Δωρεάν rapid tests για τους δημότες στη λαϊκή αγορά Φερών

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ C:\Users\administrator\Desktop\100.jpg

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ​​ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διεύθυνση:​​ Λ. Δημοκρατίας 306

Τ.Κ.​​ 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο:​​ 2551350203

e-mail:​​ gtip@alexpolis.gr

 

 

Αλεξανδρούπολη,​​ 12/02/2021

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:​​ Δωρεάν​​ rapid​​ tests​​ για τους δημότες​​ στη λαϊκή αγορά​​ Φερών

Στο​​ πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται​​ για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό́ της εξάπλωσης της νόσου Covid-19,​​ ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με​​ Κινητή́ Ομάδα​​ Μονάδας​​ Υγειάς (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ​​ διοργανώνει,​​ δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες (rapid tests) για​​ τον κορωνοϊό,​​ τη Δευτέρα 15​​ Φεβρουαρίου 2021​​ και ώρες 09:30 έως 13:30 στον χώρο της λαϊκής αγοράς Φερών.

Οι δημότες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω δράση, για τη μετακίνησή́ τους θα αποστέλλουν sms με αριθμό́ 1 στο 13033. Στη συνέχεια, θα προσέρχονται φορώντας μάσκα, έχοντας μαζί́ τους τον προσωπικό́ αριθμό́​​ υγείας​​ ΑΜΚΑ και δηλώνοντας το κινητό́ τους τηλέφωνο.​​ 

Κατά́ την προσέλευσή τους στο σημείο ελέγχου οι πολίτες θα υποβάλλονται στην εξ αποστάσεως θερμομέτρηση και δειγματοληψία για τον κορωνοϊό. Τα αρνητικά́ αποτελέσματα του τεστ COVID-19 θα γνωστοποιηθούν στους συμμετέχοντες πολίτες μέσω SMS, ενώ́ όσοι είναι θετικοί́ στο ιό́ θα ενημερωθούν μέσω τηλεφώνου.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.