ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Παρασκευή 28-07-2023 και τις ώρες, από 11:00 έως 13:30 διά περιφοράς

​​ 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ

Αλεξανδρούπολη​​ ​​ 27.07.2023

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ​​ 

Αριθ. Πρωτ. :​​ 26131

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ​​ 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​  ​​ ​​ ​​​​ ​​  ​​​​ 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Προς:

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ -Δήμαρχο, κ. Ζαμπούκη Ιωάννη

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ -Δημοτικούς Συμβούλους

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ -Προέδρους Κοινοτήτων

 

 

Σας καλούμε να συμμετέχετε​​ την​​ Παρασκευή​​ 28-07-2023​​ και​​ τις ώρες, από 11:00​​ έως​​ 13:30​​ ​​ στην​​ Έκτακτη​​ Συνεδρίαση​​ του Δημοτικού Συμβουλίου​​ του Δήμου Αλεξανδρούπολης, η οποία θα γίνει ​​ διά περιφοράς,​​ σύμφωνα με​​ τις διατάξεις του άρθρου​​ 67 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε​​ και ισχύει σήμερα και την αριθμ. 375/39167/02.06.2022​​ εγκύκλιο του ΥΠ. ΕΣ.

 

 

Παρακαλείσθε​​ να μας ενημερώσετε για​​ την ψήφο σας​​ ​​ (Υπέρ,​​ Κατά, Λευκό,​​ Δήλωση παρόν),​​ την​​ Παρασκευή ​​​​ 28-07-2023​​ και τις ώρες, από : 11:00​​ έως​​ 13:30​​ στο​​ email:​​ dimsim@alexpolis.gr,​​ για τη​​ λήψη​​ αποφάσεων​​ στα​​ παρακάτω θέματα:

 

  • Έγκριση Έκτακτων Κυκλοφοριακών​​ Ρυθμίσεων​​ για​​ την "Εβδομάδα Εμπορίου 2023"​​ ​​ (Εισηγ.​​ κ. Βουρδόλης Θ.)​​ 

 

  • Έγκριση υπογραφής Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης για την παραχώρηση του ανοιχτού Σταδίου του Πανεπιστημίου στην περιοχή Δραγάνα (Εισηγ. κ. Βουρδόλης Θ.)

 

  • Αύξηση των εγκριθέντων ανθρωποωρών προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων με την αριθ. πρωτ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ. /78/10519/20-7-2023​​ απόφαση​​ των Υπουργών Οικονομικών και Εσωτερικών και κατανομή σε θέσεις προσωπικού μερικής και πλήρους απασχόλησης για το διδακτικό έτος 2023-2024​​ (Εισηγ. κ. Ιντζεπελίδου-Συτμαλίδου Ελ.)

 

  • Τροποποίηση της υπ' αριθμ. 225/2023 Απόφασης​​ Δ.Σ.​​ Ίδρυσης 2ης Λαϊκής (διότι​​ πρέπει να προστεθούν​​ 5 νέες θέσεις όπως σαφώς ορίζει ο νόμος)​​ (Εισηγ. κ. Ιντζεπελίδου-Συτμαλίδου Ελ.)

 

Το​​ ​​ ανωτέρω​​ θέμα​​ 1​​ συζητείται​​ εκτάκτως,​​ προκειμένου να διεξαχθεί, εύρυθμα, η ¨Εβδομάδα Εμπορίου​​ 2023¨, με δεδομένο ότι​​ η αίτηση περιήλθε στην Υπηρεσία,​​ την Παρασκευή 21/07/2023.

 

Το ​​ ανωτέρω θέμα 2 συζητείται εκτάκτως, διότι αυτή τη στιγμή, το γήπεδο δε συντηρείται και υπάρχει κίνδυνος καταστροφής του, με δεδομένο τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες και κρίνεται αναγκαία η άμεση παρέμβαση μας.

​​ 

Το ​​ ανωτέρω θέμα 3​​ συζητείται εκτάκτως,​​ λόγω​​ του​​ κατεπείγοντος​​ χαρακτήρα,​​ που σχετίζεται​​ ​​ με την προθεσμία​​ πρόσληψης σχολικών καθαριστριών.

 

Το ​​ ανωτέρω θέμα 4​​ συζητείται εκτάκτως,​​ λόγω προφορικού αιτήματος από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, να ληφθεί, άμεσα, απόφαση, πριν τον Αύγουστο.

 

Σημειώνεται​​ ότι:

  • Για τη ​​ δια περιφοράς ​​ συνεδρίαση​​ απαιτείται​​ η συμμετοχή τουλάχιστον των​​ ​​ 2/3​​ των μελών του​​ Δημοτικού​​ Συμβουλίου.​​ 

 

Η παρούσα αναρτάται​​ στην ιστοσελίδα του Δήμου

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Καΐσας Γεώργιος​​