Νέα μουσική χρονιά και στο Ωδείο Δημοτικής Ενότητας Φερών, παράρτημα του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης. Ξεκίνησαν οι εγγραφές!

 Υποδεχόμαστε και παλιούς και νέους σπουδαστές στο Ωδείο Δημοτικής Ενότητας Φερών, παράρτημα του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολη για την εκπαιδευτική χρονιά 2022-2023 συνεχίζοντας  τις καθιερωμένες υψηλού επιπέδου παροχές  μας.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν ήδη. Η γραμματεία μας που λειτουργεί στην  Χαριλάου Τρικούπη 3 από τις 14:00  έως τις 20:00 καθημερινά. Το τηλέφωνο επικοινωνίας  μαζί μας είναι 2555088005 .Θα σας κατευθύνουμε σε σωστές επιλογές σπουδών, θα σας ξεναγήσουμε στο χώρο μας, θα γνωριστούμε και θα περιηγηθούμε στη γοητεία  της μουσικής και των μουσικών οργάνων. Θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις οικονομικές προσφορές της Δημοτικής  Αρχής  ώστε να μπορούν όλοι να είναι μέτοχοι της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης της πόλης μας.

Λειτουργούν οι τομείς:

Κλασσικής μουσικής με τις σχολές: Μουσικής Προπαιδείας, Πιάνου,  Κιθάρας,   Ανώτερων Θεωρητικών (Αρμονία, Αντίστιξη, Ενοργάνωση, Φούγκα), Υποχρεωτικά Θεωρητικά και Ειδικά Μαθήματα (Μουσική Δωματίου, Μουσικά Σύνολα, Ορχήστρα Νέων, Χορωδίες Παιδική και Ενηλίκων και προετοιμασία για τα Μουσικά Πανεπιστήμια)

Μοντέρνας Μουσικής : Ηλεκτρική Κιθάρα, Μπάσο, Ντραμς-Κρουστά, Τζαζ πιάνο, Έντεχνο Τραγούδι, Μπουζούκι, Αρμόνιο.

Για δεύτερη χρονιά, λειτουργεί το Εργαστήρι Παραδοσιακής Μουσικής (Ούτι, Γκάιντα, Κρουστά, Βιολί, Κλαρίνο, Λύρα, Ακορντεόν, Τραγούδι) και από φέτος οι σπουδές είναι αναγνωρισμένες από το ΥπΠο.

Το Ωδείο Δ.Ε. Φερών- παράρτημα του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους σπουδαστές να  συμμετέχουν και μουσικοθεατρικές παραστάσεις (τμήματα προπαιδείας) και σε συναυλίες των Χορωδιών και των Συνόλων της Μουσικής Δωματίου.

Καθώς συνταξιδεύεις με το Ωδείο Δ.Ε. Φερών-  παράρτημα του Δημοτικού Ωδείο  Αλεξανδρούπολης αποκτάς γνώσεις, συμβάλλεις κι εσύ στη δημιουργία, εκφράζεσαι μέσα από τη συνεργασία με τους άλλους, συγκεντρώνεις αναμνήσεις κι ό,τι ζεις είναι μοναδικό κι ανεπανάληπτο…..Το κυριότερο όμως είναι ότι μαθαίνεις να αγαπάς τη μουσική και να ζεις μέσα από αυτή.