Πρόσκληση σε ημερίδα με τίτλο «Σιδηροδρομική Ανάπτυξη και Συνδεσιμότητα Λιμένων ως Αναπτυξιακός Παράγοντας για την Πόλη της Αλεξανδρούπολης»

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιοτεχνιών – Βιομηχανιών και Εξαγωγικών Επιχειρήσεων Έβρου, υπό την αιγίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Επιμελητηρίου Έβρου διοργανώνουν το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 στις 10:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου Ramada Plaza Thraki ημερίδα με τίτλο «Σιδηροδρομική Ανάπτυξη και Συνδεσιμότητα Λιμένων ως Αναπτυξιακός Παράγοντας για την Πόλη της Αλεξανδρούπολης».

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν διπλωματικοί αξιωματούχοι, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και τοπικοί φορείς, οι οποίοι θα συζητήσουν και θα τοποθετηθούν για την Αλεξανδρούπολη του 2030 υπό το πρίσμα των ενεργειακών και μεταφορικών επενδύσεων που επίκεινται και πως αυτές θα διαμορφώσουν την ευρύτερη περιοχή.

Η ημερίδα αποτελεί μια πρώτη προσπάθεια τοπικών φορέων να αναδείξουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μιας πόλης που επιθυμεί πρωταγωνιστήσει σε εθνικό και διεθνές επίπεδο τα επόμενα χρόνια.

Workshop 8_7_23 GR (1)