Ο Υφυπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος στο φράγμα της Αισύμης

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ​​ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διεύθυνση:​​ Λ. Δημοκρατίας 306

Τ.Κ.​​ 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο:​​ 2551350173

e-mail:​​ gtip@alexpolis.gr

 

 

Αλεξανδρούπολη,​​ 01/09/2022

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:​​ Ο Υφυπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος στο φράγμα της Αισύμης

Επίσκεψη –αυτοψία στο φράγμα Αισύμης- Διποτάμου​​ πραγματοποίησε τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου ο Υφυπουργός​​ στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές,​​ Χρήστος Τριαντόπουλος,​​ ο οποίος για ακόμη μία φορά επισκέπτεται την περιοχή​​ μας,​​ προκειμένου να επιθεωρήσει την εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης των καταστροφών που προκάλεσαν τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα τον Ιανουάριο του 2021.

Μαζί του για την επαρκή ενημέρωσή του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ​​ Χαράλαμπος Σ. Μιχαηλίδης​​ και ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης​​ Γιάννης Ζαμπούκης,​​ ο οποίος επισήμανε:​​ 

"Υποδεχόμαστε για μια ακόμη φορά στην περιοχή μας τον Υφυπουργό κ. Τριαντόπουλο. Έχουμε μια πολύ καλή και σταθερή συνεργασία που θέλω να πιστεύω ότι δε θα μείνει μόνο σε έργα συντήρησης αλλά και σε έργα ανάπτυξης, καθώς ο Υφυπουργός, αν και βρισκόμενος μακριά, γνωρίζει περαιτέρω τις ανάγκες του δικτύου της​​ ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης. Έργα ανάπτυξης, απαραίτητα προκειμένου η ΔΕΥΑΑ να προσεγγίσει το μέλλον πιο γρήγορα σε σχέση με τις υπόλοιπες ΔΕΥΑ στην υπόλοιπη χώρα."