Η Δρομική Ομάδα του Δ.Π.Θ. στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

cid:D4678F3F-B12C-4F74-A108-6D88AF6D3302 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ​​ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διεύθυνση:​​ Λ. Δημοκρατίας 306

Τ.Κ.​​ 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο:​​ 2551350173

e-mail:​​ gtip@alexpolis.gr

 

 

Αλεξανδρούπολη,​​ 14/01/2023

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:​​ Η Δρομική Ομάδα του Δ.Π.Θ. στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Τον Γιώργο Ματζαρίδη, τον Βασίλη Παπαδημητρίου, τον Ιωάννη Μουρατίδη και την Εύα Μαυρακάκη ως αντιπροσωπεία αθλητών της​​ Δρομικής Ομάδας Δ.Π.Θ.​​ μαζί με τον τεχνικό αρχηγό τους Μιχάλη Πολυτσάκη υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος​​ Γιάννης Ζαμπούκης​​ και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού​​ Θεόδωρος Βουρδόλης.

Ο δήμαρχος θέλησε να γνωρίσει τους αθλητές, να μάθει πληροφορίες για την ομάδα τους αλλά και να τους συγχαρεί για τις επιτυχίες τους.

Ανάμεσά τους ο Γιώργος Ματζαρίδης που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 800 μέτρα στο Διεθνές Ακαδημαϊκό Μίτινγκ που πραγματοποιήθηκε στη​​ Σόφια της Βουλγαρίας στις 7 Ιανουαρίου 2023 και θα εκπροσωπήσει ως μέλος της Εθνικής ομάδας τη χώρα μας στους Αγώνες Μεσογειακών Χωρών Ανδρών Κ23, που θα γίνουν στη Βαλένθια στις 22 Ιανουαρίου, αλλά και ο Βασίλης Παπαδημητρίου που έλαβε την πρώτη θέση στον Νυχτερινό​​ Πανεπιστημιακό Αγώνα 10 χλμ.​​ ΟΠΑΠ – «Universities 10km Night Run by OPAP», που διεξήχθη στο πλαίσιο του αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας στις 12 Νοεμβρίου 2022.

Συγχαρητήρια παιδιά!!

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.