Άνοιξε τις πύλες της η 25η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών

Παρουσία των τοπικών αρχών, εκπροσώπων θεσμικών φορέων και με τη συμμετοχή παραγωγών, εκθετών και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν στις Φέρες, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2022, τα εγκαίνια της 25ης Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης.

Περισσότεροι από 30 εκθέτες έδωσαν το παρόν παρουσιάζοντας τοπικά προϊόντα, σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας, γεωργικά μηχανήματα, γεωργικά εφόδια καθώς και νέες τεχνολογίες στους αεροψεκασμούς των χωραφιών με τη χρήση drones.

Κατά τον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης αναφέρθηκε εκτενώς σε όλες τις ενέργειες και τα έργα που έχουν γίνει, δρομολογούνται ή προγραμματίζονται από τη δημοτική αρχή στη Δ.Ε. Φερών, με γνώμονα τις ανάγκες του αγροκτηνοτροφικού κόσμου της περιοχής ενώ επεσήμανε ότι κύριο εργαλείο και βοήθημα στον σχεδιασμό τους είναι η συνεργασία τόσο με το ΤΟΕΒ Φερών –Πέπλου όσο και με τον Αγροτικό Σύλλογο. Μάλιστα ως επιστέγασμα της συνεργασίας υπογράφηκε από τους εκπροσώπους των δύο φορέων Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του ΤΟΕΒ Φερών-Πέπλου.

Η Έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι και αύριο ανήμερα της μεγάλης γιορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.