Συνάντηση της Αντιδημάρχου Ενέργειας με τον Προϊστάμενο Τμήματος Γεωθερμίας και Ιαματικών Φυσικών Πόρων του Ε.Α.Γ.Μ.Ε.

cid:D4678F3F-B12C-4F74-A108-6D88AF6D3302 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ C:\Users\administrator\Desktop\logos\101 ΧΡΟΝΙΑ.jpg

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ​​ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διεύθυνση:​​ Λ. Δημοκρατίας 306

Τ.Κ.​​ 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο:​​ 2551350173

e-mail:​​ gtip@alexpolis.gr

 

 

Αλεξανδρούπολη,​​ 16/07/2021

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συνάντηση της Αντιδημάρχου Ενέργειας, Φυσικών Πόρων κ Τραϊανούπολης​​ με τον Προϊστάμενο Τμήματος Γεωθερμίας και Ιαματικών Φυσικών Πόρων του Ε.Α.Γ.Μ.Ε.

Στις 29/6/2021, πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας της Αντιδημάρχου, Ενέργειας,​​ Φυσικών Πόρων και Τραϊανούπολης, Κας ​​ Ιντζεπελίδου- Συτμαλίδου Ελένης ​​ με τον κ. Αρβανίτη, Προϊστάμενο Τμήματος Γεωθερμίας και Ιαματικών Φυσικών Πόρων του Ε.Α.Γ.Μ.Ε. και επιστημονικό κλιμάκιο της υπηρεσίας, στον​​ Δήμο Αλεξανδρούπολης.

 

Ο κ. Αρβανίτης πρότεινε την ​​ σύναψη μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Ε.Α.Γ.Μ.Ε, προκειμένου να συνδράμουν στην​​ ανάπτυξη του γεωθερμικού πεδίου Αρίστηνου.

 

Η κ.​​ Αντιδήμαρχος χαιρέτισε την πρόταση του κ. Αρβανίτη και τόνισε ότι το γεωθερμικό πεδίο του Αριστεινου είναι από τα σημαντικότερα στην Ελλάδα και η ανάπτυξη του είναι προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής. Ως εκ τούτου η συνεργασία ​​ με το Ε.Α.Γ.Μ.Ε είναι επιθυμητή προς την εκπλήρωση του κοινού στόχου που είναι η ανάπτυξη της Γεωθερμίας.​​ 

 

Μετά την συνάντηση​​ ακολούθησε κοινή επίσκεψη στον​​ χώρο των έργων που ήδη εκτελούνται στην περιοχή.

 

 

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.