ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ την ΤΡΙΤΗ 12.12.2023 και ώρα 09:30 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου


​​ 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Αλεξανδρούπολη​​ ​​ 08/12/2023

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ​​ Αριθ. Πρωτ. ​​ :​​ 41930

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

Πληροφορίες​​  ​​​​ : ​​ Ζ. Ντόλιου

Τηλέφωνο  ​​ ​​ ​​ ​​​​ : 2551350128,2551350140,2551350127

Ε-mail  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ :​​ ntoliou@alexpolis.gr​​ 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ​​ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΠΡΟΣ:

 ​​​​ 1.​​ κ. Κολγιώνη Δημήτριο​​ 

 ​​​​ 2.​​ κ.​​ Ιντζεπελίδου – Συτμαλίδου Ελένη

 ​​​​ 3.​​ κ.​​ Δέλκο Βασίλειο

 ​​​​ 4.​​ κ.​​ Δαστερίδη Ηλία

 ​​​​ 5.​​ κ.​​ Λαμπάκη Ευάγγελο

 ​​​​ 6.​​ κ. Γκοτσίδη Κωνσταντίνο

 ​​​​ 7.​​ κ.​​ Δευτεραίο Σάββα

 ​​​​ 8.​​ κ.​​ Αραμπατζή Κυριάκο

 

 ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

 ​​​​ 1.Γραφείο Δημάρχου

 

 ​​​​ 2.Αναπληρωματικά μέλη πλειοψηφίας

Α)​​ κ.​​ -----

Β)​​ κ.​​ Μιχαηλίδη Χαράλαμπο

Γ)​​ κ.​​ Βουρδόλη Θεόδωρο

 

 ​​​​ 3.Αναπληρωματικά μέλη ​​ μειοψηφίας

Α) ​​​​ κ. Φαλέκα Ιωάννη

Β) ​​​​ κ. Γερακόπουλο Χρήστο

Γ) ​​​​ κ. Δραμανίδου Νίκη​​ 

 

4.Εκπρόσωποι​​ Λοιπών​​ Δημοτικών Παρατάξεων​​ 

Α)​​ κ. Μυτιληνό Ευάγγελο​​ ​​ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ​​ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ​​ 

 

​​ ​​ 5.​​ κ.​​ Μπόγδη Ιωάννη , Γενικό Γραμματέα του Δήμου​​ Αλεξ/πολης

 ​​​​ 6.​​ κ. Μανουσόπουλο Σάββα,​​ Νομικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξ/πολης

 ​​​​ 7.​​ κ. Βασματζίδη Χρήστο, ​​ Νομικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξ/πολης

 ​​​​ 8.​​ Εισηγητές των θεμάτων:​​ 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Σας καλούμε να προσέλθετε την​​ ΤΡΙΤΗ​​ ​​ 12.12.2023​​ και ώρα ​​ 09:30, ​​ στο Δημαρχείο,​​ στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου​​ σε​​ ΤΑΚΤΙΚΗ​​ συνεδρίαση​​ της Οικονομικής Επιτροπής ​​ του Δήμου Αλεξανδρούπολης,​​ (σύμφωνα με την παρ. 6 , ​​ του άρθ. 75, του Ν. 3852/2010,​​ όπως τροποποιήθηκε​​ από το άρθρο 77 του N. 4555/18) και την εγκύκλιο ΥΠ. ΕΣ. 374/39135/30.05.2022, για συζήτηση και λήψη​​ απόφασης για τα​​ θέματα​​ της ημερήσιας συνημμένης διάταξης:

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Ο δημόσιος χαρακτήρας της συνεδρίασης διασφαλίζεται από την ανάρτηση της παρούσας , στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

 

 

  • ​​ Έγκριση​​ εξειδίκευσης της εγγεγραμμένης πίστωσης του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2023 στον Κ.Α. 00.6733.001 με τίτλο «ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ», για τη χορήγηση βοηθήματος στον δημότη με αρχικά​​ X.A. του​​ E.​​ (Εισηγ. κ. ​​ Τασακλάκη Βασιλική)

  • Έγκριση εξειδίκευσης της εγγεγραμμένης πίστωσης του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2023 στον Κ.Α. 00.6733.001 με τίτλο «ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ», για τη χορήγηση βοηθήματος στον δημότη με αρχικά Λ.Ε. του Λ. (Εισηγ. κ. ​​ Τασακλάκη Β.)

  • Έγκριση μελέτης και καθορισμός τρόπου ανάθεσης της υπηρεσίας με τίτλο «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΟΡΘΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ» ποσού 169.354,84 (πλέον Φ.Π.Α). (Εισηγ. κ. Βουρδόλης Θ.)

  • Έγκριση ​​ τεχνικών προδιαγραφών ​​ της με αριθ.172/2023 μελέτης και του τρόπου εκτέλεσης με απευθείας ανάθεση κατόπιν πρόσκλησης ενδιαφέροντος ​​ για την ασφάλιση των οχημάτων, μηχανημάτων έργου, του κτηρίου του Δημαρχείου ​​ των φωτοβολταϊκών συστημάτων και των ηλεκτρικά υποβοηθούμενων ποδηλάτων της ιδιοκτησίας του για το έτος 2024 ».(Εισηγ. κ. Πολυμερούδης Αρ.)

  • Έγκριση ​​ των τεχνικών προδιαγραφών της 169/2023 μελέτης για ανάθεση παροχής υπηρεσιών ιατρού εργασίας για το έτος 2024 του Δήμου Αλεξανδρούπολης.​​ (Εισηγ. κ. Κυρτσίδης Αρ.)

  • Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός τρόπου ανάθεσης της υπηρεσίας «Ανασύνταξη της Β1 & Β2 Φάσης του ΣΧΟΟΑΠ Τραϊανούπολης, της ΣΜΠΕ και της Μελέτης Γεωλογικής Καταλληλότητας».​​ (Εισηγ. κ. Πορτοκαλίδης Κ.)

  • Έγκριση μελέτης, τεχνικών προδιαγραφών, τρόπου εκτέλεσης ​​ και εξειδίκευσης της πίστωσης για τη δαπάνη της υπηρεσίας ¨ Χειμερινή Συναυλία¨ . (Εισηγ. κ. Κανίδης Δ.)

  • Έγκριση ​​ της 53/2023 απόφασης Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. ¨Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Περιβάλλοντος Δήμου Αλεξανδρούπολης ​​ "ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ", ​​ σχετικά με την " Έγκριση απολογισμού ​​ έτους 2022". (Εισηγ. κ. Χριστοδούλου Μαρ.)

  • Έγκριση της 81/2023 απόφασης Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. ¨Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Περιβάλλοντος Δήμου Αλεξανδρούπολης ​​ "ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ", ​​ σχετικά με την " Έγκριση ισολογισμού έτους 2022". ( Εισηγ. κ. Κυρτσίδης Αργ.)

  • Α. Κήρυξη Άγονης της 2ης Δημοπρασίας για μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση και λειτουργία των 22ου και 23ου ​​ Νηπιαγωγείων Δήμου Αλεξανδρούπολης βάσει της υπ’ αριθ. 18816/2023 Διακήρυξης Δημάρχου & Β. Έγκριση εκκίνησης της διαδικασίας για απευθείας μίσθωση ακινήτων για τη στέγαση και λειτουργία των 22ου και 23ου ​​ Νηπιαγωγείων Δήμου​​ Αλεξανδρούπολης κατόπιν δύο (2) άγονων δημοπρασιών.(Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)

  • Κήρυξη Άγονης της 1ης Δημοπρασίας για μίσθωση ακινήτων για τη στέγαση και λειτουργία του 19ου​​ Νηπιαγωγείου Δήμου Αλεξανδρούπολης βάσει της υπ’ αριθ.​​ 9613/2021 Διακήρυξης Δημάρχου​​ . (Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)

  • Καθορισμός και επικαιροποίηση Τιμών Τελών Δικαιωμάτων και Διδάκτρων Δήμου Αλεξανδρούπολης για το έτος 2024. (Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)

  • Έγκριση μελέτης και καθορισμός τρόπου ανάθεσης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΦΕΡΩΝ»  ​​​​ προϋπολογισμού 36.999,64 € (με Φ.Π.Α. 24%). ( Εισηγ. κ. Κασκαμπάνης Δ.)

  • Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης δαπανών για προμήθεια Δώρων και Ανθοδεσμών.​​ (Εισηγ. κ.​​ ​​ Σιδεράς​​ Ευάγγ.)

  • Έγκριση της ​​ υπ’ αριθμ.173/2023 μελέτης και εξειδίκευσης της πίστωσης για την δαπάνη της διοργάνωσης του Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας Βόειου Κρέατος στις Φέρες.(Εισηγ. κ. Σιδεράς Ευάγγ.)

  • Έγκριση όρων της υπ'​​ αριθ.​​ 90/2023 μελέτης και όρων διακήρυξης για την προμήθεια αστικού εξοπλισμού.​​ (Εισηγ. κ.​​ ​​ Δέλκος​​ Β.)

 

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούνται τα μέλη της Επιτροπής να ειδοποιήσουν εγκαίρως τους αναπληρωτές τους προκειμένου να παρευρεθούν στη συνεδρίαση.​​ ​​ 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ​​ ​​ Ο​​ ​​ ​​ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ

   ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ​​ 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ​​ ΖΑΜΠΟΥΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ​​ ​​