ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ την ΤΡΙΤΗ 07.12.2021 και ώρα 13:30 μέσω τηλεδιάσκεψης

 

Εθνόσημο_εγχρωμο​​ 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Αλεξανδρούπολη​​ ​​ 02/12/2021

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ​​ Αριθ. Πρωτ. ​​ :​​ 38.032

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

Πληροφορίες​​  ​​​​ : ​​ Ζ. Ντόλιου

Τηλέφωνο  ​​ ​​ ​​ ​​​​ : 2551350128,2551350140,2551350127

Ε-mail  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ :​​ ntolioulitsa@yahoo.gr​​ 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ​​ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΠΡΟΣ:

 ​​​​ 1.​​ κ. Κολγιώνη Δημήτριο​​ 

 ​​​​ 2.​​ κ.​​ Σεφεριάδη Σάββα

 ​​​​ 3.​​ κ.​​ Δέλκο Βασίλειο

 ​​​​ 4.​​ κ.​​ Βουρδόλη Θεόδωρο

 ​​​​ 5.​​ κ.​​ Λαμπάκη Ευάγγελο

 ​​​​ 6.​​ κ. Γερακόπουλο Χρήστο

 ​​​​ 7.​​ κ.​​ Πασσιά Γεώργιο

 ​​​​ 8.​​ κ.​​ Μυτιληνό Ευάγγελο

 ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

 ​​​​ 1.Γραφείο Δημάρχου

 

 ​​​​ 2.Αναπληρωματικά μέλη πλειοψηφίας

Α)​​ κ.​​ -----

Β)​​ κ.​​ Ιντζεπελίδου – Συτμαλίδου​​ Ελένη

Γ)​​ κ.​​ Δαστερίδη Ηλία​​ 

Δ)​​ κ.​​ Μουλατζίδου – Λαζαρίδου Δροσιά​​ 

 

 ​​​​ 3.Αναπληρωματικά μέλη ​​ μειοψηφίας

Α) ​​​​ κ. Ουζουνίδη Γεώργιο

Β) ​​​​ -----

Γ) ​​​​ κ. Αραμπατζή Κυριάκο

Δ) ​​​​ κ. Κουρτίδη Λάζαρο ​​ 

 

4.Εκπρόσωποι​​ Λοιπών​​ Δημοτικών Παρατάξεων​​ 

Α)​​ κ. Σάββα Δευτεραίο​​ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ​​ 

 

​​ ​​ 5.​​ κ.​​ Μπόγδη Ιωάννη , Γενικό Γραμματέα του Δήμου​​ Αλεξ/πολης

 ​​​​ 6.​​ κ. Μανουσόπουλο Σάββα,​​ Νομικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξ/πολης

 ​​​​ 7.​​ κ. Βασματζίδη Χρήστο, ​​ Νομικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξ/πολης

 ​​​​ 8.​​ Εισηγητές των θεμάτων:​​ 

 ​​​​ 

 ​​​​  ​​ ​​ ​​​​ Σας καλούμε να συμμετέχετε​​ ​​ την​​ ΤΡΙΤΗ  ​​​​ 07.12.2021​​ και ώρα ​​​​ 13:30,​​ στην ​​​​ ΤΑΚΤΙΚΗ​​ συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής​​ του Δήμου Αλεξανδρούπολης,​​ σύμφωνα με:​​ 

 • την παρ. 6 , ​​ του άρθ. 75, του Ν. 3852/2010,​​ όπως τροποποιήθηκε​​ από το άρθρο 77 του N. 4555/18,​​ 

 

 • τις από 11.03.2020 ​​ και 30.03.2020 Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου,

 

 • τις αριθ. 18318/13.3.2020, 40/20930/31.03.2020, 163/33282/29.05.2020 ​​ 60249/22.09.2020 και με τις μέχρι τώρα σχετικές ΔΙΔΑΔ εγκυκλίους του ΥΠΕΣ, καθώς​​ και την τελευταία εκδοθείσα ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 72486/19-11-2021 (ΦΕΚ 5401/20-11-2021 τ. Β΄),​​ για συζήτηση και λήψη απόφασης​​ μέσω τηλεδιάσκεψης​​ για τα θέματα της ημερήσιας συνημμένης διάταξης:

 

 • Έγκριση 1ου​​ Πρακτικού του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για​​ την « Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού Δήμου Αλεξανδρούπολης».(Εισηγ. κ.​​ Ψαλτοπούλου Ελ.).

 • Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της 158/2021 μελέτης και του τρόπου εκτέλεσης της Σύμβασης με την εταιρία Εγνατία Οδός Α.Ε. για την διέλευση από τους σταθμούς διοδίων των οχημάτων του Δήμου Αλεξανδρούπολης.​​ (Εισηγ. κ.​​ Κυρτσίδης Αρ.).

 • Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της 157/2021 μελέτης για ανάθεση παροχής υπηρεσιών ιατρού εργασίας για το έτος 2022 του Δήμου Αλεξανδρούπολης.(Εισηγ. κ.​​ Κυρτσίδης Αρ.).

 • Έγκριση​​ πληρωμής προστίμων και προσαυξήσεων στη Δ.Ο.Υ. Αλεξανδρούπολης​​ . (Εισηγ. κ.Κυρτσίδης Αρ).

 • Επιλογή τραπεζικού πιστωτικού ιδρύματος για την έντοκη κατάθεση των εσόδων του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Ν.Π.Δ.Δ. « ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ» Δήμου Αλεξανδρούπολης. (Εισηγ.κ.Μανάργιας Γ.). ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

 • «Έγκριση ​​ απόφασης Δ.Σ. ​​ του Ν.Π.Δ.Δ. "Πολυκοινωνικό" με θέμα "Έγκριση​​ 7ης​​ αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021"»(Εισηγ.κ.Χριστοδούλου Μ.).

​​ 

 • «Έγκριση  ​​ ​​​​ απόφασης Δ.Σ. ​​ του Ν.Π.Δ.Δ. "Πολυκοινωνικό" με θέμα: Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2022​​ του ​​ Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Παιδείας και Περιβάλλοντος Δήμου Αλεξανδρούπολης».​​ (Εισηγ. κ.​​ Χριστοδούλου Μ.).

 • Έγκριση​​ τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης για την προμήθεια ¨Προμήθεια υλικών και ανταλλακτικών για τις επισκευές μηχανημάτων και εγκαταστάσεων του Κλειστού Κολυμβητηρίου».​​ (Εισηγ. κ.​​ Μητρουλάκης Δ.).

 • Ανακοίνωση και έγκριση ορισμού Επιτροπής Παραλαβής και Ελέγχου Ποιότητας Υλικών του έργου: « ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 2020».​​ (Εισηγ. κ.​​ Χατζόπουλος Αν.).

 • Προμήθεια και εγκατάσταση υλικών για την κατασκευή μονωμένου στεγανού θαλάμου από πυράντοχα πάνελ, για την διαχείμαση των πυροσβεστικών οχημάτων του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φερών. ​​​​ (Εισηγ.Κολγιώνης Δ.).

 • Έγκριση επιχορήγησης Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφωνίας (Εισηγ.κ.Κολγιώνης Δ.).

 

 • ​​ ‘Έγκριση των όρων της μελέτης , των τεχνικών προδιαγραφών και των όρων της διακήρυξης για τη διενέργεια Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για την Προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης , κίνησης, αμόλυβδης βενζίνης και λιπαντικών διαφόρων τύπων για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου​​ Αλεξανδρούπολης και των Νομικών του Προσώπων  για το έτος 2022.​​ (Εισηγ.κ.Ουσταδάκης Δ.).

 • Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 759/2021 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα  ​​ ​​ ​​ ​​​​ «Έγκριση όρων μελέτης, τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας «Συντήρηση κεντρικών θερμάνσεων κτιρίων του Δήμου 2022».(Εισηγ.κ.Καλοπανά Ευφ.).

 ​​ ​​ ​​​​ 

 • Έγκριση όρων μελέτης, τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας «Συντήρηση κεντρικών θερμάνσεων κτιρίων του Δήμου 2022».​​ (Εισηγ.κ.Καλοπανά Ευφ.).

 

 • Έγκριση 2ου​​ Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών​​ του έργου: ​​​​ "ΑΝΑΔΕΙΞΗ​​ -ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ​​ ΤΩΝ​​ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ​​ ΑΠΟΘΗΚΩΝ​​ ΤΟΥ​​ ΟΣΕ​​ ΣΤΟ​​ ΛΙΜΑΝΙ​​ "​​ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ​​ ΚΑΙ​​ ΑΛΛΑΓΗ​​ ΧΡΗΣΗΣ​​ ΤΩΝ​​ ΑΠΟΘΗΚΩΝ​​ 1-3​​ ΣΕ​​ ΕΚΘΕΣΗ​​ ΠΩΛΗΣΗ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ​​ ΚΑΙ​​ ΑΝΕΓΕΡΣΗ​​ ΝΕΟΥ​​ ΚΤΗΡΙΟΥ​​ ΣΤΗ​​ ΘΕΣΗ​​ 2​​ ΜΕ​​ ΧΡΗΣΗ​​ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ​​ ΚΟΙΝΟΥ​​ (ΧΩΡΟΙ​​ ΕΣΤΙΑΣΗΣ​​ -ΚΑΦΕ)".(Εισηγ.κ.Χρυσόπουλος Ιωάν).

 

 • Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και τρόπου εκτέλεσης με απ ευθείας ανάθεση κατόπιν σχετικής πρόσκλησης ενδιαφέροντος ​​ για την προμήθεια ανταλλακτικών απορριμματοφόρων κάδων​​ (Εισηγ.κ.Ουσταδάκης Δ.).

 

 • Έγκριση της μελέτης​​ και τρόπου εκτέλεσης με απευθείας ανάθεση ​​ για την «Συντήρηση και επισκευή ρομποτικού κάδου απορριμμάτων». (Εισηγ.κ.Ουσταδάκης Δ.).

 

 • Λήψη απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής για ορισμό πληρεξουσίου δικηγόρου για τη διενέργεια των διαδικασιών εγγραφής του διαμερίσματος επί της οδού Ευρυδίκης 6 στην Καισαριανή Αττικής του κληροδοτήματος Βασιλείου Νεοκλέους Φωτίου στο Κτηματολόγιο.(Εισηγ.κ.Ψαλτοπούλου Ελ.).

 

 

 • Έγκριση​​ :

 • Των όρων της πρόσκλησης για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης​​ με τη προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση σύμφωνα με την​​ παρ 2.γ,του άρθρου 32,του Ν.4412/2016 & με του άρθρου 32 Α, του Ν.4412/2016 όπως τροποποιήθηκε​​ και ισχύει, λόγω κατεπείγουσας ανάγκης για το​​ υποέργο:​​ «Αποκατάσταση καταστροφών ​​ οδικού δικτύου και υποδομών Δημοτικής Ενότητας Φερών » ​​​​ του έργου​​ «Έργα αποκατάστασης καταστροφών ​​ οδικού δικτύου και υποδομών στο Δήμο Αλεξανδρούπολης »​​ προϋπολογισμού​​ 808.648,00 €,​​ που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα στις 13.1.2021.

 • Συγκρότησης Τριμελούς Επιτροπής για τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης του ως άνω έργου​​ και

 • Των​​ προσκαλούμενων​​ οικονομικών​​ φορέων​​ που​​ θα​​ συμμετάσχουν​​ στη​​ διαδικασία​​ της​​ διαπραγμάτευσης.(Εισηγ.κ.Παπαδόπουλος Γ.).

 

 • Έγκριση​​ :

 • Των όρων της πρόσκλησης για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης​​ με τη προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη​​ δημοσίευση σύμφωνα με την​​ παρ 2.γ,του άρθρου 32,του Ν.4412/2016 & με του άρθρου 32 Α, του Ν.4412/2016 όπως τροποποιήθηκε​​ και ισχύει, λόγω κατεπείγουσας ανάγκης για το υποέργο:​​ «Αποκατάσταση καταστροφών ​​ οδικού δικτύου και υποδομών Δημοτικής Ενότητας Τραϊανούπολης » ​​​​ του έργου «Έργα αποκατάστασης καταστροφών ​​ οδικού δικτύου και υποδομών στο Δήμο Αλεξανδρούπολης » προϋπολογισμού 265.708,26 €, που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα στις 13.1.2021.

 • Συγκρότησης Τριμελούς Επιτροπής για τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης του ως άνω έργου​​ και

 • Των​​ προσκαλούμενων​​ οικονομικών​​ φορέων​​ που​​ θα​​ συμμετάσχουν​​ στη​​ διαδικασία​​ της​​ διαπραγμάτευσης​​ (Εισηγ.κ.Παπαδόπουλος Γ.).

 

 • Έγκριση:​​ 

 • Των όρων της πρόσκλησης για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης​​ με τη προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση σύμφωνα με την​​ παρ 2.γ,του άρθρου 32,του Ν.4412/2016 & με του άρθρου 32 Α, του Ν.4412/2016 όπως τροποποιήθηκε​​ και ισχύει, λόγω κατεπείγουσας ανάγκης για το υποέργο:​​ «Αποκατάσταση καταστροφών ​​ οδικού δικτύου και υποδομών Δημοτικής Ενότητας Αλεξανδρούπολης » ​​​​ του έργου «Έργα αποκατάστασης καταστροφών ​​ οδικού δικτύου και υποδομών στο Δήμο Αλεξανδρούπολης » προϋπολογισμού 275.642,90 €, που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα στις 13.1.2021.

 • Συγκρότησης Τριμελούς Επιτροπής για τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης του ως άνω έργου​​ και

 • Των​​ προσκαλούμενων​​ οικονομικών​​ φορέων​​ που​​ θα​​ συμμετάσχουν​​ στη​​ διαδικασία​​ της​​ διαπραγμάτευσης.(Εισηγ.κ.Παπαδόπουλος Γ.).

 

22.Συμπλήρωση των 706/2021 και 705/2021 Α.Ο.Ε. για τους διαγωνισμούς ​​ 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ τροφίμων και καθαριστικών​​ (Εισηγ.κ.Κυρτσίδης Αρ.).

 

23.Υποβολή αιτήματος του Δήμου Αλεξανδρούπολης για ένταξη σε πρόγραμμα του ΟΑΕΔ επιχορήγησης για την απασχόληση 8.500 μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών ​​ στα πλαίσια της 1ης Τροποποίησης Δημόσιας Πρόσκλησης Νο. 11/2017- Β΄ Φάση​​ (Εισηγ.κ. Ιντζεπελίδου-Συτμαλίδου Ελ.).

 

 

 

Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούνται τα μέλη της Επιτροπής να ειδοποιήσουν εγκαίρως τους αναπληρωτές​​ τους προκειμένου να παρευρεθούν στη συνεδρίαση.​​ ​​ 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

Ο​​ ​​  ​​​​ ΠΡΟΕΔΡΟΣ​​ ΤΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 

 

 

ΖΑΜΠΟΥΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.