Διακεκριμένοι αθλητές του Combat JuJitsu στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Τους αθλητές της Μικτής Αθλητικής Ακαδημίας μαζί με τον προπονητή τους Σωτήρη Τζιβέλη υποδέχτηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, με αφορμή τις πρόσφατες διακρίσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Combat JuJitsu που έλαβε χώρα στα Λαγυνά Θεσσαλονίκης στις 4 Δεκεμβρίου 2022.

Οι αθλητές επέστρεψαν με σπουδαίες διακρίσεις, καθώς ο Θεόδωρος Πόντιος κατέκτησε την 1η θέση, ο Σωκράτης Πουρτσελάντζε την 1η θέση, ο Μάριος Σαγκιρίδης την 1η θέση, η Νικολέττα Γεωργιάδη την 3η θέση, η Κωνσταντίνα Θεοχαρίδου την 3η θέση και ο Αχμέτογλου Σαφέτ την 3η θέση, ο καθένας στην κατηγορία του.

Ο δήμαρχος συνεχάρη τα παιδιά και τον προπονητή τους για τις επιτυχίες τους και την καθημερινή και πειθαρχημένη προσπάθεια που καταβάλλουν και δήλωσε ότι περιμένει την επίδειξη τους το Σάββατο στις 17 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο Πάρκο των Χριστουγέννων!

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε επίσης, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η διεκδίκηση φιλοξενίας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Combat JuJitsu στην Αλεξανδρούπολη που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο χειμώνα με τη συμμετοχή περίπου 100 αθλητών.