alexpolis_logo
alexpolis_logo

Ο Πρέσβης της Αρμενίας στην Ελλάδα, στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Η παρουσία της αρμενικής κοινότητας στην Αλεξανδρούπολη είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα κομμάτι της ιστορίας της πόλης. Είναι μια ζωντανή παρουσία με ουσιαστική συμβολή στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ζωή του τόπου, που κρατά δυνατούς τους δεσμούς μνήμης, παράδοσης και φιλίας ανάμεσα στους λαούς μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, η συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης με τον Πληρεξούσιο Πρέσβη της Δημοκρατίας της Αρμενίας στην Ελλάδα κ. Tigran Mkrtchyan και τον Πρόξενο επί τιμή της Αρμενίας στη Θεσσαλονίκη κ. Άκη Δαγκαζιάν, το Σάββατο 6 Ιουνίου στο γραφείο του, είχε ξεχωριστή σημασία.

Μια συνάντηση που επιβεβαιώνει τους ισχυρούς δεσμούς που ενώνουν την Αλεξανδρούπολη με την αρμενική κοινότητα και ανοίγει δρόμους για ακόμη πιο στενή συνεργασία στο μέλλον.