ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

C:\Users\Odeio_1\Desktop\λογότυπο Ωδείου.jpg ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

 ​​​​ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ / ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ​​ 

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ/

ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ & Παράρτημα Δημοτικής Ενότητας Φερών

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 5 /τηλ. 2551026627 / email : p1_odeio@otenet.gr

______________________________________________________________

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Αλεξανδρούπολη, 03/05/2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 ​​ ​​ ​​ ​​​​ Την Παρασκευή 29/04/2022 το κιθαριστικό κουαρτέτο του Ωδείου Αλεξανδρούπολης πήρε μέρος στο​​ «8ο​​ Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης»​​ που διοργανώθηκε στην Κομοτηνή από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού-Παιδείας- Αθλητισμού.

 ​​ ​​ ​​​​ ​​ Οι σπουδαστές μας​​ ​​ συμμετείχαν​​ στο διαγωνισμό συνόλων, στο σεμινάριο​​ του Γάλλου​​ προσκεκλημένου​​ καθηγητή​​ Eric​​ Francheries​​ (Έρικ)​​ καθώς και στην τελική συναυλία.​​ ​​ Οι νέοι κιθαρίστες μας Δήμητρα Κολίδη, Χριστίνα Κοσμίδη, Παναγιώτης Κολίδης και Σαράντης Καϊμακαμούδης απέσπασαν το 2ο​​ βραβείο στη διαγωνιστική κατηγορία όπως και ​​ εξαιρετικές κριτικές​​ για την άρτια ερμηνία τους στην συναυλία με την τολμηρή επιλογή​​ ενός απαιτητικού για την ηλικία τους ρεπερτορίου που εντυπωσίασε όλους τους συντελεστές και το κοινό.

 ​​ ​​ ​​​​ Συγχαίρουμε τους σπουδαστές μας και ευχόμαστε και άλλες επιβραβεύσεις στο μέλλον.

 ​​ ​​ ​​​​ Ευχαριστούμε θερμά τον καθηγητή τους Δημήτρη Παπαδόπουλο για την αμέριστη καθοδήγηση, υποστήριξη και προετοιμασία τους.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.