ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ την ΔΕΥΤΕΡΑ 26.06.2023 και ώρα 09:30

 

​​ 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Αλεξανδρούπολη​​  ​​​​ 22/06/2023

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ​​ Αριθ. Πρωτ. ​​ :​​ 21757

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

Πληροφορίες​​  ​​​​ : ​​ Ζ. Ντόλιου

Τηλέφωνο  ​​ ​​ ​​ ​​​​ : 2551350128,2551350140,2551350127

Ε-mail  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ :​​ ntoliou@alexpolis.gr​​ 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ​​ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΠΡΟΣ:

 ​​​​ 1.​​ κ. Κολγιώνη Δημήτριο​​ 

 ​​​​ 2.​​ κ.​​ Ιντζεπελίδου – Συτμαλίδου Ελένη

 ​​​​ 3.​​ κ.​​ Δέλκο Βασίλειο

 ​​​​ 4.​​ κ.​​ Δαστερίδη Ηλία

 ​​​​ 5.​​ κ.​​ Λαμπάκη Ευάγγελο

 ​​​​ 6.​​ κ. Γκοτσίδη Κωνσταντίνο

 ​​​​ 7.​​ κ.​​ Δευτεραίο Σάββα

 ​​​​ 8.​​ κ.​​ Αραμπατζή Κυριάκο

 

 ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

 ​​​​ 1.Γραφείο Δημάρχου

 

 ​​​​ 2.Αναπληρωματικά μέλη πλειοψηφίας

Α)​​ κ.​​ -----

Β)​​ κ.​​ Μιχαηλίδη Χαράλαμπο

Γ)​​ κ.​​ Βουρδόλη Θεόδωρο

 

 ​​​​ 3.Αναπληρωματικά μέλη ​​ μειοψηφίας

Α) ​​​​ κ. Φαλέκα Ιωάννη

Β) ​​​​ κ. Γερακόπουλο Χρήστο

Γ) ​​​​ κ. Δραμανίδου Νίκη​​ 

 

4.Εκπρόσωποι​​ Λοιπών​​ Δημοτικών Παρατάξεων​​ 

Α)​​ κ. Μυτιληνό Ευάγγελο​​ ​​ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ​​ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ​​ 

 

​​ ​​ 5.​​ κ.​​ Μπόγδη Ιωάννη , Γενικό Γραμματέα του Δήμου​​ Αλεξ/πολης

 ​​​​ 6.​​ κ. Μανουσόπουλο Σάββα,​​ Νομικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξ/πολης

 ​​​​ 7.​​ κ. Βασματζίδη Χρήστο, ​​ Νομικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξ/πολης

 ​​​​ 8.​​ Εισηγητές των θεμάτων:​​ 

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Σας καλούμε να προσέλθετε την​​ ΔΕΥΤΕΡΑ​​  ​​ ​​ ​​​​ 26.06.2023​​ και ώρα ​​ 09:30, ​​ στο Δημαρχείο,​​ στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου​​ σε ​​ ΤΑΚΤΙΚΗ​​ συνεδρίαση​​ της Οικονομικής Επιτροπής ​​ του Δήμου Αλεξανδρούπολης,​​ (σύμφωνα με την παρ. 6 , ​​ του άρθ. 75, του Ν. 3852/2010,​​ όπως τροποποιήθηκε​​ από το άρθρο 77 του N. 4555/18) και την εγκύκλιο ΥΠ. ΕΣ. 374/39135/30.05.2022, για συζήτηση και λήψη​​ απόφασης για τα​​ θέματα​​ της ημερήσιας συνημμένης διάταξης:

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Ο δημόσιος χαρακτήρας της συνεδρίασης διασφαλίζεται από την ανάρτηση της παρούσας , στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

 

 

 • Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της υπ΄αριθ. 93/2023 μελέτης και του τρόπου εκτέλεσης της, για την διοργάνωση του «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ​​ Βετεράνων ​​ Στίβου»​​ (Εισηγ. κ. Βουρδόλης Θ.)

 • Έγκριση εκ νέου υποβολής πρότασης στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ για χρηματοδότηση των πράξεων με τίτλο: "ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ​​ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ" και ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΡΚΟΥ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΟ Ο.Τ.452» στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 2 (Α.Π.2) "Αστική Αναζωογόνηση & Λοιπές Δράσεις ​​ Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου" του χρηματοδοτικού προγράμματος: "Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» για τα έτη 2021-2022.​​ (Εισηγ. κ. Πολλουξίδου Ειρ.)

 • Εισήγηση έγκρισης εξειδίκευσης της εγγεγραμμένης πίστωσης του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2023 στον Κ.Α. 00.6733.001 με τίτλο «ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ», για τη χορήγηση βοηθήματος στον δημότη με αρχικά Μ. Γ. του Θ. (Εισηγ. Τσακιρούδη Τρ.)

 • Εισήγηση έγκρισης εξειδίκευσης της εγγεγραμμένης πίστωσης του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2023 στον Κ.Α. 00.6733.001 με τίτλο «ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ», για τη χορήγηση βοηθήματος στον δημότη με αρχικά Κ. Θ. του A. (Εισηγ. κ. ​​ Τσακιρούδη Τρ.)

 • Εισήγηση έγκρισης εξειδίκευσης της εγγεγραμμένης πίστωσης του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2023 στον Κ.Α. 00.6733.001 με τίτλο «ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ», για τη χορήγηση βοηθήματος στην δημότισσα με αρχικά Τ. Ε. του Ι. (Εισηγ. κ. ​​ Τσακιρούδη Τρ.)

 • Έγκριση μελέτης ​​ και καθορισμός τρόπου ανάθεσης της υπηρεσίας «ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ& ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙIΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ​​ 2023», προϋπολογισμού 30.000,00 € (πλέον ​​ Φ.Π.Α. 24%). ( Εισηγ. κ. Χρυσοχοϊδου Δ.)

 • Έγκριση 1ου ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ (αξιολόγησης δικαιολογητικών, τεχνικών ​​ και οικονομικών προσφορών) Ανοικτού ​​ ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την: «Προμήθεια γευμάτων για σίτιση των μαθητών Μουσικού Σχολείου (Γυμνασίου-Λυκείου) Αλεξανδρούπολης για τα σχολικά έτη 2023-2023, 2024-2025» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 317.213,60 € ΜΕ ΦΠΑ (Α/Α συστήματος 192724) ». (Εισηγ. κ. Πεϊχαμπέρη Π.)

 • Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και τον καθορισμό των όρων του διαγωνισμού για την «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου και Νομικών Προσώπων έτους 2023». ( Εισηγ. κ. Κουματζίδου Ν.)

 • Ανάκληση της αριθ. 343/2023 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής "Έγκριση κίνησης υπηρεσιακού αυτοκινήτου με αριθ. κυκλοφορίας ΚΗΙ - 5642​​ Επιβατηγού Ι.Χ., με οδηγό τον κ. Κατσίκα Αλέξανδρο ΔΕ29 Οδηγών για την μεταφορά του Δημάρχου κ. Ιωάννη Ζαμπούκη και της Αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Ενέργειας, Φυσικών Πόρων και Δημοτικής Ενότητας Τραϊανούπολης, κας Ιντζεπελίδου Ελένης, στην Θεσσαλονίκη και στην Δράμα στις 28.6.2023", λόγω τροποποίησης του προγράμματος μετάβασης στην Θεσσαλονίκη. (Εισηγ. κ. Δαστερίδης Ηλ.)

 • Έγκριση κίνησης υπηρεσιακού αυτοκινήτου με αριθ. κυκλοφορίας ΚΗΙ -5642 Επιβατηγού ΙΧ, με οδηγός τον κ. Κατσίκα Αλέξανδρο ΔΕ29 Οδηγών για την μεταφορά του Δημάρχου κ. Ιωάννη Ζαμπούκη και της Αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Ενέργειας, Φυσικών Πόρων και Δημοτικής Ενότητας Τραϊανούπολης, κας Ιντζεπελίδου Ελένης, στην Θεσσαλονίκη ​​ στις 26.6.2023 ​​ και επιστροφή στις 28.6.2023. (Εισηγ. κ. Δαστερίδης Ηλ.)

 • Έγκριση κίνησης υπηρεσιακού αυτοκινήτου με αριθ. κυκλοφορίας ΚΗΙ -5642 Επιβατηγού ΙΧ, με οδηγός τον κ. Κατσίκα Αλέξανδρο ΔΕ29 Οδηγών για την μεταφορά του Δημάρχου κ. Ιωάννη Ζαμπούκη στην Καβάλα  ​​​​ στις 23.6.2023​​ προκειμένου να προβεί σε επείγουσα υπηρεσιακή συνάντηση με τον Δήμαρχο Καβάλας, μετά από την έκτακτη τηλεφωνική πρόσκλησή του.​​ (Εισηγ. κ. Δαστερίδης Ηλ.)

 • Εξειδίκευση της πίστωσης και έγκριση αποζημίωσης μετακίνησης της Αντιδημάρχου ​​ Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Ενέργειας, Φυσικών Πόρων και Δημοτικής Ενότητας Τραϊανούπολης» κας Ιντζεπελίδου Ελένης, στην Θεσσαλονίκη ​​ από 26/6/2023 για συνάντηση με τον Δήμαρχο Νεάπολης – Συκεών ​​ έως και 28/6/2023 για την συμμετοχή της στην ημερίδα και στις Β2Β συναντήσεις ( 27/6-28/6 ) του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου «Energy Solutions made in Germany - Αποθήκευση Ενέργειας για ΑΠΕ και Υποδομές Φόρτισης για την Ηλεκτροκίνηση »(Εισηγ. κ. Σιδεράς Ευάγγ.)

 • Εξειδίκευση της πίστωσης και έγκριση αποζημίωσης μετακίνησης του ​​ Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Ιωάννη Ζαμπούκη στην ​​ Θεσσαλονίκη από 26/6/2023 για συνάντηση με τον Δήμαρχο Νεάπολης – Συκεών ​​ έως και 28/6/2023 για την συμμετοχή της στην ημερίδα και στις Β2Β συναντήσεις (27/6-28/6) του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου «Energy Solutions made in Germany - Αποθήκευση Ενέργειας για ΑΠΕ και Υποδομές Φόρτισης για την Ηλεκτροκίνηση». (Εισηγ. κ. Σιδεράς Ευάγγ.)

 • Έγκριση Έκδοσης Εντάλματος Προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών μετακίνησης και διαμονής υπαλλήλου στο “Πανεπιστήμιο URBACT 2023”. (Εισηγ. κ. Αραμπατζή Ευθ.)

 • Συμπλήρωση της υπ’ αριθμόν 309/2023 ΑΟΕ με θέμα «Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, καθορισμός όρων διακήρυξης και διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο "Υποέργο 3: "Λύσεις καινοτομίας στο πλαίσιο της Πράξης: Ολοκληρωμένη Παρέμβαση για την αναβάθμιση των "διεπαφών" του παραδοσιακού Αστικού Ιστού με τις γειτνιάζουσες Αναπτυξιακές Δυνατότητες, τους Πόλους Έλξης και τις παραγωγικές λειτουργίες της Πόλης περιφερειακά και πέριξ του Λιμένος Αλεξανδρούπολης"».(Εισηγ. κ. Αραμπατζή Ευθ.)

 • Έκτακτη επιχορήγηση του "ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ , ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ " ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ με δ.τ. "ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ". (Εισηγ. κ. Ιντζεπελίδου Ελ.)

 • Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας: "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ​​ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ  ​​​​ ΔΗΜΟΥ ​​ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ". ( Εισηγ. κ. Μπάντας Αλ.)​​ 

 • Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας «Συντήρηση κλιματιστικών» . ( Εισηγ. κ. Μητρουλάκης Δ.)

 • Εξειδίκευση πίστωσης για την έγκριση επιχορήγησης στο Σωματείο Εργαζομένων Καθαριότητας Δήμου Αλεξανδρούπολης . (Εισηγ. κ. Σιγλίδου Π.)

 • Εξειδίκευση πίστωσης για την έγκριση επιχορήγησης στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο ΚΙΡΚΗΣ. ( Εισηγ. κ. Σιγλίδου Π.)

 • Εξειδίκευση πίστωσης για την έγκριση επιχορήγησης στον Αγροτικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Βρυσούλας.( Εισηγ. κ. Σιγλίδου Π.)

 • Εξειδίκευση πίστωσης για την έγκριση επιχορήγησης στον ​​ Λαογραφικό Μορφωτικού Όμιλου Φερών ​​ ¨ΟΡΦΕΑΣ¨ . (Εισηγ. κ. Σιγλίδου Π.)

 • Εξειδίκευση πίστωσης για την έγκριση επιχορήγησης στον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Απαλού ​​ ¨Ο ΦΑΡΟΣ¨. (Εισηγ. κ. Σιγλίδου Π.)

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

 

 ​​​​  ​​​​ Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούνται τα μέλη της Επιτροπής να ειδοποιήσουν εγκαίρως τους αναπληρωτές τους προκειμένου να παρευρεθούν στη συνεδρίαση.​​ ​​ 

Ο​​ ​​ ​​ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 

 

 

ΖΑΜΠΟΥΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ