Τεστ κορωνοϊού με τη λήψη σάλιου στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αλεξανδρούπολης

cid:D4678F3F-B12C-4F74-A108-6D88AF6D3302 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ C:\Users\administrator\Desktop\100.jpg

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ​​ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διεύθυνση:​​ Λ. Δημοκρατίας 306

Τ.Κ.​​ 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο:​​ 2551350173

e-mail:​​ gtip@alexpolis.gr

 

 

Αλεξανδρούπολη,​​ 17/05/2021

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:​​ Τεστ κορωνοϊού με​​ τη λήψη σάλιου στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Πρώτη ημέρα λειτουργίας των παιδικών σταθμών σήμερα και ο​​ Δήμος Αλεξανδρούπολης​​ και το Πολυκοινωνικό,​​ στο πλαίσιο​​ των μέτρων που λαμβάνονται για την έγκαιρη ανίχνευση και​​ μείωση​​ της​​ διασποράς του κορωνοϊού,​​ προμηθεύτηκε και διαθέτει δωρεάν στα παιδιά των δημοτικών παιδικών σταθμών τεστ κορωνοϊού με τη λήψη σάλιου.​​ Τα τεστ θα δίνονται δωρεάν στους γονείς των παιδιών που το επιθυμούν​​ κάθε βδομάδα.​​ 

Τα παιδιά με τη βοήθεια των γονέων μπορούν να κάνουν το​​ self​​ test​​ στο σπίτι τους με τη λήψη σάλιου από το στόμα.​​ Πρόκειται για μια ασφαλή και απόλυτα ανώδυνη μέθοδο.

Αν και η υποχρεωτική χρήση των​​ self​​ test​​ ξεκινά από τα προνήπια, θεωρήσαμε ότι με τη χορήγηση των τεστ για τον κορωνοϊό με τη λήψη σάλιου εξασφαλίζεται η εύρυθμη και ασφαλής καθημερινή λειτουργία των παιδικών σταθμών.

Η διανομή των τεστ έχει ήδη ξεκινήσει και οι γονείς μπορούν να τα παραλαμβάνουν από τους παιδικούς σταθμούς.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.