ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ τη ΔΕΥΤΕΡΑ 14.06.2021 και ώρα 13:00, στην ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπή μέσω τηλεδιάσκεψης

Εθνόσημο_εγχρωμο​​ 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Αλεξανδρούπολη​​ ​​ 10/06/2021

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ​​ Αριθ. Πρωτ. ​​ :​​ 17902

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

Πληροφορίες​​  ​​​​ : ​​ Ζ. Ντόλιου

Τηλέφωνο  ​​ ​​ ​​ ​​​​ : 2551350128,2551350140,2551350127

Ε-mail  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ :​​ ntolioulitsa@yahoo.gr​​ 

 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ​​ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΠΡΟΣ:

 ​​​​ 1.​​ κ. Κολγιώνη Δημήτριο​​ 

 ​​​​ 2.​​ κ.​​ Κιζιρίδη Γεώργιο

 ​​​​ 3.​​ κ.​​ Δέλκο Βασίλειο

 ​​​​ 4.​​ κ.​​ Βουρδόλη Θεόδωρο

 ​​​​ 5.​​ κ.​​ Λαμπάκη Ευάγγελο

 ​​​​ 6.​​ κ. Γερακόπουλο Χρήστο

 ​​​​ 7.​​ κ.​​ Πασσιά Γεώργιο

 ​​​​ 8.​​ κ.​​ Μυτιληνό Ευάγγελο

 

 ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

 ​​​​ 1.Γραφείο Δημάρχου

 

 ​​​​ 2.Αναπληρωματικά μέλη πλειοψηφίας

Α)​​ κ.​​ -----

Β)​​ κ. Ιντζεπελίδου – Συτμαλίδου Ελένη ​​ 

Γ)​​ κ.​​ Δαστερίδη Ηλία​​ 

Δ)​​ κ.​​ Μουλατζίδου – Λαζαρίδου Δροσιά​​ 

 

 ​​​​ 3.Αναπληρωματικά μέλη ​​ μειοψηφίας

Α) ​​​​ κ. Ουζουνίδη Γεώργιο

Β) ​​​​ -----

Γ) ​​​​ κ. Αραμπατζή Κυριάκο

Δ) ​​​​ κ. Κουρτίδη Λάζαρο ​​ 

 

4.Εκπρόσωποι​​ Λοιπών​​ Δημοτικών Παρατάξεων​​ 

Α)​​ κ. Σάββα Δευτεραίο​​ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ​​ 

Β)​​ κ. Δημήτριο Λαζόπουλο​​ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

 

​​ ​​ 5.​​ κ.​​ Μπόγδη Ιωάννη , Γενικό Γραμματέα του Δήμου​​ Αλεξ/πολης

 ​​​​ 6.​​ κ. Μανουσόπουλο Σάββα,​​ Νομικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξ/πολης

 ​​​​ 7.​​ κ. Βασματζίδη Χρήστο, ​​ Νομικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξ/πολης

 ​​​​ 8.​​ Εισηγητές των θεμάτων: ​​ ​​​​ 

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Σας καλούμε να συμμετέχετε​​ ​​ τη​​ ​​ ΔΕΥΤΕΡΑ ​​​​ 14.06.2021​​ και ώρα ​​​​ 13:00,​​ στην ​​​​ ΤΑΚΤΙΚΗ​​ συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ​​ του Δήμου​​ Αλεξανδρούπολης,​​ σύμφωνα με:​​ 

 

 

 • την παρ. 6 , ​​ του άρθ. 75, του Ν. 3852/2010,​​ όπως τροποποιήθηκε​​ από το άρθρο 77 του N. 4555/18,​​ 

 

 • τις από 11.03.2020 ​​ και 30.03.2020 Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου,

 

 • τις αριθ. 18318/13.3.2020, 40/20930/31.03.2020, 163/33282/29.05.2020 ​​ 60249/22.09.2020 και με τις μέχρι τώρα σχετικές ΔΙΔΑΔ εγκυκλίους του ΥΠΕΣ,​​ καθώς και την τελευταία εκδοθείσα ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ.35169/04-06-2021 (ΦΕΚ 2366/05-06-2021, τ. Β΄),​​ για συζήτηση και λήψη απόφασης​​ μέσω τηλεδιάσκεψης​​ για τα θέματα της ημερήσιας συνημμένης διάταξης:

 

 

 • ​​ Έγκριση αλλαγής χρήσης του με αριθ. ΜΕ 110616 από μηχάνημα έργου σε φορτηγό ανατρεπόμενο​​ και​​ της σχετικής δαπάνης συνολικού ποσού 2.895,40€ με το ΦΠΑ​​ (Εισηγ. κ. Δαστερίδης Ηλ.)

 • ​​ Έγκριση κίνησης υπηρεσιακού αυτοκινήτου εκτός ορίων Νομού,​​ που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή, στις 4-6-2021​​ (Εισηγ. κ. Δαστερίδης Ηλ.)

 

 • Αποδοχή δωρεάς 10 δένδρων από την εταιρία​​ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ»​​ (Εισηγ. κ. Δαστερίδης Ηλ.)

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

 • ​​ Εισήγηση Απολογισμού οικονομικού έτους 2020 Β/θμιας ​​ Σχολικής Επιτροπής Δήμου Αλεξ/πολης Ν. Εβρου​​ (Εισηγ. κ. Μουλατζίδου-Λαζαρίδου​​ Δ.)

 

 • ​​ Έγκριση​​ εξειδίκευσης της εγγεγραμμένης πίστωσης για ​​ χορήγηση βοηθήματος σε ενδεή δημότη με αρχικά Ι.Η. του Ι.​​ (Εισηγ. κ. Τσακιρούδη Τ.)

 

 • ​​ Ενεργοποίηση δικαιώματος προαίρεσης της προμήθειας: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ (3Α – ΣΚΥΡΑ – ΟΓΚΟΛΙΘΟΙ), ΘΕΡΜΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΟΣ & ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 2020»​​ ​​ (Εισηγ. κ. Παπαδόπουλος Γ.)

 

 • ​​ Έγκριση όρων διακήρυξης, τρόπου εκτέλεσης και κριτηρίου ανάθεσης του έργου «Συντήρηση καταστρωμάτων και υποδομών Δημοτικών Οδών Δήμου Αλεξανδρούπολης 2020-2021»(Εισηγ. κ. Παπαδόπουλος Γ.)

 

 • ​​ Έγκριση​​ των​​ τεχνικών προδιαγραφών της υπ. Αριθμ.77/2021 μελέτης «Ψηφιακή Προβολή του Δήμου Αλεξανδρούπολης» και του​​ τρόπου εκτέλεσης με τη​​ διαδικασία της απευθείας ανάθεσης (Εισηγ. κ.​​ Σιδεράς​​ Ευαγγ.)​​ 

 

 • ​​ Έγκριση​​ των​​ τεχνικών προδιαγραφών της υπ. Αριθμ. 78/2021 μελέτης «Δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού τουριστικής προβολής» και του​​ τρόπου​​ ​​ εκτέλεσης με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης​​ (Εισηγ. κ.​​ Σιδεράς​​ Ευαγγ.)​​ 

 

 • Έγκριση​​ εξειδικευμένης πίστωσης για τη​​ συνδιοργάνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης με​​ τη​​ «ΜΕΘΕΞΙΣ​​ Αστική​​ Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία» για το​​ ​​ AXD Short Film Festival, έτους ​​ 2021​​ (Εισηγ. κ.​​ Σιδεράς​​ Ευαγγ.)​​ 

 

 

 • Έγκριση​​ εξειδικευμένης πίστωσης για τη​​ συνδιοργάνωση​​ Legends​​ 2004​​ Youth​​ Cup​​ του Δήμου Αλεξανδρούπολης με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “Champions​​ for​​ Life,​​ η οποία αποτελείται από τα μέλη της ομάδας των Πρωταθλητών Ευρώπης του 2004, σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»​​ (Εισηγ. κ.​​ Σιδεράς​​ Ευαγγ.)

 

 • Έγκριση​​ εξειδικευμένης πίστωσης για τη​​ φωταγώγηση του Δημαρχείου,​​ το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021,​​ με το λογότυπο του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ​​ (Εισηγ. κ.​​ Σιδεράς​​ Ευαγγ.)

 

 • Έγκριση​​ εξειδικευμένης πίστωσης για τη​​ διοργάνωση δράσεων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής (Δευτέρα 21/06/2021) στον Καλλικρατικό Δήμο Αλεξανδρούπολης​​ (Εισηγ. κ.​​ Σιδεράς​​ Ευαγγ.)

 

 • ​​ Εξειδίκευση της πίστωσης και έγκριση αποζημίωσης μετακίνησης του ​​ Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Ιωάννη Ζαμπούκη στις 14/6/2021 έως 16/6/2021 ​​ στην Αθήνα​​ (Εισηγ. κ. Σιδεράς Ευάγγ.)

 

 

 • ​​ Έγκριση​​ μελέτης​​ και​​ καθορισμός​​ τρόπου εκτέλεσης​​ της υπηρεσίας με τίτλο​​ «Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης εγκατεστημένων εφαρμογών λογισμικού της​​ Singular​​ Logic»​​ (Εισηγ. κ. Αραμπατζή Ευθ.)​​ 

 

 • Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών της υπ’ αριθμ. 79/2021  μελέτης με τίτλο «Προμήθεια εκδόσεων αναβάθμισης λογισμικού​​ (Εισηγ. κ. Αραμπατζή Ευθ.)

 

 • ​​ Έγκριση των όρων της μελέτης και του τρόπου εκτέλεσης για τη​​ «Συντήρηση,​​ αποσυναρμολόγηση, επανατοποθέτηση αυτόματου συστήματος πρόσβασης ατόμων με κινητικά προβλήματα (2021-2022)»​​ (Εισηγ. κ. Καλοπανά Ευφ.)

 

 • Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής και Ελέγχου Ποιότητας Υλικών του έργου​​ «Αντικατάσταση ιστών και προβολέων στο γήπεδο​​ ¨Φώτης Κοσμάς¨»​​ (Εισηγ. κ. Καλοπανά Ευφ.)

 

 

 • Έγκριση ή μη Πρακτικού της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής Προμηθειών για την παράταση προθεσμίας σύμβασης, που αφορά την ​​ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ Δ.Ε. ΤΡΑΪΑΝΟΥΠΟΛΗΣ»​​ ​​ ​​ (Εισηγ. κ. Τσακανίκας Αν.)

 

 • ​​ Έγκριση του πρακτικού της επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων για τον συνοπτικό διαγωνισμό «ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ​​ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ»​​ (Εισηγ. κ. Tζιντζής Σ.)

 

 • ​​ Διαγραφή προστίμων αυθαιρέτων κατασκευών που επιβλήθηκαν στον/στην κ. Α. Π. του Α.​​ (Εισηγ. κ.​​ Κάση Γ.)

 

 • ​​ Ορισμός υπολόγου για την έκδοση εντάλματος προπληρωμής για την ηλεκτροδότηση παροχής του νέου Νηπιαγωγείου επί της οδού Ανδριανουπόλεως στην Αλεξανδρούπολη με δαπάνη 1.592,16 €​​ ​​ (Εισηγ. κ. Μητρουλάκης ​​ Δ.)​​ 

 

 • Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας για την περίπτωση τοποθέτησης ​​ έντεκα στύλων με δέκα φωτιστικά σώματα σε παραλιακό δρόμο του οικισμού Δικέλλων και ορισμός υπολόγου για την έκδοση του σχετικού εντάλματος προπληρωμής με δαπάνη 12.683,22€ (Εισηγ. κ. Μητρουλάκης ​​ Δ.)​​ 

 

 • ​​ Καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας για τη μετατόπιση ενός ιστού στην οδό Βασ. Αλεξάνδρου στην Αλεξανδρούπολη και ορισμός υπολόγου για την έκδοση του σχετικού εντάλματος προπληρωμής με δαπάνη 1.142,92 € (Εισηγ. κ. Μητρουλάκης ​​ Δ.)​​ 

 

 • ​​ Έγκριση απόδοσης λογαριασμού και απαλλαγής υπολόγου για την περίπτωση χορήγησης παροχής ρεύματος του Δημοτικού Σφαγείου Φερών, με δαπάνη 18.054,07 €​​ (Εισηγ. κ. Μητρουλάκης ​​ Δ.)

 

 • Ορισμός υπολόγου για την έκδοση εντάλματος προπληρωμής για την περίπτωση μετατόπισης της υπ’ αριθμ. 22068477 παροχής ρεύματος του οδοφωτισμού της ​​ νέας Περιφερειακής οδού ​​ κοντά στο Παρεκκλήσι των Ρώσων Αγίων, με δαπάνη 334,80 €​​ (Εισηγ. κ. Μητρουλάκης ​​ Δ.)

 

 • ​​ Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας «Προμήθεια ξυλείας και ξυλοπροιόντων Δήμου Αλεξανδρούπολης έτους 2021» (Εισηγ. κ. ​​ Αραμπατζής Κ.)

 

 • Έγκριση μελέτης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης για την ​​ «Εργασία αποκατάστασης της υγρομόνωσης μεταλλικής δεξαμενής άρδευσης στον οικισμό Αύρας»​​ (Εισηγ. κ. ​​ Αραμπατζής Κ.)

 

 • Ορισμός ​​ Επιτροπής Παραλαβής και Ελέγχου Ποιότητας των Υλικών για το έργο​​ «Περιβαλλοντική​​ αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός Πάρκου Προσκόπων Αλεξανδρούπολης»​​ (Εισηγ. κ. ​​ Πάλλης ​​ Α.)

 

 • Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής για το έργο:​​ «Επισκευές επεκτάσεις κοιμητηρίων​​ οικισμών»​​ (Εισηγ. κ.​​ Πολλουξίδου Ειρ.)

 

 • Κύρωση του από 10-06-2021 Πρακτικού και κατακύρωση αποτελέσματος πλειοδοτικής δημοπρασίας για μίσθωση τμήματος ζώνης παραλίας για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων που εξυπηρετούν την εστίαση του κοινού στην οδό Απολλωνιάδος του Δήμου Αλεξανδρούπολης, βάσει της υπ’ αριθμ. OIK. 16457/28-05-2021 Διακήρυξης Δημάρχου (Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)

 

 • ​​ Έγκριση 1ου Πρακτικού του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ Ε.Π. ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD)»​​ (Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)

 

 

 

​​  ​​​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούνται τα μέλη της Επιτροπής να ειδοποιήσουν εγκαίρως τους αναπληρωτές​​ τους προκειμένου να παρευρεθούν στη συνεδρίαση.​​ 

 ​​ ​​ ​​ ​​​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

Ο​​ ​​  ​​​​ ΠΡΟΕΔΡΟΣ​​ ΤΗΣ

   ​​ ​​ ​​​​ ​​ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ​​ ​​​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​  ​​​​ 

 

 

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​  ​​ ​​​​ ​​ ΖΑΜΠΟΥΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ​​​​  ​​​​ 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​