Με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολη συναντήθηκαν επαγγελματίες του Real Estate από την Αμερική

Πολυάριθμη αποστολή Αμερικανών επαγγελματιών του Real Estate προερχόμενοι από την Πολιτεία των Ιλινόι των Η.Π.Α. που για πρώτη φορά επισκέπτονται την περιοχή μας, υποδέχτηκε σήμερα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε σε όλα εκείνα τα έργα υποδομών δημόσιου και ιδιωτικού ενδιαφέροντος που βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης παρουσιάζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αλεξανδρούπολης που αποκαλύπτεται και αυτήν τη στιγμή τη φέρνουν στο προσκήνιο, ως σταυροδρόμι ενέργειας, εμπορίου και μεταφορών.

Παρουσίασε τα μεγάλα projects που ανοίγουν τον δρόμο για νέα επενδυτικά σχήματα στους τομείς των logistics, του εμπορίου, των μεταφορών, του τουρισμού και της εκπαίδευσης, τονίζοντας ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και οι άνθρωποί του, ευγενικοί, εργατικοί και ανοιχτόμυαλοι, εργάζονται και μάχονται καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο που θα συμβαδίζει με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν και υποδεχτούν τυχόν επενδύσεις που θα ακολουθούν αυτήν την κατεύθυνση.

Από την πλευρά τους οι Αμερικανοί δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τη δυναμική και τις ευκαιρίες που παρουσιάζει η Αλεξανδρούπολη και πολύ πρόθυμοι να εξετάσουν τις δυνατότητες και επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η περιοχή μας, φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις.