Με τη συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Ημερίδα για τη Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης στην Αλεξανδρούπολη

Στο πλαίσιο της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 08.12.2022, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η Ετήσια Συνάντηση του Εταιρικού Σχήματος και ενημερωτική ημερίδα της ΣΒΑΑ Αλεξανδρούπολης.

Εκτός από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των εταίρων του προγράμματος και ειδικότερα του Επιμελητηρίου Έβρου, του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, της Τουριστικής Ιαματικής Επιχείρησης Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΤΙΕΔΑ), του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης, του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης καθώς και της ΠΕΔ Αν. Μακεδονίας -Θράκης.

Τη συζήτηση συντόνισε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία υλοποίησης των έργων. Ακολούθως παρουσιάστηκε η πρόοδος των δράσεων των φορέων ενώ παράλληλα συζητήθηκαν προτάσεις για τη νέα ΣΒΑΑ 2021-2027.