ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ την ΤΡΙΤΗ 28.11.2023 και ώρα 09:30 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου


​​ 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Αλεξανδρούπολη​​ ​​ 24/11/2023

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ​​ Αριθ. Πρωτ. ​​ :​​ 40236

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

Πληροφορίες​​  ​​​​ : ​​ Ζ. Ντόλιου

Τηλέφωνο  ​​ ​​ ​​ ​​​​ : 2551350128,2551350140,2551350127

Ε-mail  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ :​​ ntoliou@alexpolis.gr​​ 

 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ​​ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΠΡΟΣ:

 ​​​​ 1.​​ κ. Κολγιώνη Δημήτριο​​ 

 ​​​​ 2.​​ κ.​​ Ιντζεπελίδου – Συτμαλίδου Ελένη

 ​​​​ 3.​​ κ.​​ Δέλκο Βασίλειο

 ​​​​ 4.​​ κ.​​ Δαστερίδη Ηλία

 ​​​​ 5.​​ κ.​​ Λαμπάκη Ευάγγελο

 ​​​​ 6.​​ κ. Γκοτσίδη Κωνσταντίνο

 ​​​​ 7.​​ κ.​​ Δευτεραίο Σάββα

 ​​​​ 8.​​ κ.​​ Αραμπατζή Κυριάκο

 

 ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

 ​​​​ 1.Γραφείο Δημάρχου

 

 ​​​​ 2.Αναπληρωματικά μέλη πλειοψηφίας

Α)​​ κ.​​ -----

Β)​​ κ.​​ Μιχαηλίδη Χαράλαμπο

Γ)​​ κ.​​ Βουρδόλη Θεόδωρο

 

 ​​​​ 3.Αναπληρωματικά μέλη ​​ μειοψηφίας

Α) ​​​​ κ. Φαλέκα Ιωάννη

Β) ​​​​ κ. Γερακόπουλο Χρήστο

Γ) ​​​​ κ. Δραμανίδου Νίκη​​ 

 

4.Εκπρόσωποι​​ Λοιπών​​ Δημοτικών Παρατάξεων​​ 

Α)​​ κ. Μυτιληνό Ευάγγελο​​ ​​ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ​​ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ​​ 

 

​​ ​​ 5.​​ κ.​​ Μπόγδη Ιωάννη , Γενικό Γραμματέα του Δήμου​​ Αλεξ/πολης

 ​​​​ 6.​​ κ. Μανουσόπουλο Σάββα,​​ Νομικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξ/πολης

 ​​​​ 7.​​ κ. Βασματζίδη Χρήστο, ​​ Νομικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξ/πολης

 ​​​​ 8.​​ Εισηγητές των θεμάτων:​​ 

 

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Σας καλούμε να προσέλθετε την​​ ΤΡΙΤΗ​​ ​​ 28.11.2023​​ και ώρα ​​ 09:30, ​​ στο Δημαρχείο,​​ στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου​​ σε​​ ΤΑΚΤΙΚΗ​​ συνεδρίαση​​ της Οικονομικής Επιτροπής ​​ του Δήμου Αλεξανδρούπολης,​​ (σύμφωνα με την παρ. 6 , ​​ του άρθ. 75, του Ν. 3852/2010,​​ όπως τροποποιήθηκε​​ από το άρθρο 77 του N. 4555/18) και την εγκύκλιο ΥΠ. ΕΣ. 374/39135/30.05.2022, για συζήτηση και λήψη​​ απόφασης για τα​​ θέματα​​ της ημερήσιας συνημμένης διάταξης:

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Ο δημόσιος χαρακτήρας της συνεδρίασης διασφαλίζεται από την ανάρτηση της παρούσας , στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

 

  • ​​ Ανάκληση της υπ’ ​​ αριθ. 537/2023​​ A.O.E., ​​ με θέμα «Έγκριση μελέτης, καθορισμός όρων διακήρυξης και διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών μίσθωσης, εγκατάστασης, συντήρησης και τεχνικής  ​​​​ υποστήριξης πολυμηχανημάτων».(Εισηγ. κ. Αραμπατζή Ευθ.)

  • Έγκριση μελέτης, καθορισμός όρων διακήρυξης και διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών μίσθωσης, εγκατάστασης, συντήρησης και τεχνικής  ​​​​ υποστήριξης πολυμηχανημάτων». (Εισηγ. κ. Αραμπατζή Ευθ.)

  • Έκτακτη δαπάνη μίσθωσης μηχανήματος έργου για την αποκατάσταση ζημιών από την καταιγίδα της 4ης Νοεμβρίου. (Εισηγ. κ. Μάκρας Απ.)

  • Συμπληρωματική έκτακτη δαπάνη διοικητικής μέριμνας η οποία πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της μεγάλης πυρκαγιάς της 19ης ​​ Αυγούστου 2023. (Εισηγ. κ. Μάκρας Απ.)

  • Τοποθέτηση προκατασκευασμένων οικίσκων για τη προσωρινή στέγαση πολιτών των οποίων οι κατοικίες υπέστησαν ζημιές κατά την πυρκαγιά της 19ης Αυγούστου. (Εισηγ. κ. Μάκρας Απ.)

  • Εισήγηση έγκρισης εξειδίκευσης της εγγεγραμμένης πίστωσης του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2023 στον Κ.Α. 00.6733.001 με τίτλο «ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ», για τη χορήγηση βοηθήματος στη δημότισσα ​​ με αρχικά Τ. Μ. ​​ του Κ..(Εισηγ. κ. Τασακλάκη Β.)

  • ​​ Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης ​​ για την εκδήλωση με θέμα «Προβολή ταινίας-Παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών» της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΔΕΠΙΣ) στο πλαίσιο της Παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών.(Εισηγητής: Σιδεράς Ευάγγελος)

  • ​​ Τροποποίηση 666/2023 Α.Ο.Ε. με θέμα : “Εξειδίκευση της πίστωσης και έγκριση αποζημίωσης μετακίνησης της Αντιδημάρχου ​​ Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Ενέργειας, Φυσικών Πόρων και Δημοτικής Ενότητας Τραϊανούπολης» κας Ιντζεπελίδου Ελένης, ​​ στην Αθήνα από 23/11/2023 για συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων , στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων έως και 25/11/2023 για συνάντηση εργασίας με ΤΑΡ”.(Εισηγ. κ. Σιδεράς Ευάγγ.)

  • Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας για την υπογειοποίηση δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., λόγω διαμόρφωσης ​​ πεζοδρομίου στην οδό Αγ. Δημητρίου, και ορισμός υπολόγου για την έκδοση του σχετικού εντάλματος προπληρωμής με ​​ συνολική δαπάνη ​​ 105.867,24 € ¨.​​ (Εισηγ. κ. Μητρουλάκης Δ.)

  • Έγκριση απόδοσης λογαριασμού και απαλλαγής υπολόγου για την περίπτωση ηλεκτροδότησης παροχής του σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην οδό Απολλωνιάδος στην Αλεξανδρούπολη, με δαπάνη 2.714,65 € ¨ .​​ ( Εισηγ. κ. Μητρουλάκης Δ.)

  • Έγκριση μελέτης, τεχνικών προδιαγραφών, τρόπου εκτέλεσης ​​ και εξειδίκευσης της πίστωσης για τη δαπάνη της υπηρεσίας “Ενοικίαση και λειτουργία παγοδρομίου”. (Εισηγ. κ. Σιγλίδου Π.)

  • Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις .(Εισηγ. κ. Σιγλίδου Π.)

  • Εξειδίκευση της πίστωσης και έγκριση αποζημίωσης μετακίνησης του ​​ Αντιδημάρχου Πρωτογενούς Τομέα, Αγροτουρισμού και Δημοτικής Ενότητας Φερών κ. Δημήτριου Κολγιώνη, στην Ξάνθη στις 2-12-2023 έως 2-12-2023 για συμμετοχή σε συνέδριο με θέμα:​​ «Ασυμμετρίες του Χθες, Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Νέα Μοντέλα Συνεργασίας στην Αγροτική Παραγωγή».​​ (Εισηγ. κ. Σιδεράς Ευάγγ.)

 

 

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούνται τα μέλη της Επιτροπής να ειδοποιήσουν εγκαίρως τους αναπληρωτές τους προκειμένου να παρευρεθούν στη συνεδρίαση.​​ ​​ 

Ο​​ ​​ ​​ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 

 

ΖΑΜΠΟΥΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ