,25 € με Φ.Π.Α​​ (Εισηγ. κ.​​ Μητρουλάκης Δ.)

  • Έγκριση παράτασης απόδοσης λογαριασμού και απαλλαγής υπολόγου ​​ για την περίπτωση τοποθέτησης τεσσάρων (4) στύλων με τέσσερα φωτιστικά σώματα ​​ σε περιοχή της οδού Γιαννούτσου με γωνία οδού Γλυκερίας, με δαπάνη 4.629,66​​ (Εισηγ. κ.​​ Μητρουλάκης Δ.)

  • ​​ Καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας για την ηλεκτροδότηση παροχής του νέου Νηπιαγωγείου επί της οδού Αδριανουπόλεως στην Αλεξανδρούπολη, με δαπάνη 1.592,16 €​​ (Εισηγ. κ.​​ Μητρουλάκης Δ.​​ ) ​​​​ 

  • Καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας για την ηλεκτροδότηση παροχής του 6ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης ​​ και ορισμός υπολόγου για την έκδοση του σχετικού εντάλματος προπληρωμής με δαπάνη 11.908,76 € (Εισηγ. κ. Μητρουλάκης Δ.)

  • Καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας για την ηλεκτροδότηση παροχής του 2ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης και ορισμός υπολόγου για την έκδοση του σχετικού εντάλματος προπληρωμής με δαπάνη 8.090,43 € (Εισηγ. κ.​​ Μητρουλάκης Δ.)​​ 

  • Έγκριση 1ου​​ ΑΠΕ-Ισοζυγίου του έργου «Απομάκρυνση και εγκατάσταση σε νέες θέσεις ημιυπόγειων κάδων συμμείκτων αποριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών»​​ (Εισηγ. κ. Αραμπατζής Κ.)

  • Απευθείας ανάθεση​​ Υπηρεσίας (Μίσθωση μηχανημάτων) για την κατεδάφιση τμήματος 140,00 m2 μιας παλιάς επικινδύνως ετοιμόρροπης αποθήκης συνολικού εμβαδού 252 m2, στο Ο.Τ. 48, του οικισμού ​​ Λουτρών, ​​ ιδιοκτησίας Δήμου Αλεξανδρούπολης κατά 55,60 % ​​ και του Ελληνικού δημοσίου κατά 44,40 %,​​ λόγω της εξαιρετικά επείγουσας ανάγκης που προέκυψε​​ ​​ (Εισηγ. κ. Καρκάνη Π.)

  • Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την προετοιμασία και σύνταξη φακέλων για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στην πρόσκληση  ​​​​ ΑΤ05 –​​ του προγράμματος​​ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στον Άξονα Προτεραιότητας –​​ «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών»​​ με Τίτλο :​​ «Ανάπτυξη της υπαίθρου-Αγροτική Οδοποιία»​​ (Εισηγ. κ. Καρκάνη Π.)

  • Έγκριση μελέτης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης για τη Υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου​​ (Εισηγ. κ. Αραμπατζή Ευθ.).

  • Έγκριση «Προμήθεια εξοπλισμού κουζίνας για τις κατασκηνώσεις ​​ Μάκρης» (Εισηγ. κ. Τσακιρούδη Τ.)

 

  • Έγκριση όρων μελέτης και ​​ διενέργειας Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για την Προμήθεια καυσίμου πετρελαίου κίνησης για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου Αλεξανδρούπολης​​ ​​ (Εισηγ. κ. Ουσταδάκης Δ.)

  • ​​ Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης και του τρόπου εκτέλεσης για την Ενοικίαση-Συντήρησης Χημικών Τουαλετών για τον Δήμο Αλεξ/πολης​​ (Εισηγ. π. Οικονομίδης Απ.)

  • ​​ Έγκριση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής​​ "Κατασκευή​​ παραγωγικής γεωθερμικής γεώτρησης βάθους 500μ. εντός αγροκτήματος Αετοχωρίου"​​ (Εισηγ. κ. Κασκαμπάνης Δ.)

  • ​​ Έγκριση 2ου Πρακτικού​​ του​​ Συνοπτικού διαγωνισμού​​ για την​​ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΚΑΖΟΝ ΣΠΟΡΩΝ ΦΥΤΩΝ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ”​​ (Εισηγ. κ. Γαλάνη Μ.)​​ 

  • ​​ Επικαιροποίηση της υπ’ αρ. 326/2020 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλεξανδρούπολης​​ (Εισηγ. κ. Βασματζίδης Χ.)

  • Έγκριση , όρων διακήρυξης, τρόπου εκτέλεσης ​​ και κριτηρίου ανάθεσης του έργου​​ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ»​​ (Εισηγ. ​​ κ. Αραμπατζής​​ )

 

 

​​  ​​​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούνται τα μέλη της Επιτροπής να ειδοποιήσουν εγκαίρως τους αναπληρωτές​​ τους προκειμένου να παρευρεθούν στη συνεδρίαση.​​ 

 ​​ ​​ ​​ ​​​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

Ο​​ ​​  ​​​​ ΠΡΟΕΔΡΟΣ​​ ΤΗΣ

   ​​ ​​ ​​​​ ​​ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ​​ ​​​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​  ​​​​ 

 

 

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​  ​​ ​​​​ ​​ ΖΑΜΠΟΥΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ​​ ​​ ​​​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​