ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τετάρτη 22.11.2023 και ώρα 18:30

​​ 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ

Αλεξανδρούπολη​​ ​​ ​​ 21.11.2023

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ​​ 

Αριθ. Πρωτ. :​​ 39992

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ​​ 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​  ​​ ​​ ​​​​ ​​  ​​​​ 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Προς:

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ -Δήμαρχο, κ. Ζαμπούκη Ιωάννη

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ -Δημοτικούς Συμβούλους

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ -Προέδρους Κοινοτήτων

 

Σας καλούμε να προσέλθετε​​ στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του Δήμου Αλεξανδρούπολης, την​​ Τετάρτη​​ 22.11.2023​​ και ώρα​​ 18:30​​ στην​​ Έκτακτη​​ Συνεδρίαση​​ του Δημοτικού Συμβουλίου, ​​ σύμφωνα με​​ τις διατάξεις της​​ παρ. 5 ​​​​ του​​ ​​ άρθρου 65​​ του​​ Ν. 3852/2010, του​​ ​​ άρθρου​​ 67 του Ν. 3852/2010,​​ όπως τροποποιήθηκαν​​ και ισχύουν σήμερα, καθώς​​ και την αριθμ. 375/39167/02.06.2022​​ εγκύκλιο του ΥΠ. ΕΣ.​​ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα​​ παρακάτω θέματα:

 

 

  • Γνωμοδότηση για τις μεταβολές σχολικών μονάδων​​ της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης​​ του Δήμου​​ Αλεξανδρούπολης​​ Ν. Έβρου​​ για το σχολικό έτος 2024-2025 ​​ (Εισηγ. κ. Πετρίδης Κ.)

 

  • Γνωμοδότηση για τις μεταβολές σχολικών μονάδων​​ της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης​​ του Δήμου​​ Αλεξανδρούπολης​​ Ν. Έβρου​​ για το σχολικό έτος 2024-2025​​ (α. Ίδρυση Καλλιτεχνικού Γυμνασίου, β. Συγχώνευση Εσπερινών Σχολείων) ​​​​ (Εισηγ. κ. Πετρίδης Κ.)

 

  • Έγκριση έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Κέντρο της Αλεξανδρούπολης, την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023 στο πλαίσιο της πραγματοποίησης του δρώμενου ​​ της «Καμήλας»​​ (Εισηγ. κ. Βουρδόλης Θ.)

 

  • Έγκριση οριογραμμών για «Οριοθέτηση τμήματος ρέματος ¨Πόταμος-Μαίστριανά¨ επί της Ε.Ο. Αλεξ/πολης – Άβαντα του Δήμου Αλεξανδρούπολης Π.Ε. Έβρου»​​ (Εισηγ. κ. Μαστορόπουλος Δ.)

 

  • Έγκριση παράτασης σύμβασης της προμήθειας «Ενίσχυση της μικροκινητικότητας στο Δήμο Αλεξανδρούπολης»​​ (Εισηγ. κ. Ιντζεπελίδου-Συτμαλίδου Ελ.)

 

 

Λόγοι​​ εκτάκτου χαρακτήρα των θεμάτων:

​​ 

-Τα​​ θέματα 1 και 2​​ συζητούνται,​​ εκτάκτως,​​ διότι το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να γνωμοδοτήσει, εμπρόθεσμα, σύμφωνα με το από 13.11.2023 (εισερχ.) έγγραφο της Δ/νσης Β/θμιας Εκπαίδευσης.​​ 

-Το θέμα 3 συζητείται, εκτάκτως, προκειμένου να ληφθεί, άμεσα, απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο, για να ολοκληρωθούν, εύρυθμα, οι απαιτούμενες διαδικασίες από την Υπηρεσία.

-Το θέμα 4 συζητείται, εκτάκτως,​​ διότι πρέπει άμεσα να ληφθεί απόφαση λόγω χρονικών περιορισμών.​​ 

-Το θέμα 5 συζητείται, εκτάκτως, για την ομαλή ολοκλήρωση της παράδοσης και εγκατάστασης της ως άνω προμήθειας, εφόσον ο συμβατικός χρόνος παράδοσης δεν επαρκεί και απαιτείται παράταση της διάρκειας της σύμβασης.

 

Η παρούσα αναρτάται​​ στην ιστοσελίδα του Δήμου

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Καΐσας Γεώργιος​​