Ανακοίνωση στρατολογικών πινάκων

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ETHNOS ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ –

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​  ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

Αλεξανδρούπολη ​​ 06-12-2021

 

 

 

 

Α ​​ Ν ​​ Α ​​ Κ ​​ Ο ​​ Ι ​​ Ν ​​ Ω ​​ Σ ​​ Η

(αφορά τα αγόρια που γεννήθηκαν το έτος​​ 2006)

 

Για την έγκαιρη κατάρτιση των στρατολογικών πινάκων των στρατευσίμων​​ κλάσεως 2027​​ (γεννηθέντων το έτος​​ 2006),​​ σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου «περί στρατολογίας», όπως αυτός ισχύει σήμερα, και του άρθρου 16 του​​ Ν.2119/93​​ «περί μητρώων αρρένων» παρακαλούνται οι γεννηθέντες το έτος​​ 2006,​​ οι οποίοι ​​ έχουν​​ Μ.​​ Αρρένων στο Δήμο Αλεξ/πολης​​ ​​ στη Δ.E​​ Τραϊανούπολης​​ και στη Δ.Ε. Φερών​​ να τηλεφωνήσουν στο​​ 2551350099​​ (υπεύθυνη κ. Τσερκέζη)​​ για να δηλώσουν​​ ​​ τα στοιχεία της προσωπικής τους​​ κατάστασης​​ οι ίδιοι ή οι γονείς τους ή οι πλησιέστεροι συγγενείς αυτών.

​​ Η προθεσμία υποβολής της δήλωσης λήγει στις 30-03-2022.

Σας επισημαίνουμε ιδιαίτερα ότι η μη προσέλευση των ενδιαφερομένων επισύρει όχι μόνο πειθαρχική αλλά και ποινική δίωξη, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 27 του Ν. 2119/93.

 

O​​ ​​ ΔΙΕΥΘΥΝTHΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 

 

Καδόγλου Κωνσταντίνος

 

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.