ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΡΙΤΗ 19.09.2023 και ώρα 09:30 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου


​​ 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Αλεξανδρούπολη​​  ​​​​ 14/09/2023

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ​​ Αριθ. Πρωτ. ​​ :​​ 32126

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

Πληροφορίες​​  ​​​​ : ​​ Ζ. Ντόλιου

Τηλέφωνο  ​​ ​​ ​​ ​​​​ : 2551350128,2551350140,2551350127

Ε-mail  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ :​​ ntoliou@alexpolis.gr​​ 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ​​ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΠΡΟΣ:

 ​​​​ 1.​​ κ. Κολγιώνη Δημήτριο​​ 

 ​​​​ 2.​​ κ.​​ Ιντζεπελίδου – Συτμαλίδου Ελένη

 ​​​​ 3.​​ κ.​​ Δέλκο Βασίλειο

 ​​​​ 4.​​ κ.​​ Δαστερίδη Ηλία

 ​​​​ 5.​​ κ.​​ Λαμπάκη Ευάγγελο

 ​​​​ 6.​​ κ. Γκοτσίδη Κωνσταντίνο

 ​​​​ 7.​​ κ.​​ Δευτεραίο Σάββα

 ​​​​ 8.​​ κ.​​ Αραμπατζή Κυριάκο

 

 ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

 ​​​​ 1.Γραφείο Δημάρχου

 

 ​​​​ 2.Αναπληρωματικά μέλη πλειοψηφίας

Α)​​ κ.​​ -----

Β)​​ κ.​​ Μιχαηλίδη Χαράλαμπο

Γ)​​ κ.​​ Βουρδόλη Θεόδωρο

 

 ​​​​ 3.Αναπληρωματικά μέλη ​​ μειοψηφίας

Α) ​​​​ κ. Φαλέκα Ιωάννη

Β) ​​​​ κ. Γερακόπουλο Χρήστο

Γ) ​​​​ κ. Δραμανίδου Νίκη​​ 

 

4.Εκπρόσωποι​​ Λοιπών​​ Δημοτικών Παρατάξεων​​ 

Α)​​ κ. Μυτιληνό Ευάγγελο​​ ​​ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ​​ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ​​ 

 

​​ ​​ 5.​​ κ.​​ Μπόγδη Ιωάννη , Γενικό Γραμματέα του Δήμου​​ Αλεξ/πολης

 ​​​​ 6.​​ κ. Μανουσόπουλο Σάββα,​​ Νομικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξ/πολης

 ​​​​ 7.​​ κ. Βασματζίδη Χρήστο, ​​ Νομικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξ/πολης

 ​​​​ 8.​​ Εισηγητές των θεμάτων:​​ 

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Σας καλούμε να προσέλθετε την​​ ΤΡΙΤΗ​​ ​​ ​​ 19.09.2023​​ και ώρα ​​ 09:30, ​​ στο Δημαρχείο,​​ στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου​​ σε​​ ΤΑΚΤΙΚΗ​​ συνεδρίαση​​ της Οικονομικής Επιτροπής ​​ του Δήμου Αλεξανδρούπολης,​​ (σύμφωνα με την παρ. 6 , ​​ του άρθ. 75, του Ν. 3852/2010,​​ όπως τροποποιήθηκε​​ από το άρθρο 77 του N. 4555/18) και την εγκύκλιο ΥΠ. ΕΣ.​​ 374/39135/30.05.2022, για συζήτηση και λήψη​​ απόφασης για τα​​ θέματα​​ της ημερήσιας συνημμένης διάταξης:

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Ο δημόσιος χαρακτήρας της συνεδρίασης διασφαλίζεται από την ανάρτηση της παρούσας , στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

 • Έγκριση ​​ των τεχνικών προδιαγραφών της 143/2023 μελέτης και του τρόπου εκτέλεσης της​​ προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών υλικών γραφείου.​​ (Εισηγ. κ. ​​ Κυρτσίδης ​​ Αργ.)

 • Έγκριση μελέτης, καθορισμός όρων διακήρυξης και διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών μίσθωσης, εγκατάστασης, συντήρησης και τεχνικής  ​​​​ υποστήριξης πολυμηχανημάτων».(Εισηγ. κ. Αραμπατζή Ευθ.)

 • Απαλλαγή υπολόγου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού για τις δαπάνες μετακίνησης και διαμονής στο πλαίσιο δράσης του «Πανεπιστημίου​​ URBACT​​ 2023», σύμφωνα με την 358/2023 απόφαση οικονομικής επιτροπής. ( Εισηγ. κ. Αραμπατζή Ευθ.)

 • Τροποποίηση- διόρθωση της υπ’ αριθ. ​​ 529/2023 Α.Ο.Ε., ​​ με θέμα ​​ «Έγκριση μελέτης, καθορισμός όρων διακήρυξης και διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο "Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης εγκατεστημένων εφαρμογών λογισμικού της Singular Logic"».(Εισηγ. κ. Αραμπατζή Ευθ.)

 • Έγκριση 1ου​​ Πρακτικού Διαγωνισμού ανοικτής διαδικασίας , μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων , του έργου :​​ « ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΜΠΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΜΕΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ​​ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ».(Εισηγ. κ. Καναρίδης Ευάγγ.)

 • Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 513/2023 Α.Ο.Ε. με θέμα «Έγκριση ή μη ενδοδικαστικού συμβιβασμού στο Διοικητικό Εφετείο Κομοτηνής με την διαδικασία του άρθρου 126 Β ΚΔΔ για την υπ' αριθ. ΑΓ99/4-11-2022 αγωγή της ομόρρυθμης εταιρίας με την επωνυμία "ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ & ΥΙΟΙ Ο.Ε.", που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και εκπροσωπείται νόμιμα και, σε περίπτωση αποδοχής, ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου"». ( Εισηγ. κ. Δήμαρχος)

 • Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 514/2023 Α.Ο.Ε. με θέμα «Έγκριση ή μη ενδοδικαστικού συμβιβασμού στο Διοικητικό Εφετείο Κομοτηνής με την διαδικασία του άρθρου 126 Β ΚΔΔ για την υπ' αριθ. ΑΓ7/2-2-2023 αγωγή της ετερόρρυθμης εταιρίας με την επωνυμία "ΦΩΤΟΣΤΟΛΙΣΜΟΙ Ε.Ε.", που εδρεύει στον Πειραιά και εκπροσωπείται νόμιμα και, σε περίπτωση αποδοχής, ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου"». ( Εισηγ. κ. Δήμαρχος)

 • Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 515/2023 Α.Ο.Ε. με θέμα «Έγκριση ή μη ενδοδικαστικού συμβιβασμού στο Διοικητικό Εφετείο Κομοτηνής με την διαδικασία του άρθρου 126 Β ΚΔΔ για την υπ' αριθ. ΑΓ75/29-8-2022 αγωγή της ιδιωτικής κεφαλαιουχικής εταιρίας με την επωνυμία "Α. Ν. ΠΙΝΑΤΖΗΣ Ι.Κ.Ε.", που εδρεύει στην Αλεξ/πολη και εκπροσωπείται νόμιμα και, σε περίπτωση αποδοχής, ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου"». ( Εισηγ. κ. Δήμαρχος)​​ 

 • Έγκριση άσκησης ένδικων μέσων (αίτησης ακυρώσεως και αιτήσεως αναστολής)​​ κατά της αποφάσεως της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 του Ν. 3463/2006 σχετικά με την προσφυγή του Διονύσιου Μαστορόπουλου κατά της αποφάσεως του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης» .​​ (Εισηγ. κ. Μανουσόπουλος Σ.)

 • Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας: : «Υλοποίηση και επέκταση προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση με έξυπνα συστήματα στον Δήμο Αλεξανδρούπολης (2023)». (Εισηγ. κ. Δαστερίδης Ηλ.)

 • Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών ​​ και ​​ τρόπου εκτέλεσης για ​​ «προμήθεια  ​​​​ διακοσμητικών κήπων».(Εισηγ. κ. Κουματζίδου Ν.)

 • Οριστικοποίηση Έκτακτης δαπάνης παροχής υπηρεσιών ανίχνευσης και καταπολέμησης ακρίδων στη Δημοτική Κοινότητα Συκορράχης που έχει κηρυχθεί ακριδόπληκτη». ( Εισηγ. κ. Κουματζίδου Ν.)

 • Έγκριση Όρων Διακήρυξης για μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση και λειτουργία του ΚΕΠ οδού Άβαντος Δήμου Αλεξανδρούπολης​​ ( Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)

 • ​​ Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της υπ’ ​​ αριθ. 147/2023 μελέτης και εξειδίκευσης πίστωσης για την «Εκπόνηση Μελέτης για τον καθορισμό της στρατηγικής για την ανάπτυξη διακριτής ταυτότητας προορισμού» ( Εισηγ. κ. Σιδεράς Ευάγγ.)

 • Έγκριση 3ης παράτασης απόδοσης λογαριασμού και απαλλαγής υπολόγου για την περίπτωση ηλεκτροδότησης παροχής του σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην οδό Απολλωνιάδος στην Αλεξανδρούπολη, με δαπάνη 2.714,65 € ¨ (Εισηγ. κ. Μητρουλάκης Δ.)

 • Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού θέρμανσης δημοτικών κτιρίων»¨ (Εισηγ. κ. Μητρουλάκης Δ.)

 • Έγκριση μελέτης, τεχνικών προδιαγραφών, τρόπου εκτέλεσης ​​ και εξειδίκευσης της πίστωσης για τη δαπάνη της υπηρεσίας «Καλλιτεχνική και εκπαιδευτική δράση της Φιλαρμονικής ​​ Αλεξανδρούπολης & ​​ ΔΕ Φερών». ( Εισηγ. κ. Σιγλίδου Π.)

 • Έγκριση μελέτης, τεχνικών προδιαγραφών και τρόπου εκτέλεσης ​​ της δαπάνης για την  ​​​​ «Προμήθεια Μουσικών Οργάνων Φιλαρμονικής ​​ Δήμου Αλεξανδρούπολης » . (Εισηγ. κ. Σιγλίδου Π.)

 •  ​​​​ Έγκριση 1ου ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ (αξιολόγησης δικαιολογητικών, τεχνικών ​​ και οικονομικών προσφορών) Ανοικτού ​​ διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την: «Προμήθεια Καυσίμων και Λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου Αλεξανδρούπολης και των Νομικών Προσώπων αυτού για το έτος 2023-2024 (12 μήνες) (Τμήμα 4:Λιπαντικά)​​ ​​ Τμήμα 4 Λιπαντικά Α/Α συστήματος 198790). ( Εισηγ. κ. Πεϊχαμπέρη Π.)

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούνται τα μέλη της Επιτροπής να ειδοποιήσουν εγκαίρως τους αναπληρωτές τους προκειμένου να παρευρεθούν στη συνεδρίαση.​​ ​​ 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ​​ ​​ Ο​​ ​​ ​​ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ

   ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ​​ 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

 

 

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ​​ ΖΑΜΠΟΥΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ​​ ​​