Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 στην Αλεξανδρούπολη!

cid:D4678F3F-B12C-4F74-A108-6D88AF6D3302 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ C:\Users\administrator\Desktop\logos\101 ΧΡΟΝΙΑ.jpg

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ​​ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διεύθυνση:​​ Λ. Δημοκρατίας 306

Τ.Κ.​​ 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο:​​ 2551350173

e-mail:​​ gtip@alexpolis.gr

 

 

Αλεξανδρούπολη,​​ 30/06/2021

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:​​ Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 στην Αλεξανδρούπολη!

Το Σάββατο 3 Ιουλίου ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τους πρωταθλητές Ευρώπης 2004.​​ Δώδεκα μέλη της ομάδας που κατέπληξε την Ευρώπη​​ το 2004 θα δώσουν το «παρόν» στο​​ Στάδιο “Φώτης Κοσμάς​​ για να συναντήσουν​​ μικρούς ποδοσφαιριστές ηλικίας έως 12 ετών, αγόρια και κορίτσια,​​ και να μοιραστούν τις αξίες, τα ιδανικά́ και τη χαρά́ του αθλητισμού́.

Οι Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Άγγελος Χαριστέας, Τραϊανός Δέλλας, Τάκης Φύσσας, Άγγελος Μπασινάς, Ζήσης Βρύζας,  Δημήτρης Παπαδόπουλος, Φάνης Κατεργιαννάκης, Στέλιος Βενετίδης, Κώστας Κατσουράνης και Βασίλης Λάκης​​ θα γίνουν μέντορες των παιδιών, σε μια προσπάθεια να τους διδάξουν τον σωστό́ τρόπο προπόνησης, τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, σμιλεύοντας τον χαρακτήρα και την νοοτροπία τους.

Αγόρια​​ και κορίτσια​​ θα γνωρίσουν από κοντά τους ποδοσφαιρικούς θρύλους και θα διδαχθούν μυστικά του ποδοσφαίρου σε μια μέρα που​​ θα θυμούνται για όλη τους της ζωή.

Το Legends 2004 Youth Cup διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "Champions For Life" με την δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.​​ Συνοδοιπόρος, με πολύτιμη συνεισφορά σε αυτό το τουρνουά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης. 

Στο σύνολο της διοργάνωσης θα τηρηθούν απαρεγκλίτως όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι οδηγίες των αρμοδίων αρχών.


 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.