ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΡΙΤΗ 09.05.2023 και ώρα 09:30

 

​​ 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Αλεξανδρούπολη​​ ​​ 05/05/2023

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ​​ Αριθ. Πρωτ. ​​ :15.335

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

Πληροφορίες​​  ​​​​ : ​​ Ζ. Ντόλιου

Τηλέφωνο  ​​ ​​ ​​ ​​​​ : 2551350128,2551350140,2551350127

Ε-mail  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ :​​ ntoliou@alexpolis.gr​​ 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ​​ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΠΡΟΣ:

 ​​​​ 1.​​ κ. Κολγιώνη Δημήτριο​​ 

 ​​​​ 2.​​ κ.​​ Ιντζεπελίδου – Συτμαλίδου Ελένη

 ​​​​ 3.​​ κ.​​ Δέλκο Βασίλειο

 ​​​​ 4.​​ κ.​​ Δαστερίδη Ηλία

 ​​​​ 5.​​ κ.​​ Λαμπάκη Ευάγγελο

 ​​​​ 6.​​ κ. Γκοτσίδη Κωνσταντίνο

 ​​​​ 7.​​ κ.​​ Δευτεραίο Σάββα

 ​​​​ 8.​​ κ.​​ Αραμπατζή Κυριάκο

 

 ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

 ​​​​ 1.Γραφείο Δημάρχου

 

 ​​​​ 2.Αναπληρωματικά μέλη πλειοψηφίας

Α)​​ κ.​​ -----

Β)​​ κ.​​ Μιχαηλίδη Χαράλαμπο

Γ)​​ κ.​​ Βουρδόλη Θεόδωρο

 

 ​​​​ 3.Αναπληρωματικά μέλη ​​ μειοψηφίας

Α) ​​​​ κ. Φαλέκα Ιωάννη

Β) ​​​​ κ. Γερακόπουλο Χρήστο

Γ) ​​​​ κ. Δραμανίδου Νίκη​​ 

 

4.Εκπρόσωποι​​ Λοιπών​​ Δημοτικών Παρατάξεων​​ 

Α)​​ κ. Μυτιληνό Ευάγγελο​​ ​​ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ​​ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ​​ 

 

​​ ​​ 5.​​ κ.​​ Μπόγδη Ιωάννη , Γενικό Γραμματέα του Δήμου​​ Αλεξ/πολης

 ​​​​ 6.​​ κ. Μανουσόπουλο Σάββα,​​ Νομικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξ/πολης

 ​​​​ 7.​​ κ. Βασματζίδη Χρήστο, ​​ Νομικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξ/πολης

 ​​​​ 8.​​ Εισηγητές των θεμάτων:​​ 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Σας καλούμε να προσέλθετε την​​ ΤΡΙΤΗ  ​​ ​​​​ 09.05.2023​​ και ώρα ​​​​ 09:30, ​​ στο Δημαρχείο,​​ στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου​​ σε ​​ ΤΑΚΤΙΚΗ​​ συνεδρίαση​​ της Οικονομικής Επιτροπής ​​ του Δήμου Αλεξανδρούπολης,​​ (σύμφωνα με την παρ. 6 , ​​ του άρθ. 75, του Ν. 3852/2010,​​ όπως τροποποιήθηκε​​ από το άρθρο 77 του N. 4555/18) και την εγκύκλιο ΥΠ. ΕΣ. 374/39135/30.05.2022, για συζήτηση και λήψη​​ απόφασης για τα​​ θέματα​​ της ημερήσιας συνημμένης διάταξης:

 

 

 

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Ο δημόσιος χαρακτήρας της συνεδρίασης διασφαλίζεται από την ανάρτηση της παρούσας , στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

 

 

 • Εισηγητική έκθεση Α’ τριμήνου του έτους 2023 προς την οικονομική επιτροπή, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού και ​​ του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης ( Ο.Π.Δ.).(Εισηγ.κ.Μανάργιας Γεώγιος.)

 • Εξειδίκευση πίστωσης για την έγκριση επιχορήγησης στο Σύλλογο των εν Έβρω Απολλωνιαδιτών.(Εισηγ.κ.Σιγλίδου Παναγιώτα.).

 • Εξειδίκευση πίστωσης για την έγκριση επιχορήγησης στον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδοσιακών Χορών ¨Ο ΕΒΡΟΣ¨.(Εισηγ.κ.Σιγλίδου Παναγιώτα.)

 • «Έγκριση δαπάνης ποσού 861,80 € και ορισμός δικαστικού επιμελητή για την εκτέλεση ενός (1) Πρωτοκόλλου Διοικητικής Αποβολής από δημοτική έκταση».(Εισηγ.κ.Ψαλτοπούλου Ελένη.).

 • Προμήθεια​​ μπαλόνια και ​​ πυροτεχνήματα για τελετή λήξης.​​ (Εισηγ.κ.Δημητρακάκη-Δαγουλά Ελένη).

 • Έγκριση ​​ Δαπάνης εκκένωσης βόθρων ​​ κατασκηνώσεων.​​ (Εισηγ.κ.Δημητρακάκη-Δαγουλά Ελένη).

 • Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και του τρόπου εκτέλεσης για την​​ Προμήθεια​​ Απινιδωτών για τις​​ Αθλητικές​​ Εγκαταστάσεις του Δήμου​​ Αλεξανδρούπολης.(Εισηγ.κ.Λυμπερίδου Φανή.).

 

 • ​​ Λήψη απόφασης για έκτακτη επιχορήγηση της Σχολικής Επιτροπής ​​ Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών. ​​​​ (Εισηγ.κ.Ιντζεπελίδου-Συτμαλίδου Ελένη). ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​  ​​ ​​ ​​​​ 

 • ​​ Καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας για τη χορήγηση τριών νέων παροχών ​​ για τη σύνδεση του γεωθερμικού δικτύου με το Δίκτυο Διανομής ​​ της ΔΕΔΔΗΕ και ορισμός ​​ υπόλογου για την έκδοση των σχετικών ενταλμάτων προπληρωμής με συνολική δαπάνη 48.680,54 ​​ € ¨(Εισηγ.κ.Χρυσοσχοϊδου Δέσποινα.)

 • Έγκριση 1ου Πρακτικού Διαγωνισμού ανοικτής διαδικασίας μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων για τη μελέτη: «ΠΡΟΣΕΙΣΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ .ΥΠΟΕΡΓΟ 1: ​​ Πρωτοβάθμιος και Δευτεροβάθμιος προσεισμικός έλεγχος κρίσιμων δημοτικών υποδομών Δήμου Αλεξ/πολης, προϋπολογισμού δαπάνης ​​ 48.575,80 € ​​ πλέον Φ.Π.Α.(Εισηγ.κ.Χρυσοχοϊδου Δέσποινα).

 • Διοργάνωση  εκδήλωσης  με θέμα «Πορείες Γυναικών- Χθες..Σήμερα» της  Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΔΕΠΙΣ) σε συνεργασία με τη Ένωση Γυναικών Ελλάδος Παράρτημα Αλεξανδρούπολης και το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης (Αγγέλα Γιαννακίδου) στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων των Ελευθερίων 2023 στις 26 Μαϊου στο ειδικό χώρο του Τελωνείου Αλεξανδρούπολης.​​ (Εισηγ.κ.Βουρδόλης Θεόδωρος)

 

 ​​​​  ​​​​ Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούνται τα μέλη της Επιτροπής να ειδοποιήσουν εγκαίρως τους αναπληρωτές τους προκειμένου να παρευρεθούν στη συνεδρίαση.​​ ​​ 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ​​ ​​ Ο​​ ​​ ​​ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ

   ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ​​ 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

 

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ​​ ΖΑΜΠΟΥΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ​​ ​​