Δυναμική παρουσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA στη Θεσσαλονίκη

cid:D4678F3F-B12C-4F74-A108-6D88AF6D3302 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ C:\Users\administrator\Desktop\logos\101 ΧΡΟΝΙΑ.jpg

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ​​ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διεύθυνση:​​ Λ. Δημοκρατίας 306

Τ.Κ.​​ 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο:​​ 2551350173

e-mail:​​ gtip@alexpolis.gr

 

 

Αλεξανδρούπολη,​​ 15/11/2021

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:​​ Δυναμική παρουσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού​​ PHILOXENIA​​ στη Θεσσαλονίκη

Δυναμική ήταν η παρουσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού​​ PHILOXENIA​​ που πραγματοποιήθηκε στις 12-14 Νοεμβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στο περίπτερο 15-04Α, στελέχη του Δήμου Αλεξανδρούπολης υποδέχτηκαν​​ επαγγελματίες του τουρισμού, δημοσιογράφους και επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν μέσα από οπτικοακουστικό και έντυπο υλικό για τις​​ πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρει στον επισκέπτη η Αλεξανδρούπολη ως τουριστικός προορισμός αλλά και να γνωρίσουν παραδοσιακά​​ θρακιώτικα​​ προϊόντα.

Το περίπτερο του Δήμου Αλεξανδρούπολης επισκέφτηκαν​​ επίσης,​​ ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας,​​ η Αντιπεριφερειάρχης​​ Μ.Ε.​​ Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜΘ Αθανάσιος Τσώνης και η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, καθώς και στελέχη πρεσβειών χωρών που συμμετείχαν στην Έκθεση.

Με μεθοδικότητα και στρατηγικό σχεδιασμό,​​ ​​ με τη δυναμική συμμετοχή της σε μεγάλα τουριστικά δρώμενα, η Αλεξανδρούπολη​​ βρίσκεται πλέον​​ στον τουριστικό χάρτη ως ένας προορισμός τεσσάρων εποχών, φιλικός στην οικογένεια, στα παιδιά και τους νέους.

 

 

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.